- Jun
- 1,742
- 2,544
- مدالها
- 2
دوری نیست جناب...مگه حتما باید توهینی بشه؟..وارد خونه زندگیتون که نشده کسی...عذرمیخوام که خوشم نمیاد به حریم خصوصیم دست درازی بشه :|
من به شما توهینی کردم که یهو دور برمیدارین؟
بهتره این بحث و ادامه ندید...
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!دوری نیست جناب...مگه حتما باید توهینی بشه؟..وارد خونه زندگیتون که نشده کسی...عذرمیخوام که خوشم نمیاد به حریم خصوصیم دست درازی بشه :|
من به شما توهینی کردم که یهو دور برمیدارین؟
در ادامه صحبتای رفیقمون باید بگم که،سلام
پیشنهاد که... شما رو جان هر کی دوست دارین این ه.ی.چ.ک.س لعنتی رو انجمن به هیچ تبدیل نکنین:/
من نویسنده بخوام تو یه دیالوگ شخصیت بگم ه.ی.چ.ک.س دوستم نداره میشه هیچ دوستم نداره و کلا جمله بیمعنی میشه:/
آخه کجای کلمه ه.ی.چ.ک.س فیلتره؟:/ لطفا درستش کنید چون تو جملهسازی رمانها مشکل جدی به وجود میاره
باتشکر
عزیزم وقتی ت_ر_ی_ا_ک رو فیلتر زدن مواد!در ادامه صحبتای رفیقمون باید بگم که،
چرا قواعد تایپ اینجا اینقدر داغون شده؟ کجای زبان و کتابای فارسی چگونه رو چهگونه مینویسن؟ مثل اینه که چرا رو هم بنویسی چهرا و این کاملا مسخره و بیهوده است!
حالا اگر ترکیباتی مثل بیخیال بود که بیخیال نوشته بشه یه چیزی ولی این چیزایی که تازگی داره فراگیر میشه واقعا اشتباهه.
لطفا تجدید نظر کنید و یک فهرست معقولانه از قواعد تالیف و منتشر کنید.
ببخشید که اکثر قاچاقهای خلافکاری با همین ت.ر.ی.اک هست و مهره اصلی بعضی رمانهای جنایی قاچاقه:/ دیگه مسلما یه خلافکار حرفهای یا یه معتاد دائمالخمر نمیاد مثل بعضی نوجوونها سیگار بگیره دستش که:/ برای یه جنایینویس مسلما اکتفا به سیگار برای مسائلی مثل چاقاق مقدور نیست:/ باز ا.لکل یه چیزی حرامه میشه اسمش رو نبرد یا جایگزین کرد ولی ماده مخدر...عزیزم وقتی ت_ر_ی_ا_ک رو فیلتر زدن مواد!
یعنی انتظاراتتو کاهش بده/:
آقا من تو یکی از رمانام میخواستم بکم طرف ت- ریاکک مصرف میکنه چون فیلتر بود به یه سیگار ساده بسنده کردم/:
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک