جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم تغییراتی در انجمن

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط شاهین وثوقی با نام تغییراتی در انجمن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,639 بازدید, 91 پاسخ و 28 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تغییراتی در انجمن
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 36
بازدیدها NaN
اولین پسند نوشته 11
آخرین ارسال توسط Leila Moradi

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
عذرمیخوام که خوشم نمیاد به حریم خصوصیم دست درازی بشه :|
من به شما توهینی کردم که یهو دور برمیدارین؟
دوری نیست جناب...مگه حتما باید توهینی بشه؟..وارد خونه زندگیتون که نشده کسی...
بهتره این بحث و ادامه ندید...

طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
7,432
29,260
مدال‌ها
15
سلام
برای رمان‌ها امکان کامنت بذارید طوری که کامنت یه پست جدید نباشه که اسپم محسوب شه
چون وقتی کسی می‌خواد نظری برای رمان بده شاید نره تا نمایه نویسنده اما اگه این‌جوری باشه همون جا کامنت می‌ذاره و تعداد نظرات افزایش پیدا می‌کنه و نویسنده با روحیه‌ی بالا بیشتر پارت‌گذاری می‌کنه
با تشکر

آیرین

سطح
7

GELOFEN
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,556
مدال‌ها
12
خواهشمندم افراد بیشتری رو جهت تعیین تگ برای آثار افراد در نظر بگیرین که سطح علمی بالایی داشته باشن.
چه بسا آثاری که ۶ ماه پیش تموم شدن و هنوز تگ نگرفتن!
و هنوز هم تگ نگرفتن!

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,476
37,997
مدال‌ها
5
به نظرم یک فضایی ایجاد بشه که بچه ها آثارشونو تبلیغات کنن💕

MAH.AM

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
53
515
مدال‌ها
1
ژانر رمان ها جدا بشن
مثلا هر ژانری تالار مخصوص به خود را داشته باشه
مثلا رمانی که ژانر عاشقانه و پلیسی داره
هم توی تالار عاشقانه باشه هم پلیسی بازدید رمان هم میره بالا و کسی که قصد خواندن داره رمان رو به راحتی پیدا میکنه
و اینکه چرا وقتی کسی لایکش رو پس میگیره اعلامیه نمیاد؟
و اینکه چرا توی انجمن گروه و کانال تشکیل نمیشه؟
و اینکه عکس نمایه وقتی یکی جدید جایگزین میشه چرا قبلی نمونه و با ورق زدن قبلی ها رم نبینیم؟ فقط وقتی خود کاربر خواست حذف شون کنه.
خب نیازی به تشکر نیست.
فقط ۱۰۰ لایک و زود تر بدید

طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
7,432
29,260
مدال‌ها
15
سلام
پیشنهاد که... شما رو جان هر کی دوست دارین این ه.ی.چ.ک.س لعنتی رو انجمن به هیچ تبدیل نکنین:/
من نویسنده بخوام تو یه دیالوگ شخصیت بگم ه.ی.چ.ک.س دوستم نداره می‌شه هیچ دوستم نداره و کلا جمله بی‌معنی می‌شه:/
آخه کجای کلمه ه.ی.چ.ک‌.س فیلتره؟:/ لطفا درستش کنید چون تو جمله‌سازی رمان‌ها مشکل جدی به وجود میاره
باتشکر

*SHAKIBAgh*

سطح
2

کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,264
15,323
مدال‌ها
5
سلام
پیشنهاد که... شما رو جان هر کی دوست دارین این ه.ی.چ.ک.س لعنتی رو انجمن به هیچ تبدیل نکنین:/
من نویسنده بخوام تو یه دیالوگ شخصیت بگم ه.ی.چ.ک.س دوستم نداره می‌شه هیچ دوستم نداره و کلا جمله بی‌معنی می‌شه:/
آخه کجای کلمه ه.ی.چ.ک‌.س فیلتره؟:/ لطفا درستش کنید چون تو جمله‌سازی رمان‌ها مشکل جدی به وجود میاره
باتشکر
در ادامه صحبتای رفیقمون باید بگم که،
چرا قواعد تایپ اینجا اینقدر داغون شده؟ کجای زبان و کتابای فارسی چگونه رو چه‌گونه مینویسن؟ مثل اینه که چرا رو هم بنویسی چه‌را و این کاملا مسخره و بیهوده است!
حالا اگر ترکیباتی مثل بیخیال بود که بی‌خیال نوشته بشه یه چیزی ولی این چیزایی که تازگی داره فراگیر میشه واقعا اشتباهه.
لطفا تجدید نظر کنید و یک فهرست معقولانه از قواعد تالیف و منتشر کنید.

