هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
بخش کتاب> تالار طراحی > ساب واحد آموزشی طراحی
بخش کتاب> تالار ترجمه > ساب کتابخانه
بخش کتاب> تالار تدوین > ساب آموزش تدوین
بخش عمومی> تالار ورزش > ساب های دنیای ورزش و متفرقه ورزش
بخش عمومی> تالار خانواده و زندگی > ساب آریش و بهداشتی
بخش عمومی> تالار طبیعت و جانداران > ساب آبزیان و آبزیستان
بخش عکس و فیلم > تالار فیلم و کلیپ > ساب آثار شما
بخش علم و فن > تالار تکنولوژی > + 6 ساب
بخش علم و فن> تالار علم و دانش > ساب پژوهش
شاید بشه یه تالار مخصوص معرفی کتابهای آنلاین زده بشه. چون معرفیهایی که ارسال میشن تا اونجایی که میدونم همه کتابهای چاپی هستن و یه همچین تالاری به نظرم میتونه مفید باشه.
متاسفانه خیلی از اعضای انجمن اسم دور از جنسیتشون میزنن.
دلایلش متفاوته ولی اگه یکم برخورد بشه دیگه این اتفاق نمیافته.
من مشکلی ندارم ولی تا جایی که ذهنم میره میدونم خیلی وقتا برای خودشون و انجمن مشکل پیش میاد یا نمایه ها،
گاهی وقتا حرف هایی زده میشه که انجمن رو میبره زیر سوال.
متاسفانه کسی هم تذکر نمیده.
یه مورد دیگه هم هست مربوط به حذف و متروکه اس.
میتونن قبل از اینکه این کار رو انجام بدن یه تذکر بدن، شاید بشه حلش کرد. سریع نفرستن متروکه یا حذف نکنن. این مورد برای خودم پیش اومده. سریع حذف کردن، با اینکه مشکل کوچیک بود و میتونستم زیر بیست دقیقه ویرایش کنم.
تذکر داده میشه
بلکه در تایپ رمان این اتفاق نمی افته و فقط تاپیک بسته میشه.
اگر در صف تائید بود و مشکلی داشت هم اطلاع داده میشه اگر بعد از 24 ساعت نویسنده پاسخگو نبود به متروکه منتقل میشه.
بخش نقد هم خیلی خوبه ولی اگه بیشتر پیشرفت کنه کارها سریع تر پیش میره.
نظری درباره این بخش ندارم چون اونجا نبودم ولی میدونم که منتقدا تعدادشون گاهی وقتا نسبت به آثار خیلی کمه. واقعا خسته میشن. بخش های دیگه هم همین شکلیه.
مثل بخش طراحی جلد. خیلی ها میتونن چنین کارهایی انجام بدن ولی میترسن و اعلام نمیکنن. من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه ولی اگه این مورد برطرف شه تعداد منتقدا و طراح ها و البته، بقیه بخش های این شکلی بیشتر میشه.
طراح ها الان بیش از هشت نفر هستن.
و برای تالار نقد سعی میکنیم افراد حرفه ای جذب کنیم تا کسایی که چندان مناسب این کار نیستن، به هر حال ماهانه ما فرخوان میزنیم.
اگر از این پس مشکلی در سرعت پاسخ گویی دیدید بهم اطلاع بدید.
سلام وقتبخیر
خیلی دیدم به دلنویس ها و نویسنده ها خیلی سریع بعد از اتمام یک اثر رنگ داده میشه
اگر میشه روی دادن رنک و رنگ دلنویس و نویسنده یکم بیشتر سختگیری بشه
تا توی پیشرفت قلم نویسنده اثر داشته باشه
اول اینکه تعداد رنکایی که یه نفر میتونه بگیره خیلی زیاده! حداقل ۳ یا پنج باید باشه!
چون با رفتن فرد انجمن مختل میشه!
و دوم کسایی که مثلاً اون رنک رو دوستدارن نمیتونن داشته باشن و سوم خود فرد هم خوب به همه کارها نمیرسه!
+ یاحق + درود. در این تاپیک لینکهای مورد نیاز و مهم قرار میگیرد تا عموم بیوقفه به تالار، ساب، تاپیک مورد نظرشان دست یابند. البته لینکهای زیر ویژه کاربران جدید انجمن رمانبوک است که تا زمانی که به بخشهای انجمن عادت نکردند بتوانیم حضور فعالشان را در کنار خود حس کنیم. تاپیک اموزشی کار با...
درود داستانِ کودکانِ بسیار کوتاهِ خودتون رو در اینجا به اشتراک بذارید. داستان کودک باید محور صمیمت، یادگیری، پیشرفت ذهنی و گسترش تفکر یک فرد خردسال نوشته بشه. لازم به ذکر هست که نویسندگانی که در عرصه داستان کودک هستند شناخت خوبی با کودکان جامعه، دغدغه های یک کودک و... دارند. داستان کودک باید...
×.. به نام خالق قلم ..× سلام همونطور که همه شما نویسندگان ارجمند میدونید ما سابی برای نوشتن حکایت نداریم. حکایتها هم معمولا چندان طولانی نیستند که به صورت اثر مستقل و تکی منتشر بشن مگر اینکه مجموعه حکایت باشند. حالا اگر شما عزیزان یک حکایت نوشتید و قصد نشر داشتید ما با این تاپیک کار شما رو...
×..بسمرب..× درود ضمن تشکر و خسته نباشید از تمامی نگارندههای گرامی که بخشی از دنیای کلماتشون رو در اختیار ما قرار میدن. گاهی وقت با ما یار نیست یا ایده حجم زیادی نداره... اما شما ایدهای دارید که واقعا ارزش نشر داره و در حد دو پارت یا سه پارت بیشتر نیست. این تاپیک ایجاد شده تا شما...
forum.romanbook.ir
ساب های دیالوگ، رمان، انشا، فیلم نامه و نمایشنامه نویسی هم داریم...
آموزگارهای انجمن دقیقا چیکار میکنند؟ ارسالی فقط کافی نیست. میتونن کلاسهای آموزشی برگزار کنند وکاربرانی که در این کلاسها شرکت میکنند در پایان کلاس مثلا به عنوان جایزهشون نوشتههاشون لایک شن.
مدیران تالار رمان هر کدوم اموزگار ورکشاپ اموزش نویسندگی هستن.
آموزگار گویندگی کلاس های اموزش گویندگی رو برگزار میکنه
دو اموزگار برای تالار تخیل داریم که کلاس جادو اموز و شیفت رو برگزار میکنند.
اموزگار زبان داره کلاس های زبان رو برگزار میکنه
به طور کلی... آموزگار ها مثل قبلا ارسالی نمیدن بلکه کلاس برگزار میکنند، حضورشون مفید هست.
خیلی از دوستان گفتند که به آثار توجه چندان نمیشه و به همین دلیل نویسندگان نقل مکان میکنند به جایی بهتر ، اینکه شما در پی اصلاحش هستید ما را امیدوار می کند
مسئله دوم ، که اهمیت بسیاری دارد از نظرم
این هست که کاربر عزیزی دیروز ثبت نام کرد، امروز آمدم دیدم سرپرست شده، به خدا که ریش ریزان نیست، باعث تاسف است، هرکس از راه رسید دوتا تاپیک اضافه زد می شود آزمایشی، چهارتا هم می گذارد روش دیگه شد ثابت
نباید طوری برخورد کرد که گویی مدیر شدن در انجمن کار آسانی هست، آنچه سخت به دست بیاید شیرین تر است
مدیر شدن که نه
اما سرپرستی و همیار سرپرست شدن دیگه راحت نیست
به غیر از ارسالی
باید قبلا مدیر یکی از تالار های بخش باشن تا ارتقا پیدا کنند + پیشنهادی برای پیشرفت بخش
مسئله چهارم، انچه که فوقالعاده روی عصاب من بود مدتی، سو استفاده از دسترسی های ارشد ها بود، یک مدت مد شد عکس و این اسم زیر نام کاربری را میامدند تغییر میدادند، اصلا انجمن را از نظرم انداخت این بازی ها هرچند که میان خودشان بود اما رفتاری که انجام میدهند دور از وظایف انجمن و رنکشان است
اگه توی فرستادن آثار کامل شده روی سایت بهتر عمل کنید، خیلی خوب میشه.
و اینکه دورههای کتابخوانی، تیمنقد فعال، مسابقات بخشهای کتاب و ادبیات
اینها هیچوقت جدی پیگیری نشدن. اگه واقعا در برگذاریشون جدیت به خرج بدین، نویسنده هم انگیزه میگیره
خواهشمندم افراد بیشتری رو جهت تعیین تگ برای آثار افراد در نظر بگیرین که سطح علمی بالایی داشته باشن.
چه بسا آثاری که ۶ ماه پیش تموم شدن و هنوز تگ نگرفتن!
کسی که قوانین رو بار ها زیر پا بذاره بن میشه
و به کاربرها اطلاع دادیم نمیشه به درخواست خودشون بن بشن.
بعضی وقت ها هم ادمین بن میکنن که دلیلشون هم پیش خودشون هست.
ولی ما به هیچ وجه به ناحق کسی رو بن نمیکنیم.
باسلام!
خسته نباشید
جناب معاون بنده یک انتقاد داشتم.
این انجمن وقتی در موتور جستجوی گوگل بالا میاد، مینویسه انجمن رماننویسی رمانبوک. آیا این حد تعادل رعایت شده؟
چون گفتید پذیرای انتقادات هستیم میگم.
انجمن خیلی مشکلا داره که بهش رسیدگی نمیشه. توی انجمن دو ، سه نفر میتونن خوب بنویسن و خوب پیش برن و تامام!
الان منظورم رو واضح توضیح میدم. ببینید منی که تازه وارد انجمن شدم تا رمان بنویسم، میبینم که کل رمانهای تکمیلشدهی انجمن ۴،۵ تاست. این واسهی یه انجمن رماننویسی مشهور فاجعهست! فاجعه!
گفتید تا رمانها تگ نگیرن نمیتونیم به بخش ویرایش انتقال بدیم.
خب شمایی که اینو گفتید، برای این چه کار کردید؟ تیم تگدهی از جمله مهسا و نیلو، که تگ میدن، کِی نشستند و گفتند که فلانی رمانت باید فلان جور باشه تا تگ بگیره!؟
اینجا رمانبوکه، جایی که نوشته حمایت از ایدههای طلایی شما! خب بالفرض من تازهواردم و یه ایدهی عالی هم دارم، اونموقع وقتی که نمیتونم ایدهم رو روی نوشته بیارم، به چه درد میخوره؟
پس رمانبوک چیکار میکنه؟ باید کمک کنه دیگه!
من یه ایدهی توپ دارم. حالا میام اونو میارم روی کاغذ. من نمیدونم اگر بالای هر پارت شماره پارت بنویسم تگ تعلق نمیگیره، این بیانصافی نیست؟
انجمن انجمنِ نویسندگیه، نویسندهها رو بیشتر حمایت کنید بیشتر بهشون کمک کنید بگید چه کار کنن تا تگ بگیرن، اینطوری تا قرن بعدی هم رمانبوک با همون ۳،۴ تا رمان تکمیل شده می مونه!
الان اوی سایت رمان بوک بین ۲۰۰۰ تا رمان دانلودی ما ی رمانی که تو انجمن خودمون نوشته شده باشه و تکمیل شده باشه و کپیستی شده باشه به زور پیدا می کنیم!
برای مثال شما تا وقتی که رمان من اشکال نگارشی داره اون رو تگ نمی دین بهش فردا هم نمی ره روی سایت، اونم بخاطر اشکال نگارشی!
ولی صد جور رمان روی سایتمون هس ک کلی اشکال نگارشی و فیلترینگ دارن!
خواهشا یکم جنبه ی اصلی رمان بوک یعنی رمان نویسیش رو حفظ کنید.
تالار حقوق فعالتر از تالار رمانه! این یه فاجعه ی به تمام معناستتتت!!!!!
