جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم تغییراتی در انجمن

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط شاهین وثوقی با نام تغییراتی در انجمن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,685 بازدید, 91 پاسخ و 28 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تغییراتی در انجمن
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Leila Moradi

AYSAL.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
سلام و خسته نباشید.

متاسفانه بیشتر کسانی که اینجا هستند و زحماتی که در انجمن کشیده اند قدر‌دانی نمی‌شود.
بیشتر کاربرهایی که تازه به انجمن اومدن و تجربه‌ای ندارند به گفته ی استاد چن تا تاپیک میزنن و درخواست مدیر آزمایشی میدن بعد چن تا تاپیک روش میزارن و درخواست رنگ دائمی میدن.اما متاسفانه درک اینکه مسئولیت رنگ هایی که دارن رو قبول نمیکنن و بیشتر به فکر بازیگوشی هستن.
بیشتر مدیرایی که داریم به بخش های خودشون اصلا نگا هم نمیکنن چه برسه به ارسالی و رسیدگی!!!!
من خودم برای رنگ دار شدنم ۱ ماه تلاش کردم تا همیار عکس و فیلم رو بهم بدن.
بعد هنوز یه ماه نشده مدیر آزمایشی بخش شدن و....
باید کاربرا بفهمن که رنگ گرفتن تو انجمن سخته و باید مسئولیت پذیر باشی.
مورد بعدی
بعضی از کاربرا ادعا دارن که تنها خودشون هستن که دارن ارسالی میدن و ما اینجا دور از جون چغندر تشریف داریم!!!
نمیدونن که ماه ها طول کشیده که خودمون رو به اینجا رسوندیم!!!
و از اون بدتر بخش عکس و فیلم ، جایی که طرفدارای زیادی داره ، اما متاسفانه کسی نیس که به این بخش یه نگاهی بندازه و با دادن چن تا لایک به ارسالی های کاربرا، مدیر تالار و بخش رو خوشحال کنه.
خودتون هم میتونید مشاهده کنید هیچ واکنشی در پایان ارسالی های بنده و مدیر های تالار بخش نیست!!!
خیلی خوشحال می‌شدیم اگه کاربرا فقط یه ذره از وقتی به چت های تو نمایه میدن و صرف دادن واکنش به ما بودن چقدر عالی میشد.
چه توی بخش عکس و فیلم ، تو همه ی بخش های انجمن چیزی مثه این رو نمیتونیم پیدا کنیم!!!
پیشنهاد بنده برای انجمن
اگه حالت شب تو انجمن بود عالی میشد.
به نظرم اگه تالاری تو بخش عکس و فیلم بود که مخصوص کاربرا بود عالی میشد ، اونجا کاربرا عکس هایی که خودشون ادیت زدن رو بفرستن.
با تشکر🌹

no one

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
167
792
مدال‌ها
2
حذف پارت و نوشته و مسدودی حساب کاربر
مسابقات داشته باشین مثلا مسابقه بهترین منتقد.
مدل سایت رو عوض کنین،یکم از این پیچیدگی رو کمتر کنین
به جای اینکه طرف رو تگ کنیم،به اون درخواست بدیم.
گروه هایی باز بشه که درباره رمانی،نویسنده های اماتور نظر بدن و بهش امتیاز بدن
بله کاملا درسته باید برای بهترین ناظر و بهترین ویراستار وبهترین طراح ومنتقد مسابقه گذاشت تا کاربرها بر اساس همکاری مثلا ناظرین به آنها امتیاز دهند اینجوری ناظرین نیز مشتاقانه تر فعالیت خواهند کرد. ایده مناسبی هست که درسایتهای دیگر نیز انجام میگردد

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,795
مدال‌ها
8
رنک فعال رو حذف و رنک کتاب خوان یا رمان باز یا یه همچین چیزی اضافه کنید
که بابت خوندن و لایک رمان‌ها و همچنین نقدشون پاداش می‌گیرن که می‌تونه مدال یا لایک و مهم‌تر میشه امتیاز باشه!

طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
7,432
29,260
مدال‌ها
15
سلام خسته نباشید
یه نقد و پیشنهاد داشتم برای تالار رمان
این‌که هر کسی اومد برای تالار رمان توی فراخوان اعلام آمادگی کرد و ۱۵۰ ارسالی زد نشه مدیر تالار رمان!
عنوان مدیر تالار رمان برای کسی نیست که فقط ارسالی زده این بحث ارسالی مربوط می‌شه به مدیریت تالارهای حقوق، موسیقی، و کلا تالارهای متفرقه
تالار رمان قلب و مرکز یک انجمن رمان‌نویسیه
وقتی یک نفر این عنوان رو داره و مدیر تالار رمانه علاوه بر تایید رمان‌ها و ارسالی در بخش موردنظر باید اگر نویسنده یه اشکالی در رمانش داشت و پرسید بیشتر از اون نویسنده‌ی تازه‌وارد با اصول آشنا باشه حتی مدیر تالار رمان باید از مدیر تالار نقد و ویرایش هم به رکن‌های نقد و اصول ویرایشی مسلط‌تر باشه
به نظرم برای این رنک یه آزمون نسبتا سخت در رابطه با ویرایش و نقد بذارید
باتشکر

no one

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
167
792
مدال‌ها
2
خدایا ما هم که تقریبا همین را گفتیم ...گفتیم شاید نویسنده هم یک چیزایی سرش بشه پس این همه شلوغی برای چی بودo_O