آیرین

سطح
7

GELOFEN
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,556
مدال‌ها
12
در ادامه صحبتای رفیقمون باید بگم که،
چرا قواعد تایپ اینجا اینقدر داغون شده؟ کجای زبان و کتابای فارسی چگونه رو چه‌گونه مینویسن؟ مثل اینه که چرا رو هم بنویسی چه‌را و این کاملا مسخره و بیهوده است!
حالا اگر ترکیباتی مثل بیخیال بود که بی‌خیال نوشته بشه یه چیزی ولی این چیزایی که تازگی داره فراگیر میشه واقعا اشتباهه.
لطفا تجدید نظر کنید و یک فهرست معقولانه از قواعد تالیف و منتشر کنید.
عزیزم وقتی ت_ر_ی_ا_ک رو فیلتر زدن مواد!
یعنی انتظاراتتو کاهش بده/:
آقا من تو یکی از رمانام میخواستم بکم طرف ت- ریاکک مصرف میکنه چون فیلتر بود به یه سیگار ساده بسنده کردم/:

طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
7,432
29,260
مدال‌ها
15
عزیزم وقتی ت_ر_ی_ا_ک رو فیلتر زدن مواد!
یعنی انتظاراتتو کاهش بده/:
آقا من تو یکی از رمانام میخواستم بکم طرف ت- ریاکک مصرف میکنه چون فیلتر بود به یه سیگار ساده بسنده کردم/:
ببخشید که اکثر قاچاق‌های خلافکاری با همین ت.ر.ی.ا‌ک هست و مهره اصلی بعضی رمان‌های جنایی قاچاقه:/ دیگه مسلما یه خلافکار حرفه‌ای یا یه معتاد دائم‌الخمر نمیاد مثل بعضی نوجوون‌ها سیگار بگیره دستش که:/ برای یه جنایی‌نویس مسلما اکتفا به سیگار برای مسائلی مثل چاقاق مقدور نیست:/ باز ا‌.لکل یه چیزی حرامه می‌شه اسمش رو نبرد یا جایگزین کرد ولی ماده مخدر.‌..

MAH.AM

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
53
515
مدال‌ها
1
واینکه یک چیز دیگه
رمان من ۴ روز طول کشید تا تایید شه اونم اگر خودم دنبالش رو نمی‌گرفتم هنوز شاید تایید نشده بود. خب فلان ژانر توی تالار نیس میتونستن یک پیام بدن. و بعد از تایید۴ بدون ناظر مونده بود و کسی پاسخ گو نبود وقتی پیش مدیر ها هم اعتراض می‌کردم یک نفر دیگر رو تگ میکردن و اون هم یکی دیگرو و من برای گرفتن ناطر پیش ۲۰ آدمی که مسئولیت سرشون نمیشه( امیدوارم همه به خودشون نگیرن)شکایت کردم که بی پاسخ موند.
و بعد از گرفتن ناظر ناظر ۵ روز یکبار می‌اومد و برای ۱۰ پارت می‌نوشت عالیه همینطور ادامه بده!😶 گویا که من از یک کاربر عادی نظر خواستم😔 بهتره که روشون نظارت کنید. مثلا اومده نوشته روی نیم فاصله بیشتر کار کنید خب دقیقا کجا؟ چی مشکل داره؟ چه مشکلی هست؟ بعد هم که استعفا داد. و الان چند روزه که یک گپ با ۲۰ الی۳۰ رمان بدون ناظر مونده😡 و باز هم کسی پاسخ گو نیست.
الان رمان من ۳۰ پارت داره ولی یک پارت درست حسابی چک نشده. الان هم تیم نقد از من دلگیر خواهند شد مگه نه؟
و اینکه من از تیم طراحی جلد خیلی خوشم اومد ۳ روز نشده کشورم رو طراحی کردن و بلافاصله به درخواستم رسیدگی شد. و اینکه آموزشات نویسندگی بیشتری قرار بدین و یک قانون برای فروشی شدن رمان ها بزارید مثلا اگر طرفدار رمان زیاد باشد فروشی شود. هر طور که تیم کتاب صلاح بدونن. چون حیف برخی رمان های عالی و با کیفیت که همینطوری روی سایت برن.
امیدوارم از انتقادم کسی ناراحت نشه.چون باید اینها گفته بشه.

بالا پایین