خ
خاتون
مهمان
وقت بخیر بیشتر در موردش توضیح بدینسلام، بنظرم مقام مشاور هم داشته باشیم خوبه؛ نه اینکه به بقیه مشاوره بدیم فقط فعالیتهای مثل
( پستگذاری و...) تستهای روانشناسی ازینجور چیزا.
نیازی هم به پیشینه قبلی نداره🙂
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!وقت بخیر بیشتر در موردش توضیح بدینسلام، بنظرم مقام مشاور هم داشته باشیم خوبه؛ نه اینکه به بقیه مشاوره بدیم فقط فعالیتهای مثل
( پستگذاری و...) تستهای روانشناسی ازینجور چیزا.
نیازی هم به پیشینه قبلی نداره🙂
مثلا داخل این تالار نظرسنجی های روانشناسی، تستهای شخصیت، بالینی، شغلی و..وقت بخیر بیشتر در موردش توضیح بدین
اها مشکلی نداره از نظر من خیلی هم خوب و جالب*اگر درست اجرا شهمثلا داخل این تالار نظرسنجی های روانشناسی، تستهای شخصیت، بالینی، شغلی و..
تستهای mbti
توضیح تایپهای mbti
تفاوت رفتاری تایپها و رنکینگشون
تستهای خودشناسی و...
من چنل mbti داشتم، الان هرچی به ذهنم رسید گفتم🙂.
در گپ ارشد یه برنامه بهم بده شروع کنیماها مشکلی نداره از نظر من خیلی هم خوب و جالب*اگر درست اجرا شه
@ماه بانو
سلام جانمسلام شب همگی بخیر
خواستم پیشنهاد بدم که اگه ممکنه استیکر های 🤩و☺️و🤦♀️به استیکر های زیر هر پیام اضافه بشه .
کاربردی هستن
سلاملطفا استیکر😎رو هم به واکنش ها اضافه کنید
پیشنهاد بهجا و عالی بود موافقمسلام خسته نباشید اگه میشه مسابقات رو بیشتر کنید مثلا مسابقه ادیت عکس
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک