جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی ب جادو و جن اعتقاد دارین؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط Night Killer با نام ب جادو و جن اعتقاد دارین؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,430 بازدید, 47 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع ب جادو و جن اعتقاد دارین؟
نویسنده موضوع Night Killer
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حامی نارنگی

ب روح و جن اعتقاد داری؟

• ب روح اعتقاد دارم

• ب جن اعتقاد دارم

• ب هیچ کدوم اعتقاد ندارم

• ب هر دو اعتقاد دارم

نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.

YASNA.B

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,455
21,553
مدال‌ها
15
یه مرز باریکی بین ما و اوناس
تا وقتی که این مرز به دست ما شکسته نشه حق اومدن به اینور مرزو ندارن

Miss.Ghazal

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
271
2,245
مدال‌ها
2
سلام سلام...
دوستان هر ک.س ب جاد و یا حتی ب جن اعتقاد داره تو نظر سنجی شرکت کنه و بگه ک چی باعث شده ب اون موضوع اعتقاد پیدا کنه...
به جن اعتقاد دارم که وجود دارن و توی این عالم مثل تموم ما انسان‌ها زندگیشون رو می‌کنن و اعتقادی بهشون بخاطر گفته‌هایی هست که ازشون در قرآن اومده.
و درباره‌ی روح هم بله اعتقاد دارم چون درون همه‌ی ما انسان‌ها قطعا یک روحی هست که بعد از مرگ به عالم دیگه‌ای می‌پیوندن.
ولی در مورد اینکه روح پس از مرگ هنوز در زمین سردرگم هست و می‌تونن ما انسان‌ها رو عذاب بدن من به شخصه خودم اعتقادی ندارم

محمدزاده

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
20
51
مدال‌ها
2
جن ها طایفه ای از فرشتگان هستند که خداوند آفریده کالبد فیزیکی ندارند و مانند ما انسانها به اقوام مختلف تقسیم میشوند به طور مثال ابلیس که از فرمان خداوند سرپیچی کرد از اجنه بود وباز هم مانند ما انسانها دارای اعتقادات مختلف هستند مسیحی مسلمان بی دین دارند که اشرار و گناهکاران آنهاکسانی هستند که وعده شیطان را پذیرفته اند
جادو هم استفاده از رموز و علوم ماورایی است که چون با هوای نفس وبه قصد ضربه زدن به دیگران انجام میشود گناه کبیره می‌باشد هر دو موضوع حقیقت است و اعتقاد داشتن و نداشتن ما هیچ تغییر در بودن آنها نمی دهد

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,613
15,992
مدال‌ها
6
به جن اعتقاد دارم چون خودم هم دیدم و هم اینکه همه ی خانوادم هم حداقل یک بار و حداکثر نمی‌دونم چند بار جن دیدن .کلا خانواده ی ما نشست و برخاست دیرینه ای با جنیان دارند .والله از بس که هر روز میبینن .
و یکی از سم ترین خاطراتی که تا حالا در مورد جنا بهم گفتن اینه که یه بار شوهر دختر خالم با رفیقش نمی‌دونم داشتن از کجا بر می گشتند که تو راه یه پیرزن میبینن که کنار جاده ایستاده اونام که دلشون میسوزه سوارش میکنن و اونم میگه شما همین مسیر رو ادامه بدین جلوتر پیاده می شم .اونام بعد اینکه اون پیرزن رو سوار میکنن شروع میکنن به حرف زدن از هر چیزی و حتی جن. رفیق شوهر دختر خالم (وای چقدر طولانیه اسمش)شروع می‌کنه به تعریف کردن اینکه جن وجود داره و من جن دیدم و اینا پیرزنه هم یهو برمیگرده میگه واقعا؟احیانا پاهاش اینطوری نبودن اونام که برمیگردن عقب رو میبیننن (پیرزنه پاهاش شبیه پاهای الاغ بوده)چند تا سکته ی کامل و ناقص با هم میزنن و اون پیرزنه هم یهو غیب میشه.
قصه ی ما به سر رسید
نمی دونم پیرزنه به خونش رسید یانه؟

آخرین ویرایش:

ماهبانو

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
1,706
2,144
مدال‌ها
4
سلام سلام...
دوستان هر ک.س ب جاد و یا حتی ب جن اعتقاد داره تو نظر سنجی شرکت کنه و بگه ک چی باعث شده ب اون موضوع اعتقاد پیدا کنه...
من اعتقاد دارم. نه با خاطر اینکه دیده باشم یا حس کنم به این خاطر که خداوند در قران میفرماید، در سوره بنی اسرائیل ماجرای اموزش سحر به مردم را میگوید که خداى متعال، «هاروت» و «ماروت» را در سرزمين بابل فرو فرستاد تا براى مردم بابل اين حيله‌هاى مكارانه را افشا كرده، راه رهايى و ابطال آنها و بى‌اثر ساختن آنها را به ايشان بياموزند. امّا برخى از افراد خبيث از ايشان درس‌هايى زيانبار و بى‌فايده مى‌آموختند تا بوسيله آن ميان زن و مرد جدايى افكنند، ولى خداوند بر كار خود چيره است و بدانیم پیروی از سحر برابر است با کفر. و در سوره فلق هم آمده. البته تفاسیر مختلفی در این رابطه هست و هیچ چیزی بالاتر از اراده خدا نیست. در رابطه با جن هم ما سوره جن هم داریم.

.Blue

سطح
1

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
513
2,181
مدال‌ها
4
به هردو اعتقاد دارم

محروم شده.