اعوذ بالله منم شیطون بلا 😁🤧
یکی از روزهای خدا، توی کتاب خونهی ولیعصر دختری پا به دنیا گذاشت...👶🏻🍼📚
مشاهده فایلپیوست 139733
از اونجایی که این دختر خیلی خوابالو بود اسمشو گذاشتن «هیلدا» (ربطی نداشت ولی برا ترور کردنش خوب بود).😪
این هیلدای ما کم کم بزرگ شد و پدر و مادرش دیدن، ای وای من... این هیلدا تبدیل شده به هیولا....👀👻
مامان باباش با خودشون گفتن چیکار کنیم چیکار نکنیم بفرستیمش ور دست انیشتن از دستش راحت شیم...🏇🏻🚶🏼♀️
برای اینکه دل هیولا کوچولوی ما «هیلدا» نگیره بهش یکم چیپس و ماست موسیر دادن که تو راه به جای غصه اینا رو کوفت کنه (دلم خواست)🥨🥛(از همونا که تو صندلی داغ به همه تعارف میکنه)
بالاخره با کلی گریه زاری اینو فرستادن به شهری دور به نام «رمان بوک»🛣️
وقتی به رمان بوک رسید از فرط تعجب چشاش ورقلمبید.😳
از این ور داستان انیشتن که حسابی از نامه پدر مادر هیولا عصبانی بود داشت موهاشو میکشید(

) که یهو از پنجره اتاقش که توی پنت هاوس وسط رمان بوک بود، یه هیولای اتریشی دید که چشاش افتاده زمین.👀
خوب که دقت کرد دید عه این همون هیولِ که مامان باباش شوتش کردن این وری.🏌🏻♀️
بدو بدو پله های پنت هاوس رو طی کرد و با آسانسور ویژژژژ رفت پایین...
اول از همه چشم های هیلدا رو که زیر دست و پا بودن جمع کرد بعدم فَکشو داد بالا تا مگسی پشه ای زنبوری پرنده ای خزنده ای و... نره توش.👁️👅
وقتی هیولا رو برد پنت هاوسش دید ای باباااا حالا من موندم شکم خودم و چجوری سیر کنم اینم اومده بلای جونم شده.😒🙄
به هیلدا گفت باید کار کنی تا بتونی خرج خودتو در آری.😶
هیولا کوچولو که نمیخواست سر بار باشه قبول کرد.🤕
انیشتن هیلدا رو برد به صاحاب شرکت چاپ روزنامه معرفی کرد(اون رنگ که انگلیسی نوشته ی چیزی تو مایه های روزنامه و اینا بود)...🤓
ماه ها گذشتن و این هیول خانوم ما با دیدن مقام ها اختیار از کف داد و هی فرت و فرت درخواست داد، و اینجاست که شاعر میگه (آدمو برق بگیره ولی جو نگیره)🤥🤠
یه روز که هیلدا مثل همیشه داشت به کارش میرسید دید انیشتن ی پسر خفن و جاذاب 😎 با خودش آورد و همون ورا ولش کرد به امون خدا تا کارشو شروع کنه.
هیلدا رفت کنار پسره و اسمش و پرسید، پسره هم گفت اسمش حامی.
با هم دست دوستی دادن و از اون روز به بعد هر جا هیولا چرت و پرتی میگفت حامی فورا لایکش میکرد.🏃🏻♂️👍🏻
یه روز که هیلدا مثل همیشه کارای عقب موندشو انجام میداد دید اعلاناتش داره قر میاد (مثلا تکون خورده)👀
رفت سمت اعلانات و بازش کرد...
دید که دخی یخی توی تالار مناسبت ها تگش کرده...
هیلدا با فکر به اینکه حتما تولد یکی از بروبچ و کیک میدن بدو بدو رفت سمت تالاری که تگش کرده بودن...😋🎂
وقتی رسید با تالار تاریک و خوفناک روبهرو شد...😬
خواست برگرده که شَتَلَق... در بسته شد...😱
هیول ما تو مرز سکته بود که با جیغ جیغ عده ای بی شوهر کار یکسره شد و هیلدا در روز تولدش دار فانی را وداع گفت....😵
خلاصه که با کلی آب و آب قند هیول ما به هوش اومد و با جمعی از بی شوهر که ثمین، درسا، فاطی، گل اندام، حامی، شوکا و... هم جزء شون بودن رو به رو شد...
بالاخره از بهت در اومد و رضایت داد تا از روی ساناز که موقع غش کردن افتاد روش بلند شه و ما با این گل پژمرده که رو زمین عینهو کتلت و کوکو چسبیده بود مواجه شدیم...
هیلدا با تعجب به تالار که حالا یسنا چراغ هاش و روشن کرده بود نگاه کرد و دید که به بههههه...🤩
مشاهده فایلپیوست 139737
دخی یخی جاذاب 😎 برای هیول انجمن تولد گرفته و قراره که بعد از تولد پول کیک و بادکنک و شرشره و.... تا قرون آخر از حلقومش بکشه بیرون...
💸🎈🎂
مشاهده فایلپیوست 139734
حامی که داشت یواشکی کیک کوفت میکرد به نگاه متعجب هیلدا لایک داد و دوباره انگشتشو کرد تو کیک...👍🏻😋🎂
مشاهده فایلپیوست 139735
هیلدا خودش و جمع و جور کرد و با آرزوی موفقیت برای خودش و همچنین بستنی های بیشمار برای شوکا، به اتفاق شوکا شمع های کیکی که به لطف حامی فقط ی کف دست ازش مونده بود و فوت کردن و بقول معروف یه سال بوق تر شد...🎂🕯️😗
همچنین نیشش تا پس کلش جر خورد 😃
مشاهده فایلپیوست 139736
تولدت مبارک هیول انجمن
@Hilda; 🥳🎂😋
مشاهده فایلپیوست 139738
مشاهده فایلپیوست 139740
#تولدت مبارک رفیق من🥳🎂🤠
مشاهده فایلپیوست 139739
از اون بالا کفتر میایَ
یَک دانَه هیلدا میایَ 🥳🎂