جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم تغییراتی در انجمن

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط شاهین وثوقی با نام تغییراتی در انجمن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,685 بازدید, 91 پاسخ و 28 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تغییراتی در انجمن
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Leila Moradi
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
خواهشمندم افراد بیشتری رو جهت تعیین تگ برای آثار افراد در نظر بگیرین که سطح علمی بالایی داشته باشن.
چه بسا آثاری که ۶ ماه پیش تموم شدن و هنوز تگ نگرفتن!
آثاری که تگ نگرفتن رو تو خصوصی برام بیان کنید رسیدگی میکنم به شخصه
این‌که هیچ کاربری محروم نشه
لااقل اگه شد به ناحق نشه
بنده تا به الان کاربری رو به ناحق محروم نکردم ولی چشم فکر میکنم بهش
ممنونم از دوتاتون

sasan

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
18
38
مدال‌ها
2
حذف پارت و نوشته و مسدودی حساب کاربر
مسابقات داشته باشین مثلا مسابقه بهترین منتقد.
مدل سایت رو عوض کنین،یکم از این پیچیدگی رو کمتر کنین
به جای اینکه طرف رو تگ کنیم،به اون درخواست بدیم.
گروه هایی باز بشه که درباره رمانی،نویسنده های اماتور نظر بدن و بهش امتیاز بدن

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
درود دوستان و خسته نباشید

از نظر من
انجمن نیاز به تغییراتی نیاز داره و واجب دونستم که پیشنهادات شماهارو تو اولویت بدونم پس نظرات خودتون رو بگید و به بهترین پیشنهادات
۱۰۰ لایک اعطا میکنم

{معاونت انجمن رمان بوک}
سلام.
نظرم اینه که پی دی اف هارو یکم بروز تر و جالب تر کنید... مثلا الان وقتی پی دی اف یکی از رمان های سایت رو دانلود میکنیم یکم ساده بودن و رنگش که بی روحه توی ذوق میزنه...جالب تر باشه بهتره
ممنون✨

no one

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
167
792
مدال‌ها
2
تمامی حرفهای آقا رضا یا همون حیدر صحیح میباشد من نه دنبال لایک هستم ونه دیگه قصد فعالیت نوشتاری در سایت دارم و تمام قبلیها را نیز پاک کرده و متروکه ساختم اما گفتم نظر خود بالا خره بعا چند ماه حضورم ودیدن ضعفها رو بگم . اول اون دوستی که میگه از صبح تا شب وقت گذاشته

no one

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
167
792
مدال‌ها
2
تمامی حرفهای آقا رضا یا همون حیدر صحیح میباشد من نه دنبال لایک هستم ونه دیگه قصد فعالیت نوشتاری در سایت دارم و تمام قبلیها را نیز پاک کرده و متروکه ساختم اما گفتم نظر خود بالا خره بعداز چند ماه حضورم ودیدن ضعفها رو بگم . اول اون دوستی که میگه از صبح تا شب وقت گذاشته
اول اینکه اینترنت قطع شد و عجیبه که خود به خودنظر من ناقص ارسال شده بله اون دوستی که میگه از صبح تا شب وقت گذاشتن و سرپرست و مقام بدست آوردن دقیقا من از همین افراد ضربه خورد من تا حالا با هشتا ناظر و شش نفر ویراستار کار کردم که به غیر از دوسه تا از ناظرها ویکی دوتا از ویراستارها بقیه بدرد هیچ نمیخوردن من لااقل با ده تا منتقد کار کردم که متاسفانه سیر نزولی داشتند ایضا آخری ....دایره لغات اغلب کم درک مطلب کم و فکر میکنند حالا چون مقامی دارند بر بقیه ارجح هستند که متاسفانه انگیزه نویسندهها را پایین میآورند سایت نباید به خاطر احتیاج هر فردی را مقام دهد چون بازخورش هم برای خودش مناسب نیست و هم اینکه نویسندهها کوچ میکنند. و همینطور تنگ نظری را از خود دور کنند. باید برای افراد آموزشهای وسیع در نظر بگیرند به خصوص برای افرادی که در سرنوشت رمانها تاثیر مستقیم دارند.

Mobina_h

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
172
546
مدال‌ها
2
من میگم کاش بشه پستایی که میزاریم مثل اینستا گرام قابل انتقاد از طرف دیگران باشه نه که مجبور بشن خصوصی بزنن باهامون و اینکه نظارتشونم توی پی دی اف کردن رمان نیوفته
خیلی خوب میشه اگه بخشی باشه که توش برای عکس شخصیت هامون هم طراح باشه یا بخشی باشه که عکس ماشین ها و شخصیت ها رو بتونیم برداریم
و البته چت روم های مخصوص برای طرفدار های هر رمان جهت کمک به بهتر شدن قلم نویسنده ها

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,086
مدال‌ها
4
باسلام!
خسته نباشید
جناب معاون بنده یک انتقاد داشتم.
این انجمن وقتی در موتور جستجوی گوگل بالا میاد، می‌نویسه انجمن رمان‌نویسی رمان‌بوک. آیا این حد تعادل رعایت شده؟
چون گفتید پذیرای انتقادات هستیم می‌گم.
انجمن خیلی مشکلا داره که بهش رسیدگی نمی‌شه. توی انجمن دو ، سه نفر می‌تونن خوب بنویسن و خوب پیش برن و تامام!
الان منظورم رو واضح توضیح می‌دم. ببینید منی که تازه وارد انجمن شدم تا رمان بنویسم، می‌بینم که کل رمان‌های تکمیل‌شده‌ی انجمن ۴،۵ تاست. این واسه‌ی یه انجمن رمان‌نویسی مشهور فاجعه‌ست! فاجعه!
گفتید تا رمان‌ها تگ نگیرن نمی‌تونیم به بخش ویرایش انتقال بدیم.
خب شمایی که اینو گفتید، برای این چه کار کردید؟ تیم تگ‌دهی از جمله مهسا و نیلو، که تگ می‌دن، کِی نشستند و گفتند که فلانی رمانت باید فلان جور باشه تا تگ بگیره!؟
این‌جا رمان‌بوکه، جایی که نوشته‌ حمایت از ایده‌های طلایی شما! خب بالفرض من تازه‌واردم و یه ایده‌ی عالی هم دارم، اون‌موقع وقتی که نمی‌تونم ایده‌م رو روی نوشته بیارم، به چه درد می‌خوره؟
پس رمان‌بوک چی‌کار می‌کنه؟ باید کمک کنه دیگه!
من یه ایده‌ی توپ دارم. حالا میام اونو میارم روی کاغذ. من نمی‌دونم اگر بالای هر پارت شماره پارت بنویسم تگ تعلق نمی‌گیره، این بی‌انصافی نیست؟
انجمن انجمنِ نویسندگیه، نویسنده‌ها رو بیشتر حمایت کنید بیشتر بهشون کمک کنید بگید چه کار کنن تا تگ بگیرن، این‌طوری تا قرن بعدی هم رمان‌بوک با همون ۳،۴ تا رمان تکمیل شده می مونه!
الان اوی سایت رمان بوک بین ۲۰۰۰ تا رمان دانلودی ما ی رمانی که تو انجمن خودمون نوشته شده باشه و تکمیل شده باشه و کپیستی شده باشه به زور پیدا می کنیم!‌
برای مثال شما تا وقتی که رمان من اشکال نگارشی داره اون رو تگ نمی دین بهش فردا هم نمی ره روی سایت، اونم بخاطر اشکال نگارشی!
ولی صد جور رمان روی سایتمون هس ک کلی اشکال نگارشی و فیلترینگ دارن!
خواهشا یکم جنبه ی اصلی رمان بوک یعنی رمان نویسیش رو حفظ کنید.
تالار حقوق فعالتر از تالار رمانه! این یه فاجعه ی به تمام معناستتتت!!!!!
معذرت می خوام اگر انتقاد بنده تند و تیز بود. واقعا این مسئله خیلی وقت بود آزارم می داد. همه ی ما پیش رفت رمان بوک رو خواستاریم. بعضی وقت ها باید برای این که به یکی کمک کنی دعواش کنی، الانم همینه! من باید انتقادم رو رک و واضح بگم تا حل شه و رمان بوک پیشرفت کنه!
رمان بوک خونه ی دوم همه ی ماست.
همه مون دوست داریم توش اوقات خوبیرو بگذرونیم.

