با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!گفتم عزیزم؛ بستگی داره به منتقداتاپیک نقد کی باز میشه؟
دوتا. بله؛ تعداد پارتها دست ما نیست! بسته به نویسنده داره که چهقدر میخواد بفرسته.چند پارت از رمان را باید در تاپیک بنویسیم تا ناظر تایید کنه. اخه رمان رو باید حتما ناظر لایک کنه؟ و اینکه چرا رمانهای در حال تایپ ده پارت بیشتر نیست
سلام وقت بخیر ، رمانم تموم شده و میخوام درخواست تگ بدم، توی قوانین نوشته بود باید اول درخواست نقد شورا بدید بعد..
نمیدونم از کجا برای نقد شورا درخواست بدم ، میشه راهنمایی کنید ؟
درود؛سلام وقت بخیر.
نزدیک به سه هفته پیش درخواست نقد دادم و تایید شد.
منتها اصلا تاپیک نقد رمانم تشکیل نشده که اشکالات رو برطرف کنم و درخواست تگ بدم...
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک