جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم تغییراتی در انجمن

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط شاهین وثوقی با نام تغییراتی در انجمن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,664 بازدید, 91 پاسخ و 28 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تغییراتی در انجمن
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Leila Moradi

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,572
6,490
مدال‌ها
12
درود دوستان و خسته نباشید

از نظر من
انجمن نیاز به تغییراتی نیاز داره و واجب دونستم که پیشنهادات شماهارو تو اولویت بدونم پس نظرات خودتون رو بگید و به بهترین پیشنهادات
۱۰۰ لایک اعطا میکنم

{معاونت انجمن رمان بوک}
غقط این مشکل که پارت هارا پاک شد و انجمن برگشت به چند روز پیش و مدیریت کنید دیگه تکرار نشه چون اذیت میشیم ممنون

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: fatemeh-
S
موضوع نویسنده

SILENCER

مهمان
بنظرم اینکه مقام دارا میتونن اطلاعات کاربری شخص رو تغییر بدن خیلی چرته!
مثلا همین چن روز پیش یکی محل سکونتمو یچیز چرت نوشته بود😂 (طویله نمیدونم چی چی یادم نیس)
شخصا میخواستم برم گزارش کنم! یه پوئن منفی برای سایت به این خوبی!! بنظرم اگه اسم کسی مشکل داشت گزارش بدیم دوبار اخطار داده بشه دفعه سوم کلا محرومش کنین

و اینکه.. یه تالار داستان هم باز شه بنظرم خیلی خوب میشه، داستان‌های کوتاه هم نوشته بشن، تضمین میکنم کاربرای بیشتری عضو انجمن میشن

و اینکه "#" هم اضافه بشه دیگه میشه نور علی نور! (البته شایدم دارین و من نمیدونما!)

و اینکه واسه گذاشتن آهنگ تو پروفایل باید لینک مستقیم داد درسته؟ نمیتونم وارد سامسونگ اکانتم شم واسه همین آهنگی تو پروفم نیس، و این خیلی رو مخه (فک کنم نشه کاریش کرد، جهت درددل😂)

و اینکه، وقتی یکی درخواست مقام میده کامل توضیح بدین کارش دقیقا چیه! من خودم شخصا یبار درخواست رنک منتقد دادم، عینهو منگولا مونده بودم وسط که قراره چیکار کنم؟😂

یه آموزش هم بنظرم تو سایت قرار بدین، مثل طرز صحیح نوشتاری برخی کلمات، و اینکه علائم نگارشی رو دقیقا باید چطور و کجا گذاشت و...
صدالبته یه آموزش هم برای یاد دادن استفاده از برخی قابلیت‌ها و امکانات این سایت برای کاربرای جدید و تازه وارد

و یه ایراد خیلی بزرگ که موجب میشه خیلیا ندونن یه انجمنی هم اینجا هست، تو صفحه اصلی بنظرم کمتر کسی متوجه انجمن نویسندگی میشه
اگه برعکس بود و صفحه اصلی اینجا بود بهتر بود

اون پی دی افاییم که گذاشتین تو سایت نقد نشدن! غلط املایی یچنتا دارن و نیم فاصله و طرز توصیفشون اصلا خوب نیس، و اصلا باورپذیر نیستن بعضیاشون از جمله: طرف سر عشقشو بریدن گذاشتن جلوی پاهاش، فقط یه کوچولو عصبی میشه! و بعدش یهو با یکی دیگه اشنا میشه از یادش میره😐 گریه‌ای زاریی چیزی
منتقدهاتونو عوض کنین بنظرم

و یچیز دیگه، وقتی با یکی شخصی مکالمه میکنیم باید صفحه رو بروز کنیم تا پیامش بیاد! ینی فرقی با این نظر دادن تو تاپیکا نداره و یه پوئن منفی دیگه

اومم... دوباره فک میکنم فکر جدیدی به ذهنم رسید حتما بهتون اطلاع میدم! با تشکر😁😅

آخرین ویرایش توسط مدیر:

*MANI*

سطح
0

NIRI²
کاربر رمان‌بوک
May
149
708
مدال‌ها
1
باسلام

اگه هر نمایه ضمن اینکه حذف تک پیام رو داره، برای خود کاربر امکان پاکسازی همه‌ی پیام های نمایه رو هم داشته باشه عالیه.

کاربر‌های عادی دسترسی به پاک کردن پیامهاشون تو تاپیک‌ها رو ندارن و گاها پیش اومده اشتباه اسپم دادن اما نشده پاک کنن...
این مورد هم درست شه ممنون میشم.

Nafiseh.H

سطح
3

𝓃ℯ𝓋ℯ𝓇 𝓂𝒾𝓃𝒹.
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
May
2,216
20,924
مدال‌ها
5
سلام. به نظرم یه ساب جدید به بخش کتاب اضافه بشه. بطوری که بشه کتاب‌های غیر از داستان نوشت... .
ارسالی مدیرها خوبه ول متاسفانه کسی نمیخونه و از نظرم یک چیز الکیه. مثلا قسمت علم و فن یا اخبار و... دنبال کننده‌ای ندارند‌.
آموزگارهای انجمن دقیقا چیکار میکنند؟ ارسالی فقط کافی نیست. میتونن کلاس‌های آموزشی برگزار کنند و‌کاربرانی که در این کلاس‌ها شرکت میکنند در پایان کلاس مثلا به عنوان جایزه‌شون نوشته‌هاشون لایک شن.
یک تیم تبلیغاتی هم نیاز داریم که نوشته‌های کاربران رو در اینستا و تلگرام قرار بده و انجمن رو تبلیغ کنه‌.
متاسفانه بیشتر نویسنده‌ها چون کسی رمانشون رو دنبال نمیکنه و نوشته‌شون لایک نمیشه اثرشون رو ادامه نمیدن و واسه‌ی همین به متروکه منتقل میشه یا موضوع بسته میشه‌. به نظرم به یک تیم دیگه جهت لایک کردن نوشته‌ها نیاز داریم، اینجوری نویسنده هم واسه‌ی ادامه‌ی اثرش با سرسختی بیشتری به نوشتن میپردازه.

فعلا همینا بود اگه باز یه چی‌دیگه تو ذهنم اومد باز میام...🚶🏻‍♂️

طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
7,432
29,260
مدال‌ها
15
سلام خسته نباشید
یکی از پیشنهاداتم اینه که یه ری‌اکشن قلب اضافه کنید گل برای خیلی جاها رسمیه جذاب هم واقعا بعضی جاها زیادی صمیمانست

Heydarْ

سطح
7

کاربر ویژه رمان بوک
کاربر ویژه انجمن
Dec
2,209
30,915
مدال‌ها
10
سلام علیکم

خیلی از دوستان گفتند که به آثار توجه چندان نمیشه و به همین دلیل نویسندگان نقل مکان می‌کنند به جایی بهتر ، اینکه شما در پی اصلاحش هستید ما را امیدوار می کند

مسئله دوم ، که اهمیت بسیاری دارد از نظرم
این هست که کاربر عزیزی دیروز ثبت نام کرد، امروز آمدم دیدم سرپرست شده، به خدا که ریش ریزان نیست، باعث تاسف است، هرکس از راه رسید دوتا تاپیک اضافه زد می شود آزمایشی، چهارتا هم می گذارد روش دیگه شد ثابت
نباید طوری برخورد کرد که گویی مدیر شدن در انجمن کار آسانی هست، آنچه سخت به دست بیاید شیرین تر است

سومی نیز، مورد آثاری است که ماه هاست منتظریم روی سایت بروند
این یک بی احترامی به نویسنده است، چرا باید نویسنده جایی اثارش را انتشار دهد که به آن ارزش نمی گذارند، هرکس مدیر شد خودش کار خودش را راه انداخت بقیه را حساب نکرد، این یک مورد واقعا در آدم را می آزرد

مسئله سوم، وجود اکانت های مولتی است ، درحالی که کم مانده اعلامیه بزنند که ما همین کاربر سرپرست ، مدیر یا ارشد هستیم ، چرا جلوی اکانت های اضافه را نمی گیرید ، آیا اجازه هست که یک اکانت خصوصی و یک اکانت عمومی بزنیم؟

مسئله چهارم، انچه که فوق‌العاده روی عصاب من بود مدتی، سو استفاده از دسترسی های ارشد ها بود، یک مدت مد شد عکس و این اسم زیر نام کاربری را میامدند تغییر می‌دادند، اصلا انجمن را از نظرم انداخت این بازی ها هرچند که میان خودشان بود اما رفتاری که انجام می‌دهند دور از وظایف انجمن و رنکشان است

و اینکه پنجم، آنقدر ناراحتم که می‌آیید تاپیک هایی که مدیران اسبق زدند را تغییر نویسنده می‌دهید، آیا می‌خواهید از آنان نامی باقی نماند یا چطور؟ این افزونه نباید در دست کسانی جز معاون و ارشد کل باشد اما گویا همه این دسترسی را دارند

رحم الله و توفیق

S
موضوع نویسنده

SILENCER

مهمان
کاملا حق.. ولی اونی که دیروز اومده امروز سرپرست شده نشون میده صب تا شب نشسته تلاش کرده سرپرست شده! این یکیو موافق نیستم
سلام علیکم

خیلی از دوستان گفتند که به آثار توجه چندان نمیشه و به همین دلیل نویسندگان نقل مکان می‌کنند به جایی بهتر ، اینکه شما در پی اصلاحش هستید ما را امیدوار می کند

مسئله دوم ، که اهمیت بسیاری دارد از نظرم
این هست که کاربر عزیزی دیروز ثبت نام کرد، امروز آمدم دیدم سرپرست شده، به خدا که ریش ریزان نیست، باعث تاسف است، هرکس از راه رسید دوتا تاپیک اضافه زد می شود آزمایشی، چهارتا هم می گذارد روش دیگه شد ثابت
نباید طوری برخورد کرد که گویی مدیر شدن در انجمن کار آسانی هست، آنچه سخت به دست بیاید شیرین تر است

سومی نیز، مورد آثاری است که ماه هاست منتظریم روی سایت بروند
این یک بی احترامی به نویسنده است، چرا باید نویسنده جایی اثارش را انتشار دهد که به آن ارزش نمی گذارند، هرکس مدیر شد خودش کار خودش را راه انداخت بقیه را حساب نکرد، این یک مورد واقعا در آدم را می آزرد

مسئله سوم، وجود اکانت های مولتی است ، درحالی که کم مانده اعلامیه بزنند که ما همین کاربر سرپرست ، مدیر یا ارشد هستیم ، چرا جلوی اکانت های اضافه را نمی گیرید ، آیا اجازه هست که یک اکانت خصوصی و یک اکانت عمومی بزنیم؟

مسئله چهارم، انچه که فوق‌العاده روی عصاب من بود مدتی، سو استفاده از دسترسی های ارشد ها بود، یک مدت مد شد عکس و این اسم زیر نام کاربری را میامدند تغییر می‌دادند، اصلا انجمن را از نظرم انداخت این بازی ها هرچند که میان خودشان بود اما رفتاری که انجام می‌دهند دور از وظایف انجمن و رنکشان است

و اینکه پنجم، آنقدر ناراحتم که می‌آیید تاپیک هایی که مدیران اسبق زدند را تغییر نویسنده می‌دهید، آیا می‌خواهید از آنان نامی باقی نماند یا چطور؟ این افزونه نباید در دست کسانی جز معاون و ارشد کل باشد اما گویا همه این دسترسی را دارند

رحم الله و توفیق

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
Mar
3,785
39,373
مدال‌ها
13
اگه توی فرستادن آثار کامل شده روی سایت بهتر عمل کنید، خیلی خوب میشه.
و اینکه دوره‌های کتاب‌خوانی، تیم‌نقد فعال، مسابقات بخش‌های کتاب و ادبیات
این‌ها هیچ‌وقت جدی پیگیری نشدن. اگه واقعا در برگذاریشون جدیت به خرج بدین، نویسنده هم انگیزه می‌گیره

آیرین

سطح
7

GELOFEN
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,557
مدال‌ها
12
خواهشمندم افراد بیشتری رو جهت تعیین تگ برای آثار افراد در نظر بگیرین که سطح علمی بالایی داشته باشن.
چه بسا آثاری که ۶ ماه پیش تموم شدن و هنوز تگ نگرفتن!

بالا پایین