RPR"
سطح
4
مدیر تالار ترجمه
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار ارشد
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
کاربر ممتاز
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
- Jun
- 4,054
- 27,861
- مدالها
- 6
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درود ابتدا درخواست جلد دهید.![]()
دلنوشته - [آتشین مهر] اثر «رها آداباقری کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: آتشین مهر ژانر: عاشقانه، تراژدی نویسنده: رها آداباقری عضو تیم نظارت ادبی اول مقدمه: در کوچهباغِ خاطرات، آنجا که بید مجنون، سر بر شانهی باد میسایید و غنچههای ناشکفته، عطر پنهان عشق را در دل داشتند، قصهی مهر ما آغاز شد. قصهای به لطافت شبنم صبحگاهی و به صلابت کوههای استوار که قرار...forumroman.com
درخواست نقد
درود ابتدا درخواست جلد دهید.سلام درخواست نقد دارم
![]()
دلنوشته - {قارا دومان} | اثر •سونیام کاربر انجمن رمان بوک•
بسم نور اثر: قارا دومان به قلم: سونیا ژانر: تراژدی، عاشقانه عضو تیم نظارت ادبی دوم مقدمه در تار و پود شب، آنجا که سایهها به رقص درمیآیند و اشکها به ستاره بدل میشوند، داستانی نهفته است؛ از بادی که هرگز نوزید و شمعی که ناگهان خاموش شد. اینجا، کلمات به جای قدمها، در پی ردپایی گمشده میدوند...forumroman.com
درود درخواست جلد دهید.سلام درخواست نقد دارم
![]()
دلنوشته - {سایههای ناتمام} | اثر •سونیا کاربر انجمن رمان بوک•
مرگ را در دلِ زمان دیدم، ثانیههایی بیتوقف. هر لحظه، گامی بود به سوی ناپیدا. او را در دلِ ساعت نوشتم، عقربهای بیجهت. با هر تیک، تردیدم بیشتر شد. مرگ را در دلِ زمان گم کردم و جاودانگی را یافتم.forumroman.com
درود ابتدا درخواست جلد دهید.
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک