با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلامسلام، میدونم برای فنفیکشن معمولا جلد نمیزنن، اما لطف میکنین به یه طراح بسپارید برای من یه جلد بزنه؟ ممنون میشم.
سلام درخواست جلد برای رمان طوفانی از جنس گرداب دارم![]()
در حال تایپ - [رمان طوفانی از جنس گرداب]اثر «رز مشکی کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: طوفانی از جنس گرداب نویسنده: ( رز مشکی) fatemeh-M ژانر: عاشقانه- پلیسی- جنایی. ناظر: 1 S.O.W خلاصه: بهش میگفتن نیمه تاریک، شده بود یه کابوس توی شبهای تاریک که اسمش وحشت رو به تن یه شهر میانداخت.اون یه قاتل بود؛ ولی من هم دختری نبودم که جا بزنم. با خودم عهد بستم که اون قاتل رو به...forum.romanbook.ir
وقت بخیر، با درخواست شما موافقت شد.سلام درخواست جلد برای رمان طوفانی از جنس گرداب دارم
وقت بخیر.سلام درخواست جلد دارم
نام رمان: آرام همچو نگاهت
نویسنده: معصومه صیدکرمی
عکس زمینه جلد هم خودم انتخاب کردم میخوام روی اون عکس طراحی بشه
وقت بخیر؛سلام، درخواست طراحی جلد دارم برای رمان آنها کنار من هستند
![]()
فایل شده - [رمان آنها کنار من هستند] اثر «فائزه عیسی وند»
عنوان: آنها کنار من هستند نویسنده: فائزه عیسیوند ژانر: ترسناک، تخیلی، معمایی ناظر: Kimia1401@ ویراستار: @نگین.ب.پ @KaNi'کانی؛ @حمیم کپیست: حُسنا خلاصه: نسیم، دختری که بعد از اتفاقات مشکوک و ماورائی که توی زندگی براش رخ میده کنجکاو به دونستن حقیقت میشه که چرا این اتفاقات براش افتاده و اون رو...forum.romanbook.ir
ببخشید نمیتونم مکالمه رو باهاشون شروع کنم آخه نزده شروع مکالمه 🙁
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک