جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز *جوک کده*

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط دلارای با نام *جوک کده* ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,838 بازدید, 32 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع *جوک کده*
نویسنده موضوع دلارای
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط iso

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
تعدادی استاد دانشگاه رو دعوت کردن به فرودگاه و اونا رو توی یک هواپیما نشوندن و وقتی درهای هواپیما رو بستن از بلندگو بهشون اعلام کردن که: این هواپیما ساخت دانشجوهای شما ست ..! وقتی اساتید این خبرو شنیدن همه از دم اقدام به فرار کردن! همه رفتن به سمت در خروجی جز یه استاد که خیلی ریلکس نشسته بود ..! پرسیدن : چرا نشستی؟ نگو که نمی‌ترسی! استاد با خونسردی گفت : اگه این هواپیما ساخت دانشجوهای من باشه عمرا اگه روشن بشه

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
مسافر تاکسی به راننده گفت:اقای راننده، شما می‌توانید اسم چندتا از شاعران مهم ایران بگویید؟ راننده گفت:بله قربان... حافظ، سعدی، فردوسی، مولوی، عطار، خاقانی...مسافر حرف راننده را قطع کرده گفت:خیلی ممنون... می‌خواستم سر خاقانی پیاده شوم، اسمش را یادم رفته!

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
یه مرده می‌خوره به نرده حلوا ارده °-•

• پوکر
واکنش‌ها[ی پسندها]: MOHAMAD

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه يخ ... ، میگن آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
پسره تو خواستگاری از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. پسره می گه: آهان فهمیدم ، اسمتون شلنگه

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
حکمتی برای فهيمان : يارو داشته دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
رئيس: خجالت نمي‌كشي تو اداره داري جدول حل مي‌كني؟ كارمند: چكار كنيم قربان، اين سروصداي ماشينها كه نمي‌ذاره آدم بخوابه!

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
غضنفر مي‌ميره مي‌ره اون دنيا، ازش مي‌پرسن چي شد مُردي؟ ميگه داشتم شير مي‌خوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
نصیحت یه شوهر به زنش: هر وقت یه سوسک تو دستشویی دیدی با دمپایی فورا نکوب رو سرش…

بی توجه از بغلش رد شو… این کار از صدتا فحش براش بدتره

iso

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
842
1,472
مدال‌ها
5
طرف یه تیکه آشغال مي پره تو چشمش . می ره جلوی آينه تو چشش فوت ميكنه. خانمش بهش ميگه ديوونه تو فوت نكن بذار اون فوت كنه!

بالا پایین