جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی تجربه ای در مورد نوشتن نمایشنامه تاریخی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نمایش‌نامه توسط -pariya- با نام تجربه ای در مورد نوشتن نمایشنامه تاریخی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 221 بازدید, 19 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نمایش‌نامه
نام موضوع تجربه ای در مورد نوشتن نمایشنامه تاریخی
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
جنیفر ریچاردز، با تأمل در تجربه خود از نوشتن «قاصدک»، که در سال 1988 اتفاق می‌افتد در مورد نوشتن نمایشنامه‌ می گوید:

نوشتن نمایشنامه‌ای که در دنیای امروز اتفاق نمی‌افتد، کمی ترسناک است! همانطور که من در حال نوشتن قاصدک بودم، یاد هم می گرفتم. اولین باری بود که نمایشنامه‌ای می نوشتم که در دوران مدرن اتفاق نمی‌افتد، و یاد گرفتم چگونه هنر تاریخی و مدرن را با هم ترکیب کنم!

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
از خود بپرسید: چرا این داستان هنوز هم امروزی است؟
هنگام یادگیری متون تاریخی در مدارس، چه نمایشنامه شکسپیر یا فرانکنشتاین مری شلی، همیشه احساس می‌کردم کمی از داستان فاصله دارم. من 14 ساله بودم و چیزی از عشق ممنوعه یا اختراعات علمی ترسناک نمی‌دانستم. اینطور نبود که من تمام سالهای پس از مدرسه را با داستان رومئو و ژولیت و… گذرانده باشم اما تعداد زیادی از این آثار فوق العاده را دیدم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
برداشت‌های جدیدی از این نمایشنامه‌ها و داستان‌ها، به من کمک کرد تا ارتباطم را با آنها کشف کنم. همچنین، با یافتن خود در روابط نابرابر که در آن توازن صحیح قدرت وجود نداشت، جهانی بودن مضامین آن داستان‌ها را که اغلب به “قدرت” و “عشق” مربوط می شد آموختم. نمایشنامه‌های شکسپیر هنوز دوباره و چندباره روی صحنه می‌روند که ثابت می کند حرف‌های مهمی برای گفتن به جامعه مدرن دارند. بنابراین در نوشتن یک نمایشنامه تاریخی باید به دنبال آن بود که آن ارتباط جهانی کجاست؟

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
ایجاد حس معاصر بودن یک نمایشنامه تاریخی به این معنا نیست که سعی کنید تاریخ را تا حد ممکن به حداقل برسانید، از ترس اینکه آن قسمت از نمایشنامه کسل کننده به نظر برسد. اگر می‌خواهید دنیایی که در نمایشنامه‌تان خلق می‌کنید واقعاً با مخاطبتان طنین‌انداز شود، باید احساس واقعی داشته باشد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
استفاده از زبان مرسوم آن دوره، سرگرم شدن با لباس‌ها و موسیقی سنتی به تثبیت کار تاریخی کمک می‌کند. ساختن دنیایی که متفاوت از امروز به نظر می‌رسد، مخاطبان را تشویق می‌کند تا این تفاوت را بررسی کنند و ببینند که چگونه به عنوان یک جامعه، تغییر کرده‌ایم یا شاید تغییر نکرده‌ایم!

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
نمایشنامه‌ها معمولاً به خاطر داشتن صدا و شخصیت‌هایی قوی است که موفقند و مردم با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنند و مهم است که به خاطر داشته باشید که وقتی صحبت از نمایشنامه‌های تاریخی به میان می‌آید این موضوع تغییر نمی‌کند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
بیشتر داستان‌های تاریخی ایرلندی بر 150 سال گذشته تمرکز دارد، به ویژه مبارزه برای استقلال در برابر امپراتوری بریتانیا. ایرادی ندارد. داستان‌های بسیار خوبی از آن بیرون آمده است. اما پسر 10 ساله ایرلندی در فیلم زیارت که از قضا خود من بودم این تصور مبهم را داشت که در طول یکی از آن قرن‌های طولانی سکوت، داستانی را رقم بزند و جایی را ببیند که قبلاً هرگز کسی روی پرده ندیده بود. (داستان عده‌ای از راهبان ایرلندی قرن سیزدهم).

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
اولین مشکل این است که شما باید آن مکان را از پایه بسازید. من با یک رویداد یا شخصیت تاریخی خاص شروع نکردم. چند عنصر داستانی داشتم که می‌خواستم از آنها استفاده کنم: یک جنگجوی لال، یک تازه کار جوان، شوالیه‌های نورمن، یک سفر، یک کمین در جنگل، یک یادگار مقدس و… اما هیچ ذهنیت مشخصی نداشتم. بنابراین کتاب‌های زیادی را در مورد تاریخ قرون وسطی ایرلند مرور کردم و به تدریج، داستان، خودش را به من نشان داد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
نکته مهم این است که شما باید در مورد 100 سال قبل از داستان خود بدانید، حتی اگر شخصیت‌های شما ندانند. شما (به عنوان دانای کل) باید بدانید که چه پادشاهان یا پاپ‌ها یا امپراتورها یا رؤسای جمهور در سرتاسر جهان در قدرت بودند، حتی اگر شخصیت‌های شما چنین ذهنیتی نداشته باشند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,113
مدال‌ها
12
با تاریخ‌ها و ارقام خاص خیلی درگیر نشوید (شما همیشه می‌توانید به عقب برگردید و تاریخ‌ها و حقایق خاص را دنبال کنید). کاری که شما سعی می‌کنید انجام دهید این است که احساس دوره زمانی را که در مورد آن می‌نویسید جذب کنید.

بالا پایین