- Jun
- 13,760
- 32,218
- مدالها
- 10
به همون طراح قبلی بگید تعویض کنند.من همون موقع به طراحم گفتن ولی گفتن جلد تایید شده و امکانش نیست به @Enisha هم پیام دادم اما جوابم رو ندادن
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!به همون طراح قبلی بگید تعویض کنند.من همون موقع به طراحم گفتن ولی گفتن جلد تایید شده و امکانش نیست به @Enisha هم پیام دادم اما جوابم رو ندادن
قبول نکردن خوببه همون طراح قبلی بگید تعویض کنند.
عزیزم بگید مدیریت تالار گفتن.قبول نکردن خوب
منتقد ایراد گرفتن؟درخواست تعویض جلد دلنوشته:
●شریان دلتنگی اثر دنیا ●
بله اسم عوض کردم شریان دلتنگی گذاشتمگفتن خوبه قبلی دلتنگ تو بودمنتقد ایراد گرفتن؟
بله اسم عوض کردم شریان دلتنگی گذاشتمگفتن خوبه قبلی دلتنگ تو بود
سلام وقت به خیر.![]()
فایل شده - [ در پی دیدار تو] اثر«meliss کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: در پی دیدار تو نویسنده: ملیسا کوه کبیری ژانر: تراژدی، درام، عاشقانه ناظر: F.S.Ka سرجوخه؛ ویراستار: @AYSU کپیست: خلاصه: مگر قرارمان میدان اصلی شهر نبود؟ بیوفا مگر قرار نبود هیچوقت یکدیگر را چشم به راه نگذاریم؟! کاش بودی و در این روح خسته جانی دوباره میشدی... حسرت دیدار تو، چنگ به جانم...forumroman.com
درخواست تغییر طراح دارم.
متاسفانه طراحم دو هفتهاس که آنلاین نیست، من چهار روز هم صبر کردم اما ایشون آنلاین نشدن.
من داستانکم تموم شده و برای نقد فقط منتظر طراحی جلد هستم... .
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک