جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی توصیف در داستان / استیون کینگ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام توصیف در داستان \/ استیون کینگ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 123 بازدید, 24 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع توصیف در داستان \/ استیون کینگ
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
توصیف، خواننده را شریک حسی داستان می‌کند. توصیف خوب، مهارتی آموختنی است که جز با خواندن و نوشتن زیاد به دست نمی‌آید. مسأله فقط چگونه توصیف کردن نیست؛ چقدر توصیف کردن هم هست.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
خواندن به شما کمک می‌کند به «چقدر» پاسخ دهید و نوشتن‌های مکرر پاسخ «چگونه» را در اختیارتان قرار می‌دهد. توصیف را فقط با انجام دادنش می‌توان آموخت.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
توصیف با تجسم آن چیزی آغاز می‌شود که می‌خواهید خواننده‌تان تجربه اش کند. پایانش هم ترجمه کردن آنچه در ذهن می‌بینید است به کلمات. اصلاً هم راحت نیست. بارها شنیده‌ایم که کسی می‌گوید: «وای! فلان چیز خیلی محشر (یا وحشتناک/ عجیب و غریب/ باحال) بود...

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
نمی‌دونم چطور توصیفش کنم!» اما اگر می‌خواهید نویسنده‌ای موفق باشید، شما باید بدانید چطور توصیفش کنید: طوری که خواننده‌تان بتواند با پوست و گوشتش آن را حس کند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اگر بتوانید چنین کنید، مزد زحماتتان را خواهید گرفت. اگر نه، باید منتظر نامه‌های اعتراض‌آمیز خوانندگان باشید. حتی ممکن است کار به جایی بکشد که مجبور شوید داستان‌های منتشرشده‌تان را در خانه انبار کنید و به صورت تلفنی برای دانه دانه‌شان مشتری بیابید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
توصیف اندک، خواننده را سردرگم و چشم ذهنی‌اش را نزدیک‌بین می‌کند. توصیف زیاد هم او را زیر انبوه جزئیات و تصاویر ذهنی مدفون می‌سازد. مهارت نویسندۀ خوب در پیدا کردن حد وسطِ این دو است.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
مورد مهم دیگر آن است که بدانید چه چیز را باید توصیف کنید و چه چیز را می‌توانید کنار گذاشته، به کار اصلی‌تان که همان داستان‌گویی است بپردازید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
من، شخصاً، به‌هیچ‌وجه نمی‌توانم با نوشته‌های خسته‌کننده‌ای که خصوصیات فیزیکی و البسه افراد را توصیف می‌کنند، کنار بیایم (اگر بخواهم توصیفی دربارۀ البسه بخوانم، خب می‌روم سراغ کاتالوگ فروشنده‌های لباس).

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
خودم خیلی به یاد ندارم که احساس کرده باشم باید مشخصات ظاهری افراد داستانم را بازگو کنم - ترجیح می‌دهم خواننده، خودش، در ساخت چهره و ریخت شخصیت‌ها و نیز لباس تن‌شان سهیم شود.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
فکر می‌کنم وقتی که می‌گویم کـَری وایت یک دختر دبیرستانی طردشده با پوستی خراب بود که لباس‌هایش همه از مد افتاده بودند، شما خودتان می‌توانید باقی مسیر را بروید، این‌طور نیست؟ دیگر چه احتیاجی است که من تمام لباس‌هایش را، تک به تک، و همۀ جوش‌های صورتش را، دانه به دانه، برایتان توصیف کنم؟

بالا پایین