- Apr
- 1,161
- 3,916
- مدالها
- 6
اوکسلام پیشنهاد میکنم چند فونت قشنگ برای استفاده در انجمن اضافه کنین مثل نستعلیق، گندم و ...
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!اوکسلام پیشنهاد میکنم چند فونت قشنگ برای استفاده در انجمن اضافه کنین مثل نستعلیق، گندم و ...
اگه بخش ترجمه دلنوشته باشه شاید بتونم ترجمه دلنوشته رو.سلام
فعلا مترجم نداریم متاسفانه
اوک
اوک
مشخصه که منم با گوشیامنمایش امضا کاربران در گوشی، در سیستم نشون میده اما در گوشی نه!
@BANOO RAD
حل میکنماگه بخش ترجمه دلنوشته باشه شاید بتونم ترجمه دلنوشته رو.
ی بخش باشه برای هر رمان باشه که افراد نظرشون رو درمورد رمان بنویسن.
اوکسلام وقتتون بخیر ..
محدودیت ارسال متن در نمایه به شدت سختگیرانه و رو مخه...
وقتی میخوام لینک تاپیکی رو در نمایم ارسال کنم پیامی حاوی اینکه متن شما بیش از ۴۲۰ حروف است و امکان ارسالش نیست برام میاد.
که واقعا ازار دهنده هست.. اگر امکانش هست این محدودیت رو یا کلا بردارین یا تعداد حروف مجاز رو بیشتر کنین..
@BANOO RAD
انشاالله در اولین فرصت رنگارو اوکی میکنمسلام خسته نباشید
اگه رنگ کاربر فعال تغییر کنه خیلی خوب میشه چون رنگ صورتی یه جوریه حقیقتا =|
قراره استیکر بگیریم انشااللهسلام و علیکم
استیکر های خوشگل نداده دیگه انجمن:/
برگردونید لطفا
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک