با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!خیر؛ صف رمانهای در حال نقد زیاده و با توجه به دوره امتحانات، روند نقد کمی طول میکشه.سلام ببخشید من سه هفته پیش برای داستانکم درخواست نقد دادم. اما هنوز نقد نشده. دوباره باید درخواست بدم؟؟
تا بعد تحویل نقدسلام. من درخواست نقد داده بودم برای رمان وهم روح.
الان تاپیکمم بسته هست. تا کی بسته میمونه؟
سلام جانم وقت بخیر؛ منتقد تاپیک رو ندید و ارسال نکرده. الان چک کنید تالار نقد شورا رو ارسال کردنسلام من خیلی وقت پیش درخواست نقد دادم برای نوشته در موضوع '[جایی در یک رویا] اثر «غزل معظمی» کاربر انجمن رمان بوک' داستانک - [جایی در یک رویا] اثر «غزل معظمی» کاربر انجمن رمان بوک تایید هم شده بود ولی الان دیدم تاپیک نقد بسته شده😐💔
تا وقتی باز بشه منتظر بمونید.سلاممن درخواست نقد دارم ولی تاپیکش بسته اس
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک