جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه حرف دلت را بگو:)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط کیـانـا.T با نام حرف دلت را بگو:) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 26,205 بازدید, 1,177 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع حرف دلت را بگو:)
نویسنده موضوع کیـانـا.T
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط STARLET

Tahi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
268
3,136
مدال‌ها
2
میگن آدمی که شمارو دوست داشته باشه با همه‌چیز شما میسازه، کاملا اشتباهه!
یه جایی آدم کم میاره و خسته میشه..
از این همه تلاش و نتیجه ندادن خسته میشه:)
دوست داشتن باید دو طرفه باشه تو با کلنگ بیوفت به جون دیوار یکی اون ور داره آجر روی آجر میذاره

Tahi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
268
3,136
مدال‌ها
2
حال بد من اونجا نیست که داد بزنم یا حتی گریه کنم اونجاست که دیگه ساکت میشم دیگه شکایت نمی‌کنم و دیگه چیزی نمیتونه ناراحتم کنه

Tahi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
268
3,136
مدال‌ها
2
من برای همه شدم سنگ صبور
شدم اون آدمی که خودم هیچ وقت نداشتم
تکیه گاه بودم، رفیق روزای سخت بودم
اما خودم هیچ وقت همچین کسی رو توی زندگیم نداشتم

Tahi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
268
3,136
مدال‌ها
2
کاش خدا به خانواده های بی‌منطق و سخت گیر هیچ وقت دختر نده
دختر هم یه موجوده یه انسانه با کلی استعداد توانایی وسیله نیست که شما خودتون صاحبش بدونید

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
720
12,084
مدال‌ها
2
برعکس چیزی که خیلی ها فکر میکنن دختر بودن اصلاً آسون نیست دختر بودن یغنی محدودیت بیشتر، سختگیری بیشتر و تلاش خیلی بیشتر برای رسیدن به چیزهایی که حق هر آدمیه.

Tahi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
268
3,136
مدال‌ها
2
برعکس چیزی که خیلی ها فکر میکنن دختر بودن اصلاً آسون نیست دختر بودن یغنی محدودیت بیشتر، سختگیری بیشتر و تلاش خیلی بیشتر برای رسیدن به چیزهایی که حق هر آدمیه.
دختر بودن یعنی جنگیدن برای ساده‌ترین حقی که یه انسان داره ولی جامعه اونو ازت گرفته

موضوع نویسنده

کیـانـا.T

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,468
13,171
مدال‌ها
3

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
720
12,084
مدال‌ها
2
اینقدر به ما دخترها گفتن که پسرها از شما بهترن، باهوش‌تر و قوی‌ترن که داریم چیزی که براش ساخته شدیم رو فراموش می‌کنیم.
یادمون میره خدا به ما دخترها ظرافت داده نه قدرت.
کاش جای این حرف‌ها بهمون میگفتن که همه‌ی ما انسانیم و توی زندگیمون حق و حقوق مشترکی داریم.
کاش بهمون می‌گفتن که ارزش ما آدم‌ها رو رفتارهامون مشخص میکنه نه زن یا مرد بودن، پولدار یا فقیر بودن، بی‌سواد یا تحصیل کرده بودن ملاک خوب یا بد بودن نیست.

بالا پایین