- Jul
- 718
- 12,060
- مدالها
- 2
و چرا اگه ما به جایی برسیم که به دیگران اهمیت ندیم میشیم سنگدل؟همه بلدن دلت چطور بدست بیارن اگه تلاش نمیکنن یعنی براشون مهم نیست
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!و چرا اگه ما به جایی برسیم که به دیگران اهمیت ندیم میشیم سنگدل؟همه بلدن دلت چطور بدست بیارن اگه تلاش نمیکنن یعنی براشون مهم نیست
ما سنگدل نیستیم فقط احساسمون خرج آدمای بی خاصیت نمیکنیمو چرا اگه ما به جایی برسیم که به دیگران اهمیت ندیم میشیم سنگدل؟
جلوی دلی که بخواد جلو پای عقل سنگ بندازه و به ضرر آدم کار کنه رو باید گرفت.یعنی چی که به حرف دلم گوش میدم؟
من دلم بخواد به خودش اجازه دخالت بده خودم خفهاش میکنم
حقققق👍 من به هیچکس اجازه نمیدم بهم آسیب بزنه حتی قلبم که عضوی از بدنمهجلوی دلی که بخواد جلو پای عقل سنگ بندازه و به ضرر آدم کار کنه رو باید گرفت.
و ای کاش هممون بتونیم قید آدمایی که آزارمون میدن رو بزنیم گاهی وابستگی به آدم اشتباهی خود نابودیهمیبخشم تا وقتی که لایق بخشش باشی
کنارت میمونم تا وقتی که قدرم بدونی
ولی از یه جا به بعد میتونم جوری باهات رفتار کنم که انگار صد پشت غریبهای
اگه یاد بگیریم خودمون دوست داشته باشیم و اولویت اول زندگیمون خودمون باشیمو ای کاش هممون بتونیم قید آدمایی که آزارمون میدن رو بزنیم گاهی وابستگی به آدم اشتباهی خود نابودیه
اونموقع هم اسممون رو میذارن خودخواه😐اگه یاد بگیریم خودمون دوست داشته باشیم و اولویت اول زندگیمون خودمون باشیم
بذارن با افتخار میگم خودم دوست دارم چون تنها کسی که تو روزای سخت تنهام نذاشت خودم بودماونموقع هم اسممون رو میذارن خودخواه😐
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک