با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!همون کریپی پاستاسلام علیکم
یک پیشنهاد دارم، یک تالار درست کنید به اسم تالار ماورا که توش افراد بتونن عکس و تکست و داستان های کوتاه ترسناکی که داخل گوگل هست یا برای خودشون اتفاق افتاده رو بزارن
یعنی یه جور خاطرات باشه؟سلام علیکم
یک پیشنهاد دارم، یک تالار درست کنید به اسم تالار ماورا که توش افراد بتونن عکس و تکست و داستان های کوتاه ترسناکی که داخل گوگل هست یا برای خودشون اتفاق افتاده رو بزارن
نه مثلا داخل تالار چندتا ساب درست کنید مثلا یکی عکس یکی داستان و یکی متفرقه داخل عکس که مشخصه عکس های ترسناک گذاشته میشهیعنی یه جور خاطرات باشه؟
ماه بانو جان پیج رمان بوک تو اینستاگرام، زیاد پست نمیزاره. فکر کنم اگه تبلیغات رمانها اونجا هم انجام بشه عالیه. آخه اینستاگرام اپ پرطرفداریه و حتما مخاطبین زیادی هم از این طریق جذب میشنحما پیشنهادتون با مدیران کل درمیون گذاشته میشه
و درضمن ما در اینستاگرام و تلگرام هستیم
@خاتون
خاتونی من الان به تل دسترسی ندارم میشه لینکمونو بذاری
ده بیستا؟😐
خوب اگه کمه دوتا قرص برنج و مرگ موشم اضافه کن بدم به خورد کاربرا😂ده بیستا؟😐
اموزش احضار جن؟😐نه مثلا داخل تالار چندتا ساب درست کنید مثلا یکی عکس یکی داستان و یکی متفرقه داخل عکس که مشخصه عکس های ترسناک گذاشته میشه
داخل داستان میتونید یک تایپیک با نام خاطرات و یک تایپیک با نام قلب سیاه (که در این تایپیک داستان های واقعی بومی و داستان هایی که داخل گوگل هستند
داخل متفرقه هم میتونید تایپیک هایی درباره جنیان و انواع قبیله ها و معنی اسم ها و بالا بردن یک بخش از مغز که میشه با اون قسمت مغز احضار ارواح کرد(اسمش یادم رفته) یا آموزشات احضار ارواح و جنیان
گناه داریمخوب اگه کمه دوتا قرص برنج و مرگ موشم اضافه کن بدم به خورد کاربرا😂
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک