جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

اطلاعیه تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط MHP با نام تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 7,855 بازدید, 175 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سورن

ماه بانو

سطح
5

معاون بازنشسته انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Apr
1,161
3,916
مدال‌ها
6
:( میارین دیگه؟ نه؟ گناه دارم دلم میشکنهاا بعدش قلب درد میگیرم میمیرم میفتم رو دستتون یه عضو گلی مثل من کم میشه:(😢💔
بله خیالتون راحت در این باره حتما اطلاع میدم
و همونطور که گفتم در دوتا از پیام رسان ها ما کانال و پیج داریم

avri

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
12
83
مدال‌ها
1
بله خیالتون راحت در این باره حتما اطلاع میدم
و همونطور که گفتم در دوتا از پیام رسان ها ما کانال و پیج داریم
اخیش دستتون طلا من از بس حرص خوردم موهام سفید شد هزار تا انجمن الکی ریختن دارن الکی الکی معروف میشن چه وضعشه😢😐💔

ماه بانو

سطح
5

معاون بازنشسته انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Apr
1,161
3,916
مدال‌ها
6
اخیش دستتون طلا من از بس حرص خوردم موهام سفید شد هزار تا انجمن الکی ریختن دارن الکی الکی معروف میشن چه وضعشه😢😐💔
عزیزم انجمن ما معروف تره

سایت ما از چندین سال پیش هست و حتی اگر الان بزنید برترین سایت رمان اولین اسم کال سایت ما هستش ولی چون انجمن رو تازه زدیم هنوز کسی خبردار نیست

avri

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
12
83
مدال‌ها
1
اخیش دستتون طلا من از بس حرص خوردم موهام سفید شد هزار تا انجمن الکی ریختن دارن الکی الکی معروف میشن چه وضعشه😢😐
روبیکا وضعش خیلی خرابه اونجا بیاین قشنگ دهنشون بسته شه:( من کیف کنم

avri

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
12
83
مدال‌ها
1
مد
عزیزم انجمن ما معروف تره

سایت ما از چندین سال پیش هست و حتی اگر الان بزنید برترین سایت رمان اولین اسم کال سایت ما هستش ولی چون انجمن رو تازه زدیم هنوز کسی خبردار نیستی

عزیزم انجمن ما معروف تره

سایت ما از چندین سال پیش هست و حتی اگر الان بزنید برترین سایت رمان اولین اسم کال سایت ما هستش ولی چون انجمن رو تازه زدیم هنوز کسی خبردار نیست
میدونم بخدا ولی هر چی گشتم تو شبکه های اجتماعی پیداتون کنم فقط دیدم تو اینستا هستین دلم شکست اصلا اونطرف اونا فیس و افاده میان ایش ایش دلم میخواد خفه شون کنم

Kim_tehgook

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
میشه واسه منتقد هم ازین افکتای خوشگل بزارید؟😂💔