معذرت می خوام اگر انتقاد بنده تند و تیز بود. واقعا این مسئله خیلی وقت بود آزارم می داد. همه ی ما پیش رفت رمان بوک رو خواستاریم. بعضی وقت ها باید برای این که به یکی کمک کنی دعواش کنی، الانم همینه! من باید انتقادم رو رک و واضح بگم تا حل شه و رمان بوک پیشرفت کنه!
رمان بوک خونه ی دوم همه ی ماست.
همه مون دوست داریم توش اوقات خوبیرو بگذرونیم.
سلام
وقتی یکی میخواد یک رمان یا هر چیزی بنویسه قوانین نیم فاصله کاملاً توضیح داده بشن و همین طور علائم نگارشی، در یک تایپک جدا آموزش داده بشه و در طی نوشتن رمان هی ناظرها نگن این رو عوض کن اون رو عوض کن چطور سی یا چهل پارت رو بگردیم و اونها رو پیدا کنیم؟
خسته نباشید
در ادامه صحبتای رفیقمون باید بگم که،
چرا قواعد تایپ اینجا اینقدر داغون شده؟ کجای زبان و کتابای فارسی چگونه رو چهگونه مینویسن؟ مثل اینه که چرا رو هم بنویسی چهرا و این کاملا مسخره و بیهوده است!
حالا اگر ترکیباتی مثل بیخیال بود که بیخیال نوشته بشه یه چیزی ولی این چیزایی که تازگی داره فراگیر میشه واقعا اشتباهه.
لطفا تجدید نظر کنید و یک فهرست معقولانه از قواعد تالیف و منتشر کنید.
واینکه یک چیز دیگه
رمان من ۴ روز طول کشید تا تایید شه اونم اگر خودم دنبالش رو نمیگرفتم هنوز شاید تایید نشده بود. خب فلان ژانر توی تالار نیس میتونستن یک پیام بدن. و بعد از تایید۴ بدون ناظر مونده بود و کسی پاسخ گو نبود وقتی پیش مدیر ها هم اعتراض میکردم یک نفر دیگر رو تگ میکردن و اون هم یکی دیگرو و من برای گرفتن ناطر پیش ۲۰ آدمی که مسئولیت سرشون نمیشه( امیدوارم همه به خودشون نگیرن)شکایت کردم که بی پاسخ موند.
الان همچین چیزی غیر ممکنه تمامی مدیر ها به زودی برسی میکنن.
گپ های نظارت تغییر کردن به طوری که تنها ناظر گفته شده نظارت نمیکنه حداقل سه مدیر دیگه روی رمان ها نظارت دارند.
و بعد از گرفتن ناظر ناظر ۵ روز یکبار میاومد و برای ۱۰ پارت مینوشت عالیه همینطور ادامه بده!😶 گویا که من از یک کاربر عادی نظر خواستم😔 بهتره که روشون نظارت کنید. مثلا اومده نوشته روی نیم فاصله بیشتر کار کنید خب دقیقا کجا؟ چی مشکل داره؟ چه مشکلی هست؟ بعد هم که استعفا داد. و الان چند روزه که یک گپ با ۲۰ الی۳۰ رمان بدون ناظر مونده😡 و باز هم کسی پاسخ گو نیست.
و اینکه من از تیم طراحی جلد خیلی خوشم اومد ۳ روز نشده کشورم رو طراحی کردن و بلافاصله به درخواستم رسیدگی شد. و اینکه آموزشات نویسندگی بیشتری قرار بدین و یک قانون برای فروشی شدن رمان ها بزارید مثلا اگر طرفدار رمان زیاد باشد فروشی شود. هر طور که تیم کتاب صلاح بدونن. چون حیف برخی رمان های عالی و با کیفیت که همینطوری روی سایت برن.
امیدوارم از انتقادم کسی ناراحت نشه.چون باید اینها گفته بشه.
وقت بخیر
تصمیم گرفتم عملی شدن بعضی از پیشنهاد شما و رفع مشکلات گذشته رو با شما در میون بذارم.
بقیه موارد که بهشون اشاره نمیکنم هم به زودی اوکی میشن.
بخش کتاب> تالار طراحی > ساب واحد آموزشی طراحی
بخش کتاب> تالار ترجمه > ساب کتابخانه
بخش کتاب> تالار تدوین > ساب آموزش تدوین
بخش عمومی> تالار ورزش > ساب های دنیای ورزش و متفرقه ورزش
بخش عمومی> تالار خانواده و زندگی > ساب آریش و بهداشتی
بخش عمومی> تالار طبیعت و جانداران > ساب آبزیان و آبزیستان
بخش عکس و فیلم > تالار فیلم و کلیپ > ساب آثار شما
بخش علم و فن > تالار تکنولوژی > + 6 ساب
بخش علم و فن> تالار علم و دانش > ساب پژوهش
جدا از لایک و بازخورد مدیران و کادر کتاب
مسابقه کتاب متوالی / مسابقه برترین پارت / چالش برترین اثر و... ایجاد شد تا از رمان ها حمایت بشه
تذکر داده میشه
بلکه در تایپ رمان این اتفاق نمی افته و فقط تاپیک بسته میشه.
اگر در صف تائید بود و مشکلی داشت هم اطلاع داده میشه اگر بعد از 24 ساعت نویسنده پاسخگو نبود به متروکه منتقل میشه.
طراح ها الان بیش از هشت نفر هستن.
و برای تالار نقد سعی میکنیم افراد حرفه ای جذب کنیم تا کسایی که چندان مناسب این کار نیستن، به هر حال ماهانه ما فرخوان میزنیم.
اگر از این پس مشکلی در سرعت پاسخ گویی دیدید بهم اطلاع بدید.
+ یاحق + درود. در این تاپیک لینکهای مورد نیاز و مهم قرار میگیرد تا عموم بیوقفه به تالار، ساب، تاپیک مورد نظرشان دست یابند. البته لینکهای زیر ویژه کاربران جدید انجمن رمانبوک است که تا زمانی که به بخشهای انجمن عادت نکردند بتوانیم حضور فعالشان را در کنار خود حس کنیم. تاپیک اموزشی کار با...
درود داستانِ کودکانِ بسیار کوتاهِ خودتون رو در اینجا به اشتراک بذارید. داستان کودک باید محور صمیمت، یادگیری، پیشرفت ذهنی و گسترش تفکر یک فرد خردسال نوشته بشه. لازم به ذکر هست که نویسندگانی که در عرصه داستان کودک هستند شناخت خوبی با کودکان جامعه، دغدغه های یک کودک و... دارند. داستان کودک باید...
×.. به نام خالق قلم ..× سلام همونطور که همه شما نویسندگان ارجمند میدونید ما سابی برای نوشتن حکایت نداریم. حکایتها هم معمولا چندان طولانی نیستند که به صورت اثر مستقل و تکی منتشر بشن مگر اینکه مجموعه حکایت باشند. حالا اگر شما عزیزان یک حکایت نوشتید و قصد نشر داشتید ما با این تاپیک کار شما رو...
×..بسمرب..× درود ضمن تشکر و خسته نباشید از تمامی نگارندههای گرامی که بخشی از دنیای کلماتشون رو در اختیار ما قرار میدن. گاهی وقت با ما یار نیست یا ایده حجم زیادی نداره... اما شما ایدهای دارید که واقعا ارزش نشر داره و در حد دو پارت یا سه پارت بیشتر نیست. این تاپیک ایجاد شده تا شما...
forum.romanbook.ir
ساب های دیالوگ، رمان، انشا، فیلم نامه و نمایشنامه نویسی هم داریم...
ساب های جدید و مفید ایجاد شده.
مدیران تالار رمان هر کدوم اموزگار ورکشاپ اموزش نویسندگی هستن.
آموزگار گویندگی کلاس های اموزش گویندگی رو برگزار میکنه
دو اموزگار برای تالار تخیل داریم که کلاس جادو اموز و شیفت رو برگزار میکنند.
اموزگار زبان داره کلاس های زبان رو برگزار میکنه
به طور کلی... آموزگار ها مثل قبلا ارسالی نمیدن بلکه کلاس برگزار میکنند، حضورشون مفید هست.
