جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده | بابک جهانبخش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط شیر کاکائو با نام خواننده | بابک جهانبخش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 311 بازدید, 63 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده | بابک جهانبخش
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

اهل سفر کردن، کتاب خواندن​

آدمی هستم که مسافرت را بسیار دوست دارم. در این میان علی الخصوص به مکان هایی که در مجاورت دریا بوده بیشتر سفر می کنم. من الفت و گرایش زیادی به حضور در طبیعت بکر دارم. رفتن به سفر باعث افزایش روحیه و نشاط در وجودم می شود. حتی در صورتی که مقصد سفر در مسافت اندکی از محل زندگی ام باشد نیز به همان نسبت لذت و هیجان انگیز است. من گرایش زیادی به شنا کردن داشته و برایم جالب است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

کارتون های زمان کودکی​

از برنامه های محبوبم در دوران کودکی تام و جری، پلنگ صورتی و فوتبالیست ها بوده است.‌

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

میزان گرایش به فیلم دیدن​

دیدن فیلم به عنوان اولین اولویت من در اوقات فراغت محسوب می شود. آخرین فیلمی که دیدم نفوذی بود که فیلم مطلوب و زیبایی بود.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

دوست داشتی به کدام دوره از زمان سفر میکردید​

در شرایطی که امکان سفر در زمان برایم مهیا می شد، خیلی دلم میخواست که به دوران حکومت فرعون بروم. چون در این حالت متوجه می‌شوند که چطور و از چه طریقی اهرام مصر را بنا کردند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

روز اول مدرسه​

در اولین روز مدرسه خاطرم هست که کلاه هایی مشابه کلاه های جشن تولد، به ما دادند که داخل آنها مملو از انواع شکلات و پاستیل بود. پس از آن، همه بچه های مقطع سال اول را در بین کلاس های بالاتر می چرخاندند که همه به ما خوش آمد بگویند. ولی من در عوض اینکه متوجه جشن و مراسم باشم، همه هوش و حواسم به کلاه بوده و در حال خوردن شکلات و پاستیل بودم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

رژیم غذایی​

من از نظر جسمی مستعد چاق شدن هستم. ولی نه فقط به این علت که از چاقی پرهیز کنم، بلکه با کوچکترین بی‌مبالاتی به سرعت فربه می شوم. رضا اصولاً رژیم غذایی خودم را رعایت می کنم. از دیدگاه من یکی از ملزومات ظاهر یک هنرمند، داشتن تناسب اندام است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

پوشش و لباس​

اعتقاد من در این است که نوع پوشش و جامعه ای که یک شخص بر تن کرده و از آن استفاده می کند به عنوان جزئی از وجود او محسوب می شود البته در این وادی نیستم که به طور پیوسته در حال رسیدگی به موها و ظاهرم وقت صرف کنم و یا اینکه در حال تعویض لباس های مختلف باشم. به شخصه در موضوع پوشش و لباس، من جزو طرفداران آراستگی در کنار سادگی و راحتی هستم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

پیشنهادات بازیگری​

در عرصه سینما پیشنهادهای متعددی برای فعالیت به من ارائه شده که دورانی نسبت به پذیرش این پیشنهاد ها سرسختی زیادی به خرج داده و اعتقادات خاصی در این حیطه داشته‌ام. مد نظرم چنین بود که همه فعالیت ها برای همه افراد مناسب نیست. چرا که همیشه اولویتم این بود، وجهه و شخصیتی که در بین مردم و مخاطبان ایجاد شده، تخریب نگردد. با توجه به همه این موارد بالاخره در سال ۱۳۹۷ در مجموعه نمایش خانگی به نام رقص روی شیشه ساخته مهدی گلستانه عهده دار نقش باربد شدم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

از مرگ نمی ترسم​

بابک جهانبخش در خصوص مرگ چنین نظری دارد:

دیدگاه و نگرشی که من نسبت به مرگ دارم، چندان هراس انگیز و ترسناک نیست.‌ ممکن است علت عمده نبودن خوف از مرگ، از آن جهت باشد که به طور معمول زندگی ها جنبه ماشینی داشته و عشق و شفقت در آن بسیار کمرنگ است. در این شرایط هر لحظه که آرتا فرزندم در ذهنم نمودار نمی شود، احساس می کنم که مهمترین جریان نیمه کاره زندگی من، تربیت و بزرگ کردن پسرم است. از آنجا که حضور او باعث احساس امنیت در من می شود.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

شماتت خودم​

باید بگویم که خوشبختانه و یا متاسفانه در اغلب موارد من نگاه موشکافانه ای نسبت به رفتارم داشته و خودم را سرزنش می کنم و توجه دارم که به هیچ وجه رفتار ناپسند و نادرستی از من سر نزند.

چنین توجه و دقتی که نسبت به رفتارها لحاظ می‌کنم، موجب گردیده در برخی مواقع شرایط کسب لذت را از خودم سلب کنم. چرا که بیشتر فکرم در این موضوع بوده که کار نادرستی از من بروز نکرده و باعث رنجش کسی نشوم. به عبارتی حداکثر تلاشم را به کار می برم که سرمشق مناسبی برای اشخاصی که به عنوان طرفدار و هواخواه، من را در نظر دارند، باشم.

بالا پایین