جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی تکنیک برای دلنوشته‌های عاشقانه‌ - تراژدی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش‌های ادبی توسط Negin jamali با نام تکنیک برای دلنوشته‌های عاشقانه‌ - تراژدی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 391 بازدید, 17 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش‌های ادبی
نام موضوع تکنیک برای دلنوشته‌های عاشقانه‌ - تراژدی
نویسنده موضوع Negin jamali
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Negin jamali
موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
در این تاپیک به توضیح تکنیک‌هایی خلاقانه برای نوشتن دلنوشته‌های عاشقانه و تراژدی می‌پردازیم که با تغییرات دلخواه و کم و زیاد کردن مواردی، دلنوشته را بسیار جالب و جذاب خواهند کرد.

* تکنیک‌های عاشقانه *

1. نامه به خود آینده:
در این تکنیک، شما نامه‌ای به خودتان در آینده می‌نویسید، در آن از عشق‌تان می‌گویید و امیدها و آرزوهای خود را برای آینده بیان می‌کنید. مثال:

«عزیزم، وقتی این نامه را می‌خوانی، امیدوارم که هنوز هم یاد آن روزهای عاشقانه‌ای که با نام معشوق گذرانده‌ای یادآوری کنی. یاد آن شب‌های طولانی که زیر ستاره‌ها نشسته بودیم و درباره آرزوهایمان صحبت می‌کردیم. امیدوارم عشق‌تان همچنان در زندگی‌ات روشن و پررنگ باشد.»

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
2. توصیف یک روز خاص:​
در اینجا شما یک روز خاص را که با معشوق‌تان گذرانده‌اید، توصیف می‌کنید و احساسات و تجربیات آن روز را به تصویر می‌کشید. مثال:

«به یاد آن روز زیبا در جنگل می‌افتم، وقتی که درختان با شکوفه‌های بهاری زینت شده بودند. تو با لبخند زیباترین گل‌ها را در دستانت گرفتی و من به چشمانت خیره شدم. آن لحظه، زمان برایم متوقف شد و تنها صدای خنده‌ات در گوشم طنین‌انداز بود.»

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
3. گفتگوی خیالی:​
در این تکنیک، شما یک گفتگوی خیالی با معشوق‌تان را به تصویر می‌کشید، به طوری که احساسات و افکار خود را به او بیان کنید. مثال:

«اگر تو اینجا بودی، به تو می‌گفتم که هر روز بدون تو چقدر سخت است. تو به من امید می‌دهی و زندگی‌ام را پر از نور می‌کنی. آیا می‌دانی که چقدر به تو نیاز دارم؟»

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
6. شعر با کلمات تصادفی:​
کلمات تصادفی را انتخاب کرده و با آن‌ها یک شعر یا دلنوشته بنویسید. مثال:

باران و عشق و لبخند
در دل شب می‌رقصند
یاد تو در ذهنم جاریسته
هر لحظه، هر جا، همیشه

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
۷. توصیف یک شیء:
یک شیء خاص را به عنوان نماد عشق خود توصیف کنید. مثال:

من یک حلقه هستم، نماد عشق ما. هر بار که بر دستان تو می‌درخشم، یادآور آن لحظه‌ی خاصی هستم که عهد بستیم همیشه در کنار یکدیگر بمانیم.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
۸. استفاده از حواس پنجگانه
احساسات خود را با استفاده از حواس پنجگانه‌ توصیف کنید. مثال:

وقتی به تو فکر می‌کنم، بوی عطر تو هنوز در هوا حس می‌شود. صدای خنده‌ات مانند موسیقی در گوشم است و دیدگانت همچون ستاره‌های درخشان در آسمان می‌درخشند.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
9. تجسم یک رویا:
درباره‌ی یک خواب عاشقانه بنویسید و احساسات و تجربیات آن را بیان کنید. مثال:

امشب خواب دیدم در یک دنیای دیگر با هم زندگی می‌کنیم. جایی که هیچ مانعی برای عشق‌مان وجود ندارد و تنها خوشبختی و آرامش حاکم است.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
* تکنیک‌های تراژدی *

۱۰. توصیف یک لحظه تلخ:
درباره‌ی یک لحظه‌ی تلخ در رابطه بنویسید و احساسات آن را توصیف کنید. مثال:

به یاد آن روز می‌افتم که صدای جدایی‌ات را شنیدم. قلبم مانند شیشه‌ای شکسته شد و هر تکه‌اش در قلبم من جاودان ماند. آن لحظه، آخرین لحظه‌ی زندگانی‌ام بود.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
۱۱. استفاده از داستان‌های دیگر:
در این تکنیک، شما می‌توانید از داستان‌ها، افسانه‌ها یا ادبیات کلاسیک به عنوان الگو برای نوشتن دلنوشته استفاده کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا احساسات خود را به صورت عمیق‌تری بیان کنید و از مضامین و شخصیت‌های شناخته شده بهره بگیرید. مثال:

مانند داستان رومئو و ژولیت، عشق ما نیز با موانع و چالش‌های فراوانی روبرو بود. ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که عشق‌مان را نمی‌فهمند، اما هر روز با هم می‌جنگیم تا ثابت کنیم که عشق واقعی می‌تواند هر مانعی را پشت سر بگذارد.

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
2,898
2,181
مدال‌ها
2
۱۲. تجسم یک پایان غم‌انگیز:
در این تکنیک، شما به توصیف یک پایان غم‌انگیز در رابطه خود می‌پردازید. این پایان می‌تواند به دلایل مختلفی مانند جدایی، مرگ یا فاصله ایجاد شده باشد. بیان احساسات و تجربیات این پایان می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد. مثال:

وقتی آخرین باری که تو را دیدم، در آغوشم بودی و اشک‌هایم بر گونه‌هایت می‌ریخت، فهمیدم که این پایان ماست. دیگر نمی‌توانستم صدای خنده‌ات را بشنوم و دلم برای آن روزهای روشن تنگ شده بود. آن روز، روزی بود که زندگی‌ام به دو نیم شد.

بالا پایین