جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

متفرقه حرف دلت را بگو:)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تعامل ادبی توسط Kiana' با نام حرف دلت را بگو:) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 87,054 بازدید, 2,913 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته تعامل ادبی
نام موضوع حرف دلت را بگو:)
نویسنده موضوع Kiana'
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اوین

دلتنگی

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
11
266
مدال‌ها
2
من در سکوتِ مطلق ایستاده‌ام و به افق خیره شده‌ام…

نه برایِ دیدنِ پایانِ جاده، بلکه برایِ دیدنِ کوچک‌ترین نشانه…

انتظارِ من، انتظارِ قهرمانانه نیست؛ انتظارِ مردی نیست که می‌داند فاتح خواهد شد…

انتظارِ من، انتظارِ کسی است که فقط می‌خواهد بداند آیا ارزشش را دارد که یک قدم دیگر بردارد…

آیا یک نوری در دوردست، صرفاً انعکاسِ خورشید است یا یک فانوس دریایی که برایِ من روشن شده؟

من دیگر معجزه نمی‌خواهم… فقط یک تأییدِ کوچک… یک تلنگرِ لطیف از هستی که بگوید: تو در مسیرِ درست هستی، حتی اگر زمین زیرِ پایت بلرزد.

و تا آن زمان، من در این مرزِ باریک میانِ تسلیم شدن و ادامه دادن زندگی خواهم کرد…

این انتظار، خودش به یک سبکِ زندگی تبدیل شده است… یک تعهدِ نامرئی به آینده‌ای که هنوز قولِ آمدنش را نداده، اما من با تمامِ وجودم، برایش جا باز می‌کنم…

اوین

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
365
4,356
مدال‌ها
2
ترسناک ترین قسمت زندگی