- Oct
- 1,447
- 4,783
- مدالها
- 7
طراح: @lolسلام، درخواست طراحی جلد دارم.
رمان:تانیا فرشته مرگ
نویسنده:Zahra.mr
ژانر :عاشقانه ،طنز،خوناشامی،علمی تخیلی
![]()
در حال تایپ - [تانیا فرشته مرگ] اثر «Ariana.mr کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: تانیا فرشته مرگ نویسنده: Ariana.mr ژانر : فانتزی، عاشقانه ناظر: @MHP خلاصه: داستان زندگی دختری به نام تانیاست. نه شیطونه نه بازیگوش، خونسرد و مغرور و باهوشه. تو بچگی پدر و مادرش رو از دست داده و به انگلستان مهاجرت میکنه و کنار خانواده مادریش زندگی میکنه، بعد از ده سال به ایران بر...forum.romanbook.ir
طراح: @armita-is-typingسلام در خواست جلد دارم![]()
تکمیل شده - عاشقی به وقت نقاشی اثر مبینا مغازهای
نام اثر: عاشقی به وقت نقاشی نویسنده: مبینا مغازهای ژانر: درام، عاشقانه ناظر: @MHP خلاصه: یکی بود، یکی نبود. در روزگاری که مردمانش عادت به بد بودن و دل شکستن دارن؛ دختر سادهدل و با محبت ما، غرق در دنیای نقاشیهاست. در یکی از روزهای خوب خدا پسری سنگدل، قلب دخترک قصه رو خرد میکنه و با پا...forum.romanbook.ir
طراح: @^فاطیما^سلام خسته نباشید درخواست طراحی جلد دارم.
![]()
فایل شده - [قاتل جانم] اثر «Ariana.mr کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: قاتل جانم نویسنده: Ariana.mr ژانر:جنایی، ترسناک کپیست: Hilda; مقدمه: آتش انتقام در قلبم چنان شعله ور بود که چشمانم را کور کرد. من او را کشتم، و همان آتش انتقام جان مرا گرفت.forum.romanbook.ir
طراح: @DEVILسلام. درخواست طراحی جلد داشتم برای رمان گیسو افشان
![]()
در حال تایپ - [رمان گیسو افشان] اثر «mahsa.m76»
نام رمان: گیسو افشان. نویسنده: mahsa.m76. ژانر: عاشقانه، اجتماعی. ناظر: عضو گپ نظارت: 5 S.O.W خلاصه: کسی با سکوتش، مرا تا بیابان بیانتهای جنون برد. کسی با نگاهش، مرا تا درندشت دریای خون برد، مرا بازگردان، مرا ای به پایان رسانیده – آغاز گردان!forum.romanbook.ir
طراح: @Nafiseh_H![]()
در حال تایپ - [پشت خاکریزهای عشق] اثر «ز سالار کاربر انجمن رمان بوک
نام رمان: پشت خاکریزهای عشق نویسنده: Z.Salar ژانر: طنز، پلیسی، عاشقانه. ناظر: Hosna.A خلاصه: گذاشته خواهد شد. پسری به اسم امیر طاها، به ظاهر با قلبی از جنس سنگ، دختری به اسم نازنین فاطمه، با دنیایی پر از شیطنت. امان از عشق، و اما؛ نازنین فاطمه یه رفیق شهید داره که به واسطهی اون پای امیر طاها...forum.romanbook.ir
سلام.
درخواست طراحی جلد.
نویسنده: ز.سالار