جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

طب خواص به

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط ElhaM با نام خواص به ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 95 بازدید, 30 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع خواص به
نویسنده موضوع ElhaM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ElhaM
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
به با داشتن موادی دارای ترکیبات قابض به نام قابض به نام‌ تانن، کاتچین (catechin) و اپی کاتچین (epicatechin) است، این ماده با حذف سموم شیمیایی و سرطان‌زا از غشاهای مخاطی روده بزرگ در برابر سرطان محافظت می‌کند. بنابراین یکی از خواص به این است که ضدسرطان است.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
۵- موثر در شادابی و سلامتی پوست
یکی دیگر از خواص به تاثیر به در سلامت و شادابی پوست است. به حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که موجب حذف بسیاری از عوامل مضر برای سلامت پوست می‌شود و از این طریق موجب بهبود چین و چروک پوست، حذف لکه‌های پوستی می‌شود. میوه به همچنین در محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش نیز موثر و کمک کننده خواهد بود.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
۶- فواید به برای فشار خون
از دیگر خواص به، کمک به تنظیم ک کنترل فشار خون است. به حاوی پتاسیم است که این پتاسیم موجود در به موجب شل کردن عروق و تنظیم انقباض عروقی می‌شود و از این طریق به جریان بهتر خون در رگ‌ها کمک می‌کند و سبب تنظیم فشارخون می‌شود.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
یکی دیگر از خواص به تنظیم و بهبود سطوح چربی‌های خونی است و با ای بهبود سطح چربی خون میوه به می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌های قلبی عروقی همانند سکته، نارسایی احتقانی قلب و بیماری‌های عروق قلبی ممانعت کند.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
۷- مفید برای مو
کمک به سلامت و زیبایی مو از دیگر خواص به است. میوه به برای خون سازی بسیار مفید است و تقویت خون‌سازی و تنظیم گردش خون موجب تقویت فولیکول‌های مو شده و به رشد بهتر مو و زیبایی مو‌ها کمک می‌‌کند.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
۸- به، ضد التهاب است !
یکی از خواص به تاثیر این میوه در کاهش علائم بیماری‌هایی که باعث التهاب در بدن می‌شوند است. به حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است و به همین علت دارای خاصیت ضد التهابی و ضد حساسیت است. یکی دیگر از خواص به داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی است و از همین رو میوه به می‌تواند در درمان عفونت مثانه کمک کننده و مفید باشد.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
۹- خواص آب به
آب به دارای خواص متفاوتی است. از جمله خواص آب به می‌توان به مواردی مانند درمان سردرد، جلوگیری از خون ریزی، جلوگیری از تهوع و استفراغ و برطرف کردن تشنگی اشاره کرد.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
‌طرز تهیه دمنوش به
از آنجایی که خواص دمنوش به نظیر خود این میوه به صورت خام یا پخته برای سلامتی ثابت شده است، می توانید از چای به خوشمزه در رژیم غذایی خود استفاده کنید. طرز تهیه به به روش خانگی کمی زمان‌بر است.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
برای تهیه دمنوش به باید ابتدا به‌ رسیده و شیرین ایرانی تهیه کنید. به‌ها را به خوبی بشویید تا پرز موجود روی آن‌ها پاک شود. سپس به‌های شسته شده را به کمک رنده، رنده کرده و روی یک سی*ن*ه پخش کنید و اجازه دهید تا خشک شوند. خشکی نباید به قری زیاد باشد که به‌های خلال‌ شده را بتوان مانند چوب کبریت شکست.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,112
4,085
مدال‌ها
2
در مرحله آخر باید به‌های خشک شده را تفت دهید که برای این کار باید یک تابه فلزی را روی حرارت گذاشته تا ماهیتابه به خوبی داغ شود. به‌های خلال شده خشک شده را همزمان در تابه بریزید و به سرعت با قاشق چوبی به‌ها را زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه به‌های خلال شده برسد. این کار را تا وقتی که رنگ به‌های خلال شده به قهوه‌ای پررنگ تغییر کند ادامه دهید.
 
بالا پایین