- Oct
- 1,447
- 4,783
- مدالها
- 7
سلام علیکم طراح شما: @lol
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام علیکم طراح شما: @lol
سلام علیکمسلام خسته نباشید درخواست جلد دارم![]()
در حال تایپ - [سردی چشمانش] اثر «مهسا رضایی کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان:سردی چشمانش نام نویسنده:مهسا رضایی ژانر:عاشقانه،معمایی ناظر: @دلربا :) خلاصه:داستانمون در باره یک دختره متفاوته...یه دختر که با بقیه فرق میکنه و انگاری بی احساس ترین آدم روی زمینه اما خوب هیچکس از گذشته ها خبر نداره ...forum.romanbook.ir
سلام علیکمنوشته در موضوع 'عشق به سبک تصادف اثر سرین' در حال تایپ - عشق به سبک تصادف اثر سرین
درخواست جلد
اثر : غزل کاظمی نیا
ژانر : عاشقانه ، طنز
سلام علیکمدرخواست جلد![]()
تکمیل شده - تعویذِ افتراق اثر نهال رادان
- sham, sibama, noyer… . چشمانش را بست و وقتی باز کرد، کامیون با سرعت از کنارشان گذشت. ولی ماشین از کنترل خارج بود. هارپر چشمان ناباورش را به کامیون بزرگی دوخت که انگار نه انگار که قرار بود به آنها برخورد کند. *** *** - نه... نه... من این شهر رو میشناسم. فقط قیافهاش قشنگِ. خودش مزخرفِ! سونیا...forum.romanbook.ir
طراح شما: @ATOUSA ROSTAMIموضوع 'دردونه ی کله پوک اثر نیایش بیاتی و سما عیسی بیگلو' در حال تایپ - دردونه ی کله پوک اثر نیایش بیاتی و سما عیسی بیگلو
درخواست جلد
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک