جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه حرف دلت را بگو:)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط .AikA. با نام حرف دلت را بگو:) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 13,970 بازدید, 809 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع حرف دلت را بگو:)
نویسنده موضوع .AikA.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .AikA.

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,035
مدال‌ها
2
گاهی اونقدر از آدما ضربه میخوری که دیگه دلت نمی‌خواد کنارشون زندگی کنی
دلت میخواد بری یه جایی که هیشکی نباشه ولی جایی رو هم نداری
این بزرگترین درد دنیاست

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
162
575
مدال‌ها
2
نمی‌دونم الان کجاست،کسی کنارش هست یا نه؛اما من که خوب می‌دونم اندازه ای که دل و روحم کنارش بود کنار خودم نبود....چه ساده از دستش دادم...‌‌

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

-مدیر تالار بیوگرافی و زبان-
پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,771
10,907
مدال‌ها
2
نمی‌دونم الان کجاست،کسی کنارش هست یا نه؛اما من که خوب می‌دونم اندازه ای که دل و روحم کنارش بود کنار خودم نبود....چه ساده از دستش دادم...‌‌
چه ساده از دست دادم آدمی را که ساده به دست آورده بودم:))

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
0

-مدیر تالار بیوگرافی و زبان-
پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
2,771
10,907
مدال‌ها
2
تنها دوچیز میتونه آرومم کنه:)
دیدن و حرف زدن با اون..

؛)Lunika

سطح
0

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ناظر کتاب
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
428
2,287
مدال‌ها
2
انقدر بقیه انسان‌ها رو دوست دارم و حواسم به افراد نزدیک و دور زندگیم هست که هرکاری بتونم براشون انجام میدم که دیگه الان بقیه فکر می‌کنن وظیفمه! پس من هم تظاهر کردم دیگه برام مهم نیستن. و اونا بهم انگ بی‌احساس بودن چسبوندن🙂

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,035
مدال‌ها
2
انقدر بقیه انسان‌ها رو دوست دارم و حواسم به افراد نزدیک و دور زندگیم هست که هرکاری بتونم براشون انجام میدم که دیگه الان بقیه فکر می‌کنن وظیفمه! پس من هم تظاهر کردم دیگه برام مهم نیستن. و اونا بهم انگ بی‌احساس بودن چسبوندن🙂
اینکه فکر کنن بی احساسی خیلی بهتر از اینه که زندگیتو وقف آدمایی بکنی که همیشه همه چیز رو به تو ترجیح میدن.

مِلی

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد کتاب آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
204
1,346
مدال‌ها
2
بنزین بر آتش‌ دردهایمان‌اند این تفکراتی که در مغزمان جولان می‌دهند و دشمن ثابت خوشی‌هایمان به احتساب می‌آیند.

بالا پایین