جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

اطلاعیه تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط MHP با نام تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 7,670 بازدید, 175 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سورن

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
بخش معرفی بازی هم باز داشته باشیم uy6::
(داشتیم قبلا خودم هم مدیرش بودم)

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
یک بخش هم
برای نوشته‌های مینیمال و یک پارتی tr:1

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
اگه امکان داره، دوره هم‌خوانی آثار رو دوباره راه اندازی کنید، تشکر.

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
سلام خسته نباشید، چندتا انتقاد و پیشنهاد داشتم hygt543::"
۱) اضافه کردن چند فونت فارسی (قبلاً هم گفته شده) ft43
۲) اضافه کردن یه بخش مخصوص انیمه و انیمیشن A1
۳) بیشتر شدن مسابقات، از جمله: مسابقه ادیت (بازم!) داستان مینیمال و غیره gst4yfh5
۴) دوره هم خوانی آثار هم خواهشاً زودتر راه بندازین ty44:
۵) بعضی از تالارها رو حذف کنید! مثل دانلود کتاب و رمان آنلاین (تمرکز روی رمان نویسی و نویسندگی باشه خیلی بهتره) ug6:::

آخرین ویرایش:

وِصــآل

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
30
83
مدال‌ها
2
@Admin
@اِلیاس
@Puyannnn
@HASTI JBR
@NILOFAR
@MHP
@

سلام ، خسته نباشید میگم به کادر مدیریت فروم
به نظرِ من تعداد تاپیک‌هایِ ارسالی برای اخذ مدیریت آموزشی و همچنین تالار خیلی زیاده ، یعنی ۱۵۰ تا اگر میشد ۱۰۰ بهتر بود ، حتی اگ ۵۰ تا هم میشد که عالی بود ، چون ارسال ۱۵۰ تا موضوع در انواع مختلف و توجه به مفید و باکیفیت بودنش واقعا زمان‌برِ ..
مثل " سنگ بزرگ نشونه‌ی نزدنه " دقیقا مصداق همین عمله ، اینکه ۵۰ تا تاپیک مفید و باکیفیت بزنیم بهتر از ۱۵۰ تا تاپیک بی‌کیفیت و غیرمفیده .. البته من بررسی نکردم تاپیک‌های این فروم رو و دارم کلی میگم که کمتر و مفیدتر بهتر از بیشتر و غیر مفیده ..
این یه پیشنهاد بود برا راحتیِ کار افرادی که علاقه به مدیریت دارن و افرادی که مسئولیت نظارت با اوناست ، و اگر قابل پیگیری باشه که هیچ ولی نبود هم که هرجور راحتید ، به هرحال همه‌چی به حس مسئولیت پذیری فرد بستگی داره ..

بالا پایین