جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه [ حرف‌های تلخ نویس ]

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط اول شخص مفرد با نام [ حرف‌های تلخ نویس ] ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,036 بازدید, 195 پاسخ و 20 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع [ حرف‌های تلخ نویس ]
نویسنده موضوع اول شخص مفرد
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ریپِر

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,994
20,270
مدال‌ها
5
از همه دور می‌شوم
نقطه‌ی کور می‌شوم
زنده به گور می‌شوم
باز مقابلم تویی .

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,994
20,270
مدال‌ها
5
مشکل دنیا اینه که آدمهای باهوش پر از شک هستند درحالی که آدمهای احمق پر از اعتماد به نفس .

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,994
20,270
مدال‌ها
5
‌ کم‌‌حرف شدم، دوست ندارم توضیحی به کسی بدم و هیچ توضیحی‌ام از کسی نمی‌خوام، میشل مونتنی می‌گفت: «غم‌های کوچک پُرحرفند، غم‌های بزرگ لال» می‌ترسم لال شده باشم .

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,994
20,270
مدال‌ها
5
تو شهری که نمیدونی کی واسه چند نفره
همون بهتر که با کسی نباشی...

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,994
20,270
مدال‌ها
5
دقت کردین وقتی حقیقت رو می دونین گوش دادن به دروغای طرف مقابل چقدر لذت بخشه...

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
من کسیو تو زندگیم از دست دادم که هیچ تلاشی برای موندنم نکرد ولی تو کسیو از دست دادی که از جونش و روحش و تمام وجودش برات مایه گذاشت!
حالا واقعا فک میکنی بردی؟

YAMUR

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Nov
1,029
8,611
مدال‌ها
3
وقتی که فهمیدم بیمارم، دنیا برام رنگ باخت.
اما چیزی که بیشتر از همه آزارم میده، نگاه‌های ترحم‌آمیز آدم‌هاست. نمی‌خوام کسی به من به چشم یه قربانی نگاه کنه. من هنوز همون آدم قبلی‌ام، با همون آرزوها و امیدها.
این نگاه‌ها و حرف‌ها، فقط دردم رو بیشتر می‌کنه. هر بار که کسی با ترحم به من نگاه می‌کنه، انگار یه تیکه از روحم رو ازم می‌دزده.
دوست دارم که آدم‌ها اینو بفهمن، من نیاز به ترحم ندارم. نیاز دارم که به من به عنوان یک انسان نگاهم کنن، نه به عنوان یک بیمار.
اینکه درباره‌ی بیماریم سوال میکنن یا براشون ناشناخته‌ است حتی باعث نمیشه خم به ابرو بیارم ولی وقتی میگن « تا آخر عمرت قراره همین مدلی باشی؟»،«یعنی از خونریزی میمیری؟» و... حس میکنم یه چیزی از ته دلم کنده میشه، درست مثل وقتی که حواست نیست و یه پله رو جا می‌زاری.
این درد و رنجی که دارم، بخشی از زندگی منه.

اما نمی‌خوام که این درد، تنها چیزی باشه که دیگران از من می‌بینن.

لطفا حواستون باشه بین مهربونی کردن‌هاتون دلی رو نشکنید.

آخرین ویرایش:

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
528
9,456
مدال‌ها
3
گاهی دلم می‌خواهد به‌جای تو زندگی کنم تا بفهمم آرامش چه طعمی دارد، آخر می‌دانی؟ من از خودم بودن، از دنیای تیره‌‌ام دلزده‌ام.

بالا پایین