مدیر شدن که نه
اما سرپرستی و همیار سرپرست شدن دیگه راحت نیست
به غیر از ارسالی
باید قبلا مدیر یکی از تالار های بخش باشن تا ارتقا پیدا کنند + پیشنهادی برای پیشرفت بخش
با ارشد ها برخورد شد.
و ارشدی که دسترسی هاش سو استفاده کنه برای مدت مشخصی بن میشه
از این پس هفته به هفته یه سری لیست به ادمین داده میشه تا روی سایت اپ کنند.
مسابقات زیادی ایجاد شد که در جریان هستید...
اگر همچنان این مشکل رو میبینید حتما اطلاع بدید.
کسی که قوانین رو بار ها زیر پا بذاره بن میشه
و به کاربرها اطلاع دادیم نمیشه به درخواست خودشون بن بشن.
بعضی وقت ها هم ادمین بن میکنن که دلیلشون هم پیش خودشون هست.
ولی ما به هیچ وجه به ناحق کسی رو بن نمیکنیم.
الان با مسابقات و چالش هایی که برگزار میکنیم
تعداد نویسنده های خوبمون داره بالا میره...
طبق ارکان جدید ایده تاثیر زیاده در سطح اثر داره.
از پارت اول
ناظر مشکلات رو میگه و راه حل رو هم بیان میکنه در کنار اون تاپیک اموزشی هم هست فقط کافیه نویسنده بخواد پیشرفت کنه... .
درخواست طراحی بنر
درخواست ساخت تیزر
هر ک.س اینو گفته برام بیاریدش حتما
باهاتون موافقم ما اینجا اصلا همچین قاعده ای نداریم.
الان همچین چیزی غیر ممکنه تمامی مدیر ها به زودی برسی میکنن.
گپ های نظارت تغییر کردن به طوری که تنها ناظر گفته شده نظارت نمیکنه حداقل سه مدیر دیگه روی رمان ها نظارت دارند.
ما الان رو کار ناظر ها نظارت داریم.
هیچ رمانی هم بی ناظر نیست
اگر ناظر اینطوری بی مسئولیتی کرد فقط کافیه به خودم بگید...
وضعیت رمانتون هنور همینه؟
6 ورکشاپ اموزشی نویسندگی قرار داده شد.
در ارکان تگ دهی جدید نمره کمتری به درست نویسی اختصاص دادیم تا ایده های خوب مورد توجه قرار بگیرند.
تشکر از همگی
به برسی پیشنهاداتی که به سیستم مروبط هست هم خواهیم پرداخت...
منتظر بقیه پیشنهاداتتون هستم...
و اینکه قالب رمان بوک رو که اول تیزرها میذارین رنکش رو تغیر بدین. خیلی ابی و قرمزه. رنگش رو اگه از رنگهای کرم قهوهای یا خاکستری استفاده شود، وزینتر میشود
به نظرم تو ساب ها یکی دو قسمت سنی داشته باشیم مثلا قسمت کودکانه که داریم فقط دو تا داستان داره و رده سنی نداره تو این انجمن هم مادر داریم و هم نوجوون دوازده سیزده ساله. چه خوب میشه اگه یه ساب نوجوونانه داشته باشیم مخصوص قصه های این سن. و تغییراتی در ساب کودکان داشته باشیم مثل داستان های بیشتر و کودکانه تر و قصه صوتی و چه خوبتر که از خود گوینده ها باشه.
سلام عزیزان من هم یک نظر داشتم برای افرادی که تازه کار و مبتدی هستند از جمله خودم ولی کسایی که تازه به انجمن میان و شاید قلم ابتدایی داشته باشند تشویقشون کنیم مثلا امتیاز براشون در نظر بگیریم چون من گاهی دیدم وقتی قلم تازه واردی مورد پسند نیست بعضی ها به تمسخر میگیرنش و اون طفلک اعتماد به نفسش پایین میاد
چطوره برای تازه وارد ها هم امتیازاتی قائل بشیم البته با ورود و لایک میدونم امتیاز دارند ولی مثلا با هرپارت اول یا برطرف شدن اشکال بازم نظر بنده بود مرسی عزیزانم❤💕