با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درودممنون بابت پاسخ به سوال قبلی
عرضم به حضور اساتید بزرگ که چطور تم انجمن را تغییر بدم؟ امکانش هست؟
یه سری رنک داران این دسترسی رو دارنسلام با ادب و احترام فراوان چرا بخش پیام خصوصی ویرایش نداره😐مسئولین رسیدگی کنند
سلام یک مورد پیشنهادی هست که خیلی دوست دارم انجام بشه البته اگه شما باهاش موافقت کنید.باسمه الله النور🌱
کاربران عزیز اگر پیشنهاد یا انتقادی مبنی بر کار مدیران یا انجمن دارین میتوانید آن را در این تاپیک با کادر مدیریت انجمن رمان بوک مطرح کنید.
توجه: از توهین و به کار بردن الفاظ و واژه های زشت و خلاف شئونات اسلامی پرهیز کنید که به شدت برخورد خواهد شد.
ممنون از همراهی شما
| کادر مدیریت انجمن رمان بوک |
با ادمین هماهنگ میکنمسلام یک مورد پیشنهادی هست که خیلی دوست دارم انجام بشه البته اگه شما باهاش موافقت کنید.
خیلی خوب میشه اگه رمانهایی که در همین سایت چند وقتیه نوشته نشده و به تعلیق دراومده یا تاپیکش بسته شده و نویسندهی خود رمان هیچ میلی به نوشتنش ندارع رو در یک بخش قرار بدید تا هر نویسنده ای که خواهان و داوطلب بود این رمانها رو ادامه بده.
خیلی خوب میشه اگه یک بخش به این عنوان زده بشه.
حالا در صورتی که اساتید بزرگوار موافقت کنند.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک