جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب خواص فندق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام خواص فندق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 544 بازدید, 18 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع خواص فندق
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
فندق ارزش غذایی بالایی دارد. اگرچه کالری فندق زیاد است اما منبعی غنی از مواد مغذی و چربی‌های سالم است. ۲۸ گرم فندق (تقریبا ۲۰ عدد مغز فندق) ۱۷۶ کالری دارد و حاوی مواد مغذی زیر است.

چربی: ۱۷ گرم
پروتئین: ۴٫۲ گرم
کربوهیدرات: ۴٫۷ گرم
فیبر: ۲٫۷ گرم – ۱۱ درصد از نیاز روزانه
ویتامین (E): ۲۱ درصد از نیاز روزانه
تیامین یا ویتامین (B1): ۱۲ درصد از نیاز روزانه
منیزیم: ۱۲ درصد از نیاز روزانه
مس: ۲۴ درصد از نیاز روزانه
منگنز: ۸۷ درصد از نیاز روزانه
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
همچنین فندق حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین B6، اسید فولیک یا ویتامین B9، فسفر، پتاسیم و زینک است. علاوه بر این، فندق منبعی غنی از اسید‌های چرب اشباع‌شده و اشباع‌نشده است و مقادیر مطلوبی از انواع اسید‌های چرب امگا۶ و امگا۹ مانند اسید اولئیک را در خود جای داده است.

البته فندق مقداری فیتیک اسید دارد که شواهد نشان می‌دهند در جذب بعضی از مواد مغذی مانند آهن و زینک از مغزها اختلال ایجاد می کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
حاوی ترکیباتی با خواص آنتی‌اکسیدانی
مصرف فندق باعث می‌شود مقادیر قابل توجهی از ترکیباتی را دریافت کنید که خواص آنتی‌اکسیدانی دارند. آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند که می‌تواند به ساختارهای درون‌سلولی آسیب بزند، پیری زودرس را به دنبال داشته باشد و خطر ابتلا به انواع سرطان و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
فراوان‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در فندق‌ ترکیباتی هستند که با عنوان فنول‌ها شناخته می‌شوند. شواهد نشان می‌دهند فنول‌ها می‌توانند به کاهش کلسترول خون و التهاب کمک کنند. همچنین این ترکیبات برای حفظ سلامت قلب مفید هستند و می‌توانند در پیشگیری از ابتلا به سرطان مؤثر باشند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
در یک پژوهش تعدادی از افرادی که به صورت منظم فندق مصرف می‌کردند به مدت ۸ هفته تحت مطالعه قرار گرفتند. در این پژوهش مشخص شد مصرف فندق به میزان قابل توجهی استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهد. البته در این پژوهش افرادی هم که فندق مصرف نمی‌کنند تحت مطالعه قرار گرفتند و مشخص شد که‌ رژیم غذایی آن‌ها تأثیر چندانی در کاهش استرس اکسیداتیو ندارد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
پوست مغزها حاوی بیشترین مقادیر از انواع آنتی‌اکسیدان‌هایی است که در هر یک از مغزها وجود دارند. از طرفی دیگر، خواص آنتی‌اکسیدانی مغزها با بودادن آن‌ها کاهش می‌یابد. بنابراین، توصیه می‌شود مغزها را با پوست و به صورت خام مصرف کنید. با مصرف مغزهای پوست‌کنده و بوداده از خواص آنتی‌اکسیدانی کمتری بهره‌مند می‌شوید.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
کمک به حفظ سلامت قلب
خواص فندق
شواهد نشان می‌دهند مصرف مغزها از قلب محافظت می‌کند.
از آن‌جایی که فندق‌ سرشار از ترکیباتی با خواص آنتی‌اکسیدانی و انواع چربی‌های سالم است، مصرف آن می‌تواند در کاهش سطح کلسترول خون مؤثر باشد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
در یک پژوهش، ۲۱ نفر از افرادی که سطح کلسترول خون بالایی داشتند به مدت یک ماه تحت مطالعه قرار گرفتند. رژیم غذایی این افراد به گونه‌ای تنظیم شده بود که بین ۱۸ تا ۲۰ درصد از کالری لازم روزانه‌ی خود را با مصرف فندق دریافت می‌کردند. بررسی نتایج این پژوهش نشان داد سطح کلسترول، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسرید در شرکت‌کنندگان کاهش یافته است. همچنین در این افراد وضعیت سلامتی سرخرگ‌ها بهبود پیدا کرد و نشانگرهای التهابی در خون آن‌ها کاهش یافت.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
علاوه بر این، در ۹ پژوهش جداگانه بیش از ۴۰۰ نفر تحت مطالعه قرار گرفتند. بررسی نتایج این ۹ پژوهش نشان می‌دهد افرادی که فندق مصرف می‌کنند، سطح کلسترول بد در آن‌ها کاهش می‌یابد در حالی که سطح کلسترول خوب (HDL) و تری‌گلیسرید در آن‌ها تغییری نمی‌کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
بعضی دیگر از پژوهش‌ها که روی سلامت قلب تمرکز کرده‌اند، اثرات مفید مصرف فندق‌ بر سلامت قلب را تأیید می‌کنند. این پژوهش‌ها نشان می‌دهند مصرف فندق سطح چربی خون را کاهش می‌دهد و سطح ویتامین E را افزایش می‌دهد. همچنین از آن‌جایی که فندق سرشار از انواع اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان است، فیبر زیادی دارد و حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم و پتاسیم است، مصرف آن به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.
 
بالا پایین