با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام وقت بخیر، برای رمان زخم قمر درخواست نقد دارم.
![]()
نیمه حرفهای - [رمان زخم قمر] اثر «meliss کاربر انجمن رمانبوک»
نام رمان: زخم قمر نویسنده: ملیسا کوه کبیری ژانر: معمایی، جنایی، پلیسی، درام عضو گپ نظارت: s.o.w (7) خلاصه: این روزگار جز درد برایش چیزی نداشت... اما او از کودکی تنهایی جنگیدن را یاد گرفته بود..! قفل رازی چندین و چند ساله که فقط به دست دخترکی سرد و بی احساس باز می شد.. در تنگنای غم از دست دادن...forum.romanbook.ir
سلام
![]()
نیمه حرفهای - [به رنگ کوچ] اثر «یسنا باقری کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: به رنگ کوچ نویسنده: یسنا باقری ژانر: اجتماعی، جنایی، معمایی، عاشقانه و مذهبی ناظر: @آساهیر خلاصه : ایمان اشراقی، بعد از بیست و پنج سال جنگیدن اکنون به دنبال هویت گمشده خویش است. هویتی که مانند پتک مدام توی سر او کوبیده میشود. ایمان بزرگ شده، عاشق شده و تن به غربت سپرده و اکنون میان جدال...forumroman.com
سلام برای رمان شاهدخت عرب اثر غزل وائلی درخواست نقد دارم
موضوع '[شاهدخت عرب] از «غزل وائلی کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [شاهدخت عرب] از «غزل وائلی کاربر انجمن رمان بوک»
درخواست نقد![]()
فایل شده - [آجلی در دیرینه] اثر «Yalda.Sh کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: آجلی در دیرینه نویسنده: Yalda.Sh ژانر: عاشقانه، تراژدی ناظر: @آریانا ویراستار: @.MANA کپیست: خلاصه: گذشته! چیزی که خیلیها گفتند از آن بگذریم. خواستم بگذرم که در باطلاق مرگبارش غرق شدم! نیافتم کسی را در تاریکی جنگل گذشته، دیدمت که آمدی و شدی ناجیِ منی که در خاطراتت غرق شدم... . ***...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک