- Nov
- 302
- 1,498
- مدالها
- 2
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام جانم
لطفا لینک تاپیک رمانتون رو داخل پست درخواست قرار بدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمسلام وقت بخیر.![]()
در حال تایپ - [رمان خواب و خیال تو] اثر«زهرا زارع کاربر انجمن رمان بوک »
نام رمان:خواب و خیال تو نام نویسنده:زهرا زارع ژانر:عاشقانه گپ نظارت: (6)S.O.W خلاصه: لیلاهم اما روزی، خواب و خیال تو، مرا مجنون میکند،forum.romanbook.ir
درخواست نقد دارم🌹
درخواست نقد
آلِشِ دِگاش
اثر: @MHP
![]()
انجمن رمان نویسی رمان بوک
انجمن رمان نویسی رمان بوک، بهترین مرجع آموزش نویسندگی و تایپ رمان و بزرگترین جامعه حمایت از نویسندگان با ایده ها ، اخبار و فرصت های طلایی برای حمایت شماromanbook.ir
سلام عزیزم خوبی درخواست نقد شورا برای رمانم دارم گلم❤به نام خداوند زیبایی ها
ضمن درود و وقت بخیری خدمت نویسندگان ارجمند انجمن رمان بوک
این تایپک برای نویسندگانی که تمایل دارند کتابهایشان توسط منتقدان انجمن نقد شود، ایجاد شده است.
توجه داشته باشید قبل ثبت درخواست خود از تکمیل شریط زیر اطمینان پیدا کنید.
۱. برای درخواست نقد درخواست نقد رمان ۳۰ پارت، داستان کوتاه ۲۰ پارت، و داستانک ۷ پارت لازم است
۲. قبل از درخواست تگ، باید رمان توسط منتقدین نقد شده باشد.
۳. درصورتی که نویسنده توصیههای منتقد را انجام ندهد، تا یکماه هیچ درخواست نقدی از وی پذیرفته نمیشود.
۴. تا بعد از نقد شورا پستی بارگذاری نشود.
۵. نقد شورا حدوداً ۷ روز طول خواهد کشید. پس صبور باشید.
در این تاپیک پستی شامل؛
۱. نام اثر:
۲. نام نویسنده:
۳. لینک :
ارسال کنند.
مدیر مربوطه، منتقدی برای رمانشان در نظر میگیرد و رمان نقد خواهد شد.
*لطفا قبل از درخواست قوانین را مطالعه کنید.
🔷️قوانین جامع تالار نقد
تیم مدیریت تالار نقد
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمسلام و خسته نباشید
در خواست نقد🌹
![]()
تکمیل شده - [دختر همسایه] اثر «ayda.az کاربر انجمن رمان بوک»
کد: ۰۲۶ عنوان: دختر همسایه نویسنده: آیدا عزیزپورفرد ژانر: اجتماعی، درام ناظر: @مینا طویلی زاده @نیایش بیاتی88 ویراستار: @KaNi'کانی؛ کپیست: حُسنا تگ: مطلوب خلاصه: مرضیه یعنی پسندیده! یعنی همسر مورد پسند داوودی که آرزوی خانهای پر از بچههای قد و نیم قد را دارد؛ اما مثل اینکه بخت با این دو...forum.romanbook.ir
سلام جانم![]()
حرفهای - [مأموریت یک جانبه] اثر «غزل کاظمی نیا و زری کاربران انجمن رمان بوک»
انگار زمان، روی دستانش باد کرده است. نفسش را فوت کرد و ماشین را خاموش کرد و در حالی که در آینه، خود را آنالیز میکرد؛ سوئیچ را از ماشین خارج کرد. از ساکاش، کیفِ لوازم آرایشیاش را بیرون کشید و رژِ لب سرخ رنگش را از آن خارج کرد و بر لبانِ قلوهایاش کشید. لبانش را چند بار بر روی هم کشید، تا...forum.romanbook.ir
سلام خسته نباشید
درخواست نقد شورا برای رمانم دارم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمسلام وقت بخیر🌹![]()
حرفهای - [رمان نبرد آتشین جلد اول] اثر «زری» کاربر انجمن رمان بوک
عنوان رمان: نبردِ آتشین نام نویسنده: زری ژانر: تاریخی، تخیلی، عاشقانه دید: سوم شخص بافت: عامیانه تگ: حرفهای خلاصه: لیلایت میشوم؛ مجنونم بمان کنارت میمانم، خانهات را ویران نخواهم کرد با خیالِ آسوده مجنونم بمان. تا نفس در سی*ن*ه دارم لیلایت میمانم ای حضرتِ عشق؛ با وجودِ فروپاشیِ تمامِ...forum.romanbook.ir
درخواست نقد دارم.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک