- Nov
- 83
- 282
- مدالها
- 2
سلام درخواست جلد دارم❤️داستانک - [سلاله جن و پری]اثر «غزل معظمی کاربر انجمن رمان بوک»
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام درخواست جلد دارم❤️داستانک - [سلاله جن و پری]اثر «غزل معظمی کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام درخواست طراحی جلد دارم
عکس جلد رو در خصوصی برای طراح ميفرستم
موضوع '[رمان بیگناه بودم] اثر « Morvarid_story_ کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [رمان بیگناه بودم] اثر « Morvarid_story_ کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.سلام درخواست جلد برای در حال تایپ - [پروانگی] اثر« T.A.M کاربر انجمن رمان بوک»
![]()
در حال تایپ - [وداد آزمند] اثر «G_ADN(عامل) کاربر انجمن رمان بوک»
{به نام حضرت قلم که هر چه در وجود داریم از اوست.} رمان: وداد آزمند ژانر: ، عاشقانه، جنایی، معمایی، تراژدی نویسنده: G_ADN(عامل) عضو گپ نظارت: S.O.W(3) خلاصه: ما آدمیانیم از تبار ودادِ حریصانه. وجودمان، تنفر را بیداد میکند. ما حریصانی هستیم که تا یورش عظیمی بر دل این مردمان بیپناه نیاوریم و...forum.romanbook.ir
سلام و درود.
درخواست طراحی جلد برای رمانم رو دارم.
متشکرم.
سلام درخواست طراحی جلد دارم🌱
میشه طراحم @𝗦𝗮𝗡𝗮، باشه؟![]()
در حال تایپ - [رمان آتشی در ماه کامل] اثر «Raha.F» کاربر انجمن رمان بوک
نام رمان: آتشی در ماه کامل ژانر:تخیلی، طنز، عاشقانه نویسنده: Raha Fathi عضو گپ نظارت (۹)S.O.W خلاصه: آتش و آدم، ترکیبی نامتجانس اما ممکن، شبی که ماه کامل شود آتش او پدیدار خواهد شد؛ سراسر بدنش آتش میشود و قدرتی باورنکردنی به دست خواهد آورد. او به همراه ناجی شجاعش با رنج و مشقت، تمامِ مانعها...forum.romanbook.ir
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک