جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم تغییراتی در انجمن

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط شاهین وثوقی با نام تغییراتی در انجمن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,879 بازدید, 91 پاسخ و 28 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تغییراتی در انجمن
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط Leila Moradi

- نغمه -

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,435
21,299
مدال‌ها
15
سلام و نور.

متاسفانه خیلی از اعضای انجمن اسم دور از جنسیتشون میزنن.
دلایلش متفاوته ولی اگه یکم برخورد بشه دیگه این اتفاق نمی‌افته.
من مشکلی ندارم ولی تا جایی که ذهنم میره میدونم خیلی وقتا برای خودشون و انجمن مشکل پیش میاد یا نمایه ها،
گاهی وقتا حرف هایی زده می‌شه که انجمن رو می‌بره زیر سوال.
متاسفانه کسی هم تذکر نمی‌ده.

برای بخش درخواست ها مثلا اگه مدیر مربوطه بعد از دو روز پاسخ نداد یا یک نفر دیگه رو تگ کنید یا خودتون پیگیری کنید. روند خیلی کنده.

یه مورد دیگه هم هست مربوط به حذف و متروکه اس.
میتونن قبل از اینکه این کار رو انجام بدن یه تذکر بدن، شاید بشه حلش کرد. سریع نفرستن متروکه یا حذف نکنن. این مورد برای خودم پیش اومده. سریع حذف کردن، با اینکه مشکل کوچیک بود و میتونستم زیر بیست دقیقه ویرایش کنم.

بخش نقد هم خیلی خوبه ولی اگه بیشتر پیشرفت کنه کارها سریع تر پیش میره.
نظری درباره این بخش ندارم چون اونجا نبودم ولی می‌دونم که منتقدا تعدادشون گاهی وقتا نسبت به آثار خیلی کمه. واقعا خسته می‌شن. بخش های دیگه هم همین شکلیه.
مثل بخش طراحی جلد. خیلی ها میتونن چنین کارهایی انجام بدن ولی می‌ترسن و اعلام نمی‌کنن. من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه ولی اگه این مورد برطرف شه تعداد منتقدا و طراح ها و البته، بقیه بخش های این شکلی بیشتر می‌شه.

Nicksツ-

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
223
1,848
مدال‌ها
2
نظرتون با، داستان های مصور یا همون وبتون/مانهوا که با نقاشی (خصوصا دیجیتالی) ساخته میشن چطوره؟

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
سلام و نور.

متاسفانه خیلی از اعضای انجمن اسم دور از جنسیتشون میزنن.
موافقم
دلایلش متفاوته ولی اگه یکم برخورد بشه دیگه این اتفاق نمی‌افته.
من مشکلی ندارم ولی تا جایی که ذهنم میره میدونم خیلی وقتا برای خودشون و انجمن مشکل پیش میاد یا نمایه ها،
گاهی وقتا حرف هایی زده می‌شه که انجمن رو می‌بره زیر سوال.
متاسفانه کسی هم تذکر نمی‌ده.
اگر همچین موردی دیدین فورا به بنده خبر بدین من برخورد خواهم کرد
برای بخش درخواست ها مثلا اگه مدیر مربوطه بعد از دو روز پاسخ نداد یا یک نفر دیگه رو تگ کنید یا خودتون پیگیری کنید. روند خیلی کنده.
متاسفانه همین مشکل وجود داره و من در حال انتخاب مدیران بهتری هستم تا برای تگ سریعا پاسخگو باشن
یه مورد دیگه هم هست مربوط به حذف و متروکه اس.
میتونن قبل از اینکه این کار رو انجام بدن یه تذکر بدن، شاید بشه حلش کرد. سریع نفرستن متروکه یا حذف نکنن. این مورد برای خودم پیش اومده. سریع حذف کردن، با اینکه مشکل کوچیک بود و میتونستم زیر بیست دقیقه ویرایش کنم.
اگر دیدین کسی حذف کرد به من خبر بدین چون حذف ممنوعه
بخش نقد هم خیلی خوبه ولی اگه بیشتر پیشرفت کنه کارها سریع تر پیش میره.
نظری درباره این بخش ندارم چون اونجا نبودم ولی می‌دونم که منتقدا تعدادشون گاهی وقتا نسبت به آثار خیلی کمه. واقعا خسته می‌شن. بخش های دیگه هم همین شکلیه.
کمبود منتقد داریم متاسفانه
مثل بخش طراحی جلد. خیلی ها میتونن چنین کارهایی انجام بدن ولی می‌ترسن و اعلام نمی‌کنن. من پیشنهادی به ذهنم نمیرسه ولی اگه این مورد برطرف شه تعداد منتقدا و طراح ها و البته، بقیه بخش های این شکلی بیشتر می‌شه.
اگر کسی رو میشناسید که با طراحی آشنا هستند به بنده معرفیشون کنید
مچکرم

هاویر

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
99
1,349
مدال‌ها
2
سلام وقت‌بخیر
خیلی دیدم به دلنویس ها و نویسنده ها خیلی سریع بعد از اتمام یک اثر رنگ داده میشه
اگر میشه روی دادن رنک و رنگ دلنویس و نویسنده یکم بیشتر سخت‌گیری بشه
تا توی پیشرفت قلم نویسنده اثر داشته باشه

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,796
مدال‌ها
8
سلام،

اول این‌که تعداد رنکایی که یه نفر می‌تونه بگیره خیلی زیاده! حداقل ۳ یا پنج باید باشه!
چون با رفتن فرد انجمن مختل میشه!
و دوم کسایی که مثلاً اون رنک رو دوستدارن نمی‌تونن داشته باشن و سوم خود فرد هم خوب به همه کارها نمی‌رسه!

سرعت رفتن رمان‌ها روی سایت هم باید بیشتر بشه،

Fatemehh00

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
24
26
مدال‌ها
2
اینکه به عنوان یک نویسنده واقعی توی انجمن باشیم و فقط یک کاربر معمولی نباشیم.
برای کسانی که تازه به انجمن میان و چیزی نمیدونن یک آموزش کلی باشه.
و اینکه از رمان‌ها حمایت بشه⁦🙏🏼⁩🙂

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
به نظرم بهتره انجمن یه برنامه اندروید داشته باشه و رمان‌هایی که خوبن به چاپ رسیدنشون کمک بشه
حتما
اینکه به عنوان یک نویسنده واقعی توی انجمن باشیم و فقط یک کاربر معمولی نباشیم.
برای کسانی که تازه به انجمن میان و چیزی نمیدونن یک آموزش کلی باشه.
و اینکه از رمان‌ها حمایت بشه⁦🙏🏼⁩🙂
حتما بانو رنک کاربری جدیدی برای اینکار خواهم ساخت

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,583
مدال‌ها