جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه جی. کی. رولینگ می‌گه...

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط حنا نویس با نام جی. کی. رولینگ می‌گه... ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 560 بازدید, 29 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع جی. کی. رولینگ می‌گه...
نویسنده موضوع حنا نویس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حنا نویس
موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
این که وقتی به مرگ و تاریکی نگاه می کنیم از اون می ترسیم ترس از ناشناخته ست، نه بیشتر.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
اگر مطالعه کردن را دوست ندارید یعنی کتاب مناسبی پیدا نکرده اید

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
من تا آخرین نفس از اهمیت داستان های قبل از خواب دفاع خواهم کرد

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
زیاد مطالعه کنید، کتاب خواندن واقعا کمک می کند، هر چیزی که به دست تان می رسد بخوانید

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
دروغ گو هستم اگر بگویم به ظاهرم اهمیت نمی دهم. بله من اهمیت می دهم. زمانی که برای اولین بار به شهرت رسیدم خواندن انتقادهایی درباره ظاهرم، موهای نامرتبم و کلا ظاهر آشفته ام برایم بسیار دشوار بود

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
من هرگز نیازی به پیدا کردن زمان برای خواندن نداشته ام. وقتی مردم به من می گویند “آه بله من عاشق مطالعه ام اما وقتش را ندارم” با خودم فکر می کنم “چطور می توانی وقتش را نداشته باشی؟” من وقتی موهایم را خشک می کنم مطالعه می کنم، در حمام مطالعه می کنم، تقریبا در هر جایی که بتوانم کارم را با یک دست انجام دهم مطالعه می کنم

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
بهترین راه برای تشویق کودکان به مطالعه این است که از اول زندگی برای آن ها کتاب بخوانید

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
زندگی نیز همانند یک داستان است
این که چقدر طولانی باشد مهم نیست بلکه این که چقدر خوب باشد اهمیت دارد

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
این که به بچه ها اجازه خیال پردازی دهیم به نظرم اصلا ضرری ندارد. در واقع من فکر می کنم این که مردم را از خیال پردازی باز داریم واقعا مخرب است

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,514
مدال‌ها
3
زندگی بدون شکست خوردن غیر ممکن است مگر آن که به قدری محتاطانه زندگی کنید که اصلا زندگی نکرده باشید. در این صورت به صورت پیش فرض شکست خورده اید

بالا پایین