- نغمه -
سطح
7
مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفهای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
- May
- 3,435
- 21,299
- مدالها
- 15
سلام و نور.
متاسفانه خیلی از اعضای انجمن اسم دور از جنسیتشون میزنن.
دلایلش متفاوته ولی اگه یکم برخورد بشه دیگه این اتفاق نمیافته.
من مشکلی ندارم ولی تا جایی که ذهنم میره میدونم خیلی وقتا برای خودشون و انجمن مشکل پیش میاد یا نمایه ها،
گاهی وقتا حرف هایی زده میشه که انجمن رو میبره زیر سوال.
متاسفانه کسی هم تذکر نمیده.
برای بخش درخواست ها مثلا اگه مدیر مربوطه بعد از دو روز پاسخ نداد یا یک نفر دیگه رو تگ کنید یا خودتون پیگیری کنید. روند خیلی کنده.
یه مورد دیگه هم هست مربوط به حذف و متروکه اس.
میتونن قبل از اینکه این کار رو انجام بدن یه تذکر بدن، شاید بشه حلش کرد. سریع نفرستن متروکه یا حذف نکنن. این مورد برای خودم پیش اومده. سریع حذف کردن، با اینکه مشکل کوچیک بود و میتونستم زیر بیست دقیقه ویرایش کنم.
بخش نقد هم خیلی خوبه ولی اگه بیشتر پیشرفت کنه کارها سریع تر پیش میره.
نظری درباره این بخش ندارم چون اونجا نبودم ولی میدونم که منتقدا تعدادشون گاهی وقتا نسبت به آثار خیلی کمه. واقعا خسته میشن. بخش های دیگه هم همین شکلیه.
مثل بخش طراحی جلد. خیلی ها میتونن چنین کارهایی انجام بدن ولی میترسن و اعلام نمیکنن. من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه ولی اگه این مورد برطرف شه تعداد منتقدا و طراح ها و البته، بقیه بخش های این شکلی بیشتر میشه.
متاسفانه خیلی از اعضای انجمن اسم دور از جنسیتشون میزنن.
دلایلش متفاوته ولی اگه یکم برخورد بشه دیگه این اتفاق نمیافته.
من مشکلی ندارم ولی تا جایی که ذهنم میره میدونم خیلی وقتا برای خودشون و انجمن مشکل پیش میاد یا نمایه ها،
گاهی وقتا حرف هایی زده میشه که انجمن رو میبره زیر سوال.
متاسفانه کسی هم تذکر نمیده.
برای بخش درخواست ها مثلا اگه مدیر مربوطه بعد از دو روز پاسخ نداد یا یک نفر دیگه رو تگ کنید یا خودتون پیگیری کنید. روند خیلی کنده.
یه مورد دیگه هم هست مربوط به حذف و متروکه اس.
میتونن قبل از اینکه این کار رو انجام بدن یه تذکر بدن، شاید بشه حلش کرد. سریع نفرستن متروکه یا حذف نکنن. این مورد برای خودم پیش اومده. سریع حذف کردن، با اینکه مشکل کوچیک بود و میتونستم زیر بیست دقیقه ویرایش کنم.
بخش نقد هم خیلی خوبه ولی اگه بیشتر پیشرفت کنه کارها سریع تر پیش میره.
نظری درباره این بخش ندارم چون اونجا نبودم ولی میدونم که منتقدا تعدادشون گاهی وقتا نسبت به آثار خیلی کمه. واقعا خسته میشن. بخش های دیگه هم همین شکلیه.
مثل بخش طراحی جلد. خیلی ها میتونن چنین کارهایی انجام بدن ولی میترسن و اعلام نمیکنن. من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه ولی اگه این مورد برطرف شه تعداد منتقدا و طراح ها و البته، بقیه بخش های این شکلی بیشتر میشه.