جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه توی کدوم نقطه از زندگیت دلت برای خودت به درد اومد؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط Mavi با نام توی کدوم نقطه از زندگیت دلت برای خودت به درد اومد؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 493 بازدید, 25 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع توی کدوم نقطه از زندگیت دلت برای خودت به درد اومد؟
نویسنده موضوع Mavi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حامی نارنگی

♡Ghazale♡

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
538
3,042
مدال‌ها
2

𝐓.𝐉

سطح
0

گرافیست انجمن
گرافیست انجمن
فعال انجمن
Sep
81
868
مدال‌ها
2
دیدی وقتی بغض نفستو بریده بعد یه حالتی مثل گُر گرفتگی داری؟ وقتی به خودت میایو میبینی رد اشک روی صورتت میسوزه و بعدش اون هق‌هقی که سعی داری کسی نشنوه همونی که وقتی میشینه توی گلوت دلت می‌خواد داد بزنی بگی بی دین و ایمونا خب بسه دیگه..
همون جا میسوزی خاکسترم میشی دروغ نگم هیچیم ازت باقی نمی‌مونه:)

Yammakh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
91
623
مدال‌ها
2
جایی که متوجه شدم نه امکان نداره من دچار حسرت و پشیمونی بشم ولی شدم؛ اونم بابت تمام تصمیمات و کارای خودم و اطرافیانم.
حسرت و پشیمونی هم کم چیزی نیستا می‌تونه با انواع احساسات منفی به وجودت رخنه کنه و با افسردگی و کاهش یا افزایش شدید وزن و بیماری‌های دیگه تو رو زمین بزنه. اصلا بخوام دقیق بگم فکر و خیال آدمو می‌کشه و عذاب وجدان کرده و نکرده‌های زندگی بدترین نوع فکر و خیالن. همچنان بابت یه سری چیزا شرمنده‌ی خودم هستم و این درد همیشه همراه منه. :"(

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
اونجایی که فهمیدم بیشترین ضربه ها رو خودم به خودم زدم خودم از همه بیشتر باعث درد کشیدنم شدم و خودم باعث و بانی ظلم هایی که بهم شد بودم!

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
26
82
مدال‌ها
2
خیلی وقتا می‌بینم دختره رمان می‌نویسه از عشق بین یه دختر با سه پسره نصف پارتاش در مورد 🔞 هست نه داستان خاصی داره نه شخصیت پردازی داره صحنه پردازیش فقط توی لحظات خاک برسری
مامانش پشتشه ازش حمایتش می‌کنه رمانش خیلی معروفه
من هشت ساله سگ دو میزنم حمایت بخوره تو سرشون خانواده ام میگن من دیوونه ام چون ژانر فانتزی می‌نویسم در مورد موجودات خیالی می‌نویسم

خیلی دلم به حال خودم می‌سوزه توی خانواده‌ای که انشا رو نمی‌تونند بنویسند من به نویسندگی علاقه پیدا کردم

بالا پایین