جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده | بابک جهانبخش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط شیر کاکائو با نام خواننده | بابک جهانبخش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 311 بازدید, 63 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده | بابک جهانبخش
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

به آهنگ هایم خیلی شبیه هستم​

بابک جهانبخش خواننده موسیقی پاپ، در خصوص شیوه موسیقی هایی که به کار برده و تا چه اندازه شباهت بسیاری به ترانه‌هایش دارد، آشکارا بیان کرد: «من عین ترانه هایم هستم و اصلا ترانه هام، خود من هستند چون آنها را با تمام وجودم خلق می کنم.»

بابک در جواب به این پرسش که به چه علت بیشتر ترانه های تو از ریتم محزون برخوردار هستند، پاسخ داد: «شاید این طور باشد اما در بطن ترانه های من امید موج می زند.»

او عواملی همچون تقاضای مخاطب و شبیه بودن کاراکترش به ترانه های از این دست را به عنوان دو علت عمده روی آوردن به ترانه های غمناک دانسته و گفت: «من هیچ وقت خواندن ترانه های تلخ را دوست نداشتم بنابراین همیشه سعی می کنم در کارهایم روح امید موج بزند چرا که آدمی به امید زنده است.»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

نظر او درباره موسیقی تکراری​

اکثر مخاطبان تکرار را می پسندند و فقط به این علت به سمت کارهای مختلف روی می‌آورم تا انگ مشابه و یکسان بودن آثار به من به من داده نشود. در طول فعالیت حرفه ای خود به این اعتقاد رسیدم که تکرار از نظر مخاطبان بسیار مطلوب بوده و به آن علاقه دارند. چرا که در مواقعی از شما درخواست اثری همچون من و بارون، چی شده یا دوست دارم را جهت اجرا می کنند، به این معناست که اثر تکراری را دوست دارند. هرچند که کار تکراری محدودیت زیادی در خود دارد، ولی قطعاً ما هم اثری را که مخاطبان به آن توجه داشته و مطلوبشان است، ارائه می کنیم.‌ من همه ترانه ها و قطعاتی که اجرا می کنم، علی الخصوص آهنگ هایی که به خودم تعلق دارد، در حقیقت با آنها روبرو شده و پشت سر گذاشته ام. لذا تک تک آنها معنای واقعیت داشته و قابل لمس است. ممکن است تعدادی از این کارها حس فعلی من نباشد، ولی قطعاً در گذشته آنها را احساس کرده ام. از این رو تا در خصوص مطلبی به یقین و باور نرسم، قادر نیستم که آن را به همان کیفیت و خوبی به مردم منتقل کنم. پس کارهایی که مخاطبان زیادی را با خود دارد، به شکلی ارتباط مستقیمی با تولیدکننده آن داشته و مربوط به احساس او است. برای مثال من ترانه ایده آل را برای پسرم آرتا اجرا کردم. به جرأت سوگند می خورم هنگامی که شروع به ساختن موسیقی آن نمودم، کوچکترین حمایت مالی از من نشد. چون تا هنگامی که جریان پول در میان باشد، کار ها تخریب می شود.‌ چیزهایی که در تمام این سالها به گوش رسیده و زحمات زیادی را برای آن متحمل شدم، چیزی نیست که با پول به دست آید. چون اثری که تولید می شود، لازم است که از دل برآید تا بر دل نشیند و نه اینکه به شیوه تجارتی انجام شود.‌

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

بدون پشتکار ترانه ای سروده نمی شود​

یکی از موضوعات مهم و تاثیرگذاری که بابک جهانبخش در عرصه موسیقی آن را موجب رشد و پیشرفتش دانسته تداوم، کوشش و اشراف به مخاطب بوده است. او در ادامه گفته است: «باید عاشق کارت باشی تا بتوانی اثری ماندگاری در موسیقی به ثبت برسانی و این نه به پارتی نیاز دارد و نه پول. وی افزود:در مسیر خوانندگی ام نه پدر پولداری داشتم و نه حمایت مالی خاصی شدم و فقط از حمایت معنوی خانواده بخصوص پدرم برخوردار بودم که به من پشتگرمی داد تا با قوت به کارم ادامه بدهم.»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

به نیاز مخاطبم همیشه احترام گذاشتم​

بابک جهانبخش معتقد است که تولید و تهیه آلبوم فرایندی بسیار سخت بوده و او در هنگام ساخت ترانه‌هایش، ارزش و اهتمام ویژه ای برای مخاطبان و طرفدارانش قائل است. به شکلی که در حدود ۸۰ درصد از آثارش را با توجه به نیاز مردم مهیا کرده و ۲۰ درصد باقی مانده را اندیشه و علاقه خودش در آن دخیل است. او اذعان داشته که من کاملاً آگاه هستم که مخاطب چه نوع موسیقی را از من طلب کرده و به هیچ وجه چنین رفتاری ندارم که تنها علاقمندی های خودم را به مردم ارائه دهم. برای نمونه به آلبوم اکسیژن اشاره داشته که در آلبوم مذکور، یک ترانه خاص و متفاوت منتشر کرده که بسیاری از اطرافیان در واکنش به من گفتند که آن مربوط به چه سبکی بوده که خواندی. آشکارا بیان کرد که لازم است تا در کار همواره به نظر و سلیقه مخاطب احترام گذاشت، چرا که آنها به من باور داشته و سبکی که مورد علاقه شان است، از من انتظار دارند و با این سبک آرامش بر آنها حاکم می‌شود.

بالا پایین