جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

اطلاعیه تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط MHP با نام تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 7,638 بازدید, 175 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سورن

Aydin

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
86
58
مدال‌ها
2
ممنون بابت پاسخ به سوال قبلی
عرضم به حضور اساتید بزرگ که چطور تم انجمن را تغییر بدم؟ امکانش هست؟

همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست ادبیات
منتقد ادبیات
کاربر ویژه انجمن
Dec
2,459
15,248
مدال‌ها
11
ممنون بابت پاسخ به سوال قبلی
عرضم به حضور اساتید بزرگ که چطور تم انجمن را تغییر بدم؟ امکانش هست؟
درود
منم نظرم اینه چند مدل تم متفاوت و رنگی برای انجمن اضافه و طراحی بشع...
تم مشکی با بگراند مشکی چشم انداز نیس زیاد... رنگای قرمز و بنفش و سفید حتی یا آبی خیلی طرفدار دارن.

• بزن قدش
واکنش‌ها[ی پسندها]: Aydin
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,220
11,268
مدال‌ها
3
سلام من تازه اومدم اینجا خواستم بگم که اگر بشه کاری کرد که مثلا نویسندگان رمان بفهمن چقدر رمانشون بازدید داشته عالیه البته اگه میشه♡

مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,220
11,268
مدال‌ها
3
سلام با ادب و احترام فراوان چرا بخش پیام خصوصی ویرایش نداره😐مسئولین رسیدگی کنند

موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: SHAHDOKHT

ماهچهره:)

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
161
815
مدال‌ها
2
سلام، به نظر من خیلی از نویسنده‌ها بخاطر اینکه موقع نقد یا تگ بهشون میگن رمانتون کلیشه‌ایه از نوشتن دست بکشن و اثارشون رو رها کنن و یا نا امید بشن، میخواستم بگم که هر رمانی با هر ایده و پیرینگی یه کلیشه‌ای داره قطعاً، کاملاً نو نیست مثلاً تو هر رمانی اجبار،مرگ و میر،ازدواج،عشق،نفرت انتقام وجود داره و چون زندگی روزمره ما، و اتفاقاتی در پیرامون ما اتفاق میوفته کلیشه ایه خودمون هم از این موضوع ناراحتیم و خوب میشه به جز این ملاک های دیگری برای ارزیابی رمان‌ها و هر نوع اثار دیگری داشته باشید🌺💗
با کمال تشکر و احترام خدمت پرسنل تالار رمان🌺🙃

پریسان

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
171
435
مدال‌ها
2
سلام به نظرم اگه میشه گذینه حذف پیام رو اضافه کنید واقعا بعضی وقتا دردسر میشه اگه نباشه😂
اگرم هست میشه بگین کجاس من هرجارو زیرورو کردم گزینشو پیدا نمیکنم💔

~swampflower~

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Jul
924
3,501
مدال‌ها
3
خسته نباشید*
لطف میکنید یه بخش فقط مخصوص عکسهایی که توسط خوده کاربران گرفته میشه از طبیعت ومناظر بصورت مسابقه بزارید
ممنونم وسپاسگزار*☆♡

Miss.Ghazal

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
271
2,245
مدال‌ها
2
باسمه الله النور🌱

کاربران عزیز اگر پیشنهاد یا انتقادی مبنی بر کار مدیران یا انجمن دارین می‌توانید آن را در این تاپیک با کادر مدیریت انجمن رمان بوک مطرح کنید.

توجه: از توهین و به کار بردن الفاظ و واژه های زشت و خلاف شئونات اسلامی پرهیز کنید که به شدت برخورد خواهد شد.

ممنون از همراهی شما

| کادر مدیریت انجمن رمان بوک |
سلام یک مورد پیشنهادی هست که خیلی دوست دارم انجام بشه البته اگه شما باهاش موافقت کنید.
خیلی خوب میشه اگه رمان‌هایی که در همین سایت چند وقتیه نوشته نشده و به تعلیق دراومده یا تاپیکش بسته شده و نویسنده‌ی خود رمان هیچ میلی به نوشتنش ندارع رو در یک بخش قرار بدید تا هر نویسنده ای که خواهان و داوطلب بود این رمان‌ها رو ادامه بده.
خیلی خوب میشه اگه یک بخش به این عنوان زده بشه.
حالا در صورتی که اساتید بزرگوار موافقت کنند.

موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
سلام یک مورد پیشنهادی هست که خیلی دوست دارم انجام بشه البته اگه شما باهاش موافقت کنید.
خیلی خوب میشه اگه رمان‌هایی که در همین سایت چند وقتیه نوشته نشده و به تعلیق دراومده یا تاپیکش بسته شده و نویسنده‌ی خود رمان هیچ میلی به نوشتنش ندارع رو در یک بخش قرار بدید تا هر نویسنده ای که خواهان و داوطلب بود این رمان‌ها رو ادامه بده.
خیلی خوب میشه اگه یک بخش به این عنوان زده بشه.
حالا در صورتی که اساتید بزرگوار موافقت کنند.
با ادمین هماهنگ میکنم
رد یا تائید پیشنهادتون رو با ذکر دلیل اطلاع میدم

بالا پایین