جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

تله‌پاتی تله پاتی عشقی چیست؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جبر و اختیار توسط ممد صنوبر با نام تله پاتی عشقی چیست؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 385 بازدید, 40 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته جبر و اختیار
نام موضوع تله پاتی عشقی چیست؟
نویسنده موضوع ممد صنوبر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ممد صنوبر
موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
تله پاتی عشقی یکی از راه های برقراری ارتباط ذهنی بین دو شخصی که همدیگر را دوست دارند است. در این مقاله آموزش تله پاتی عشقی می خواهیم به صورت کامل شما را به نحوه کار کردن این تکنیک آشنا کنیم به شما بگویم که چطور می‌توانید از قدرت ذهن تان برای برقراری ارتباط ذهنی بین خودتان و کسی که دوستش دارید استفاده کنید.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
افراد زیادی از من پرسیده بودند که چطور میتوانیم از قدرت تله پاتی عشق استفاده کنیم. سوالات زیادی درباره استفاده از تکنیک تله پاتی از من پرسیده شده است و من در این مقاله می خواهم به صورت کاملا کاربردی شما را با تکنیک تله پاتی عشقی آشنا کنم.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
البته قبل از اینکه این مهارت را یاد بگیرید بهتر است به صورت کامل با مبحث تله پاتی آشنا شوید. باید بدانید که اصلاً تله پاتی چیست؟ و چگونه بین دو شخص صورت می گیرد.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
معنی و مفاهیم تله پاتی عشقی از راه دور با تله پاتی تقریباً مشابه است. در واقع برای اینکه بتوانید این مفهوم را کامل درک کنید باید یاد بگیرید که معنی تله پاتی چیست؟

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
البته در یکی از مقالات سایت مدیر افکار به صورت کامل و جامع درباره تله پاتی صحبت کردیم. اگر می خواهید تله پاتی را به صورت کامل یاد بگیرید پیشنهاد می کنم حتما مقاله ای که اخیراً درباره تله پاتی منتشر کردیم را مطالعه کنید. اگر هدف شما ایجاد ارتباط ذهنی با عشق تان است میتوانید از این تکنیک استفاده کنید.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
تله پاتی Telepathic به معنی برقراری ارتباط ذهنی بین دو شخص است. البته معنی کلی تله پاتی یعنی اینکه وقتی شما با یک نفر ارتباط ذهنی برقرار کنید و بتوانید مفهوم منظورتان را به هم برسانید و تماس ذهنی داشته باشید شما در حال برقراری تله پاتی هستید.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
همانطور که گفتم در یکی از مقالات سایت مدیر افکار به صورت کامل و جامع درباره تله پاتی و برقراری ارتباط ذهنی صحبت کردیم در این مقاله می خواهیم به صورت کامل به شما یاد بدهیم که اصلاً منظور از تله پاتی عشق چیست؟ و چطور می توانید از تله پاتی عشقی از راه دور استفاده کنید.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
وقتی عشق از طریق تله پاتی منتقل شود و باعث ایجاد ارتباط ذهنی با کسی که دوستش دارید بشود به آن تله پاتی عشقی میگویند.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
شما از این تکنیک می توانید برای برقراری ارتباط ذهنی برای کسی که دوستش دارید استفاده کنید. شاید در ابتدای راه فکر کنید که استفاده از این تکنیک ممکن است کار بسیار سخت و دشواری باشد!

البته کاملا درست است!

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,004
مدال‌ها
2
در اوایل راه که با مبحث تله پاتی عشقی آشنا می شوید ممکن است کار بسیار سخت و دشواری برایتان باشد تا با کسی که دوستش دارید ارتباط ذهنی برقرار کنید.

بالا پایین