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
سلام
وقتی یکی می‌خواد یک رمان یا هر چیزی بنویسه قوانین نیم فاصله کاملاً توضیح داده بشن و همین طور علائم نگارشی، در یک تایپک جدا آموزش داده بشه و در طی نوشتن رمان هی ناظرها نگن این رو عوض کن اون رو عوض کن چطور سی یا چهل پارت رو بگردیم و اون‌ها رو پیدا کنیم؟
خسته نباشید
سلام فکر کنم همین‌طور هم هست
اول هر گپ نظارت لینک اموزش ویرایش هست که اونجا به طور کامل نیم فاصله‌ها و علامت نگارشی و دیگر چیزها توضیح داده شده.

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
سلام و خسته نباشید.

متاسفانه بیشتر کسانی که اینجا هستند و زحماتی که در انجمن کشیده اند قدر‌دانی نمی‌شود.
بیشتر کاربرهایی که تازه به انجمن اومدن و تجربه‌ای ندارند به گفته ی استاد چن تا تاپیک میزنن و درخواست مدیر آزمایشی میدن بعد چن تا تاپیک روش میزارن و درخواست رنگ دائمی میدن.اما متاسفانه درک اینکه مسئولیت رنگ هایی که دارن رو قبول نمیکنن و بیشتر به فکر بازیگوشی هستن.
بیشتر مدیرایی که داریم به بخش های خودشون اصلا نگا هم نمیکنن چه برسه به ارسالی و رسیدگی!!!!
من خودم برای رنگ دار شدنم ۱ ماه تلاش کردم تا همیار عکس و فیلم رو بهم بدن.
بعد هنوز یه ماه نشده مدیر آزمایشی بخش شدن و....
باید کاربرا بفهمن که رنگ گرفتن تو انجمن سخته و باید مسئولیت پذیر باشی.
مورد بعدی
بعضی از کاربرا ادعا دارن که تنها خودشون هستن که دارن ارسالی میدن و ما اینجا دور از جون چغندر تشریف داریم!!!
نمیدونن که ماه ها طول کشیده که خودمون رو به اینجا رسوندیم!!!
و از اون بدتر بخش عکس و فیلم ، جایی که طرفدارای زیادی داره ، اما متاسفانه کسی نیس که به این بخش یه نگاهی بندازه و با دادن چن تا لایک به ارسالی های کاربرا، مدیر تالار و بخش رو خوشحال کنه.
خودتون هم میتونید مشاهده کنید هیچ واکنشی در پایان ارسالی های بنده و مدیر های تالار بخش نیست!!!
خیلی خوشحال می‌شدیم اگه کاربرا فقط یه ذره از وقتی به چت های تو نمایه میدن و صرف دادن واکنش به ما بودن چقدر عالی میشد.
چه توی بخش عکس و فیلم ، تو همه ی بخش های انجمن چیزی مثه این رو نمیتونیم پیدا کنیم!!!
پیشنهاد بنده برای انجمن
اگه حالت شب تو انجمن بود عالی میشد.
به نظرم اگه تالاری تو بخش عکس و فیلم بود که مخصوص کاربرا بود عالی میشد ، اونجا کاربرا عکس هایی که خودشون ادیت زدن رو بفرستن.
با تشکر🌹
برای مدیریت بنده الان دارم اقداماتی میکنم که فقط کسانی که ارزش داشتن رنک مدیریت رو دارن رنکشو داشته باشن
و در مورد حالت شب به زودی...
و در مورد تالار هم بررسی میکنم حتما

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,149
2,912
مدال‌ها
2
سلام فکر کنم همین‌طور هم هست
اول هر گپ نظارت لینک اموزش ویرایش هست که اونجا به طور کامل نیم فاصله‌ها و علامت نگارشی و دیگر چیزها توضیح داده شده.
کامل نیست و یک چیزهایی رو ناظرها ایراد میگیرن که داخل اون لینک آموزش نبوده

مهمان عزیز

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
4
146
مدال‌ها
1
وقتی روی جدیدترین ها، جدیدترین نوشته های نمایه، بالا نمیاره و ارور میده
ایموجی ها هم لینکشون منقضی شده

مهمان عزیز

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
4
146
مدال‌ها
1
هررر احدالناسی هم حق خوندن پیامای گپ رو داره
من عملا متنفرم از این افزونه
اگه قراره همه، پیامامونو بخونن، چت باکس بزنین، گپ رو حذف کنین
ممنونم

این یکی قابل درست کردن توسط شما نیست ولی خیلی بهتره تعداد زیادی از کاربراتون، رفتارشونو تغییر بدن

آخرین ویرایش:
بالا پایین