با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!آره متوجه میشم..جالبه همه دلتنگن
ولی همه شون از یک جنس نیست
متوجه منظورم میشی گل؟
انشالله درست میشه..چرا باید تورو اذیت کنه آخه گل دختر...
نمیدونم چی بگم ولی چون خودم تجربهی دلتنگی و جدایی دارم میگم توام از وضعیتش باخبر نیستی از حالش خبر نداری که صبر کن انشاالله به خبر مشخص میشنوی
درستهمثبت باش اگر هر اتفاقی افتاد تو با خودت روراست باش فقط اجازه دارم یه چیزی بگم؟
انشاالله که هیچوقت مشکلی نباشه اما اولین دوست و دشمن خودت خودتی خانمی. همیشه اول طرف خودت باش.
هیچکی بهتر از خودت نه رابطهاتو نه زندگیتو نمیتونه قضاوت کنه و دربارش تصمیم بگیره.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک