جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی توصیف در داستان / استیون کینگ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام توصیف در داستان \/ استیون کینگ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 127 بازدید, 24 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع توصیف در داستان \/ استیون کینگ
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
همۀ ما یکی دو نمونه از چنین آدم‌هایی را در ذهن داریم؛ اگر من نمونۀ خودم را برایتان توصیف کنم، نمونۀ شخصی شما را از گود خارج نگه داشته‌ام. به علاوه، خودم را از رسیدن به مفاهمه‌ای که قرار است بین منِ نویسنده و شمایِ خواننده شکل بگیرد محروم کرده‌ام.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
توصیف در ذهن نویسنده آغاز می‌شود، اما باید در ذهن خواننده پایان بگیرد. از چنین شراكتی، یک نویسنده خیلی بیشتر از یک فیلمساز سود می‌برد چراکه فیلمساز، بنا بر اقتضای مدیومش، مجبور است تمام آنچه را در ذهن دارد به تصویر بکشد.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
من فکر می‌کنم برای اینکه خواننده بتواند خود را واقعاً درون داستان حس کند، بیشتر به حالات و رفتار یک شخصیت نیاز دارد تا توصیف ظاهر او. ابداً هم زیر بار این نمی‌روم که با توصیف فیزیک و ظاهر افراد می‌شود میانبُری زد به شخصیت آنها.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
پس خواهشاً توصیفاتی از این قبيل تحویل من ندهید: «چشمان آبیِ هوشمندش»، «چانۀ کشیده و مصمم او» یا «گونه‌های گستاخ و متكبرش». این نوع نوشتار از نابلدی و تنبلی نشأت می‌گیرد و به‌هیچ‌وجه قابل تحمل نیست.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
توصیف، در نگاه من، معمولاً یعنی ارائه چند عنصر دستچین‌شده که می‌توانند سایر ویژگی‌های شخصیت را نیز نمایندگی کنند. اکثراً این عناصر، اولین چیزهایی هستند که به ذهن می‌رسند. این موارد، قطعاً برای شروع کارساز هستند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
بعد اگر فکر کردید که باید تعدادی از آنها را تغییر دهید یا کم و زیادشان کنید، اشکالی ندارد - بازنویسی را برای همین گذاشته‌اند. اما فکر می‌کنم که در بیشتر موارد به این نتیجه خواهید رسید که همان تجسم نخستین، بهترین و صادقانه‌ترین توصیف را به دست می‌دهد.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
باید به یاد داشته باشید (و خواندن، به دفعات این را به شما یادآوری می‌کند) که زیاد توصیف کردن همان‌قدر آسان است که کم توصیف کردن. حتی شاید توصیفِ زیاد، آسان‌تر هم باشد.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
یکی از رستوران های محبوب من در نیویورک، خانۀ استیک پام‌تو در خیابان دوم است. از آنجا که زیاد به آنجا می‌روم، اگر بخواهم یکی از صحنه‌های داستانم را در این رستوران رقم بزنم، طبیعتاً آنچه از آنجا در ذهن دارم را به‌راحتی روی کاغذ می‌آورم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اما پیش از نوشتن، کمی دست نگه می‌دارم و تصویری را که از آن مکان در حافظه دارم، فراخوانی می‌کنم. سپس به تماشای آن تصویر می‌نشینم، با چشم ذهن؛ چشمی که هرچه بیشتر از آن کار بکشید، تیزبین‌تر می‌شود.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
البته عنوان «چشم ذهن» را تنها از آن رو به کار می‌برم که اکثراً با این عبارت آشنایی بیشتری داریم، اما کاری که حقیقتاً می‌خواهم انجامش دهم، به‌کارگیری همۀ حواس پنجگانه‌ام است.

بالا پایین