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,149
2,912
مدال‌ها
2
سلام
وقتی یکی می‌خواد یک رمان یا هر چیزی بنویسه قوانین نیم فاصله کاملاً توضیح داده بشن و همین طور علائم نگارشی، در یک تایپک جدا آموزش داده بشه و در طی نوشتن رمان هی ناظرها نگن این رو عوض کن اون رو عوض کن چطور سی یا چهل پارت رو بگردیم و اون‌ها رو پیدا کنیم؟
خسته نباشید

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
حذف پارت و نوشته و مسدودی حساب کاربر
مسابقات داشته باشین مثلا مسابقه بهترین منتقد.
مدل سایت رو عوض کنین،یکم از این پیچیدگی رو کمتر کنین
به جای اینکه طرف رو تگ کنیم،به اون درخواست بدیم.
گروه هایی باز بشه که درباره رمانی،نویسنده های اماتور نظر بدن و بهش امتیاز بدن
در حال رسیدگی به این کارها هستم
باسلام!
خسته نباشید
جناب معاون بنده یک انتقاد داشتم.
این انجمن وقتی در موتور جستجوی گوگل بالا میاد، می‌نویسه انجمن رمان‌نویسی رمان‌بوک. آیا این حد تعادل رعایت شده؟
چون گفتید پذیرای انتقادات هستیم می‌گم.
انجمن خیلی مشکلا داره که بهش رسیدگی نمی‌شه. توی انجمن دو ، سه نفر می‌تونن خوب بنویسن و خوب پیش برن و تامام!
الان منظورم رو واضح توضیح می‌دم. ببینید منی که تازه وارد انجمن شدم تا رمان بنویسم، می‌بینم که کل رمان‌های تکمیل‌شده‌ی انجمن ۴،۵ تاست. این واسه‌ی یه انجمن رمان‌نویسی مشهور فاجعه‌ست! فاجعه!
گفتید تا رمان‌ها تگ نگیرن نمی‌تونیم به بخش ویرایش انتقال بدیم.
خب شمایی که اینو گفتید، برای این چه کار کردید؟ تیم تگ‌دهی از جمله مهسا و نیلو، که تگ می‌دن، کِی نشستند و گفتند که فلانی رمانت باید فلان جور باشه تا تگ بگیره!؟
این‌جا رمان‌بوکه، جایی که نوشته‌ حمایت از ایده‌های طلایی شما! خب بالفرض من تازه‌واردم و یه ایده‌ی عالی هم دارم، اون‌موقع وقتی که نمی‌تونم ایده‌م رو روی نوشته بیارم، به چه درد می‌خوره؟
پس رمان‌بوک چی‌کار می‌کنه؟ باید کمک کنه دیگه!
من یه ایده‌ی توپ دارم. حالا میام اونو میارم روی کاغذ. من نمی‌دونم اگر بالای هر پارت شماره پارت بنویسم تگ تعلق نمی‌گیره، این بی‌انصافی نیست؟
انجمن انجمنِ نویسندگیه، نویسنده‌ها رو بیشتر حمایت کنید بیشتر بهشون کمک کنید بگید چه کار کنن تا تگ بگیرن، این‌طوری تا قرن بعدی هم رمان‌بوک با همون ۳،۴ تا رمان تکمیل شده می مونه!
الان اوی سایت رمان بوک بین ۲۰۰۰ تا رمان دانلودی ما ی رمانی که تو انجمن خودمون نوشته شده باشه و تکمیل شده باشه و کپیستی شده باشه به زور پیدا می کنیم!‌
برای مثال شما تا وقتی که رمان من اشکال نگارشی داره اون رو تگ نمی دین بهش فردا هم نمی ره روی سایت، اونم بخاطر اشکال نگارشی!
ولی صد جور رمان روی سایتمون هس ک کلی اشکال نگارشی و فیلترینگ دارن!
خواهشا یکم جنبه ی اصلی رمان بوک یعنی رمان نویسیش رو حفظ کنید.
تالار حقوق فعالتر از تالار رمانه! این یه فاجعه ی به تمام معناستتتت!!!!!
معذرت می خوام اگر انتقاد بنده تند و تیز بود. واقعا این مسئله خیلی وقت بود آزارم می داد. همه ی ما پیش رفت رمان بوک رو خواستاریم. بعضی وقت ها باید برای این که به یکی کمک کنی دعواش کنی، الانم همینه! من باید انتقادم رو رک و واضح بگم تا حل شه و رمان بوک پیشرفت کنه!
رمان بوک خونه ی دوم همه ی ماست.
همه مون دوست داریم توش اوقات خوبیرو بگذرونیم.
به زودی تیم رو گسترش خواهیم داد
سلام
وقتی یکی می‌خواد یک رمان یا هر چیزی بنویسه قوانین نیم فاصله کاملاً توضیح داده بشن و همین طور علائم نگارشی، در یک تایپک جدا آموزش داده بشه و در طی نوشتن رمان هی ناظرها نگن این رو عوض کن اون رو عوض کن چطور سی یا چهل پارت رو بگردیم و اون‌ها رو پیدا کنیم؟
خسته نباشید
با ناظرین هماهنگ خواهم شد

بالا پایین