جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده | بابک جهانبخش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط شیر کاکائو با نام خواننده | بابک جهانبخش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 352 بازدید, 63 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده | بابک جهانبخش
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

جوایز​

برندهٔ تندیس بهترین قطعهٔ موسیقی پاپ، بخش کارشناسی، از اولین جشنوارهٔ سالانهٔ موسیقی ما در سال ١٣٩١ برای قطعه من و بارون

برندهٔ بهترین آهنگ تیتراژ برنامه های تلویزیونی در نوروز سال ۱۳۹۶ برای قطعهٔ بوی عیدی

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

مصاحبه با بابک جهانبخش​

اولین باری که آرتا را در آغوش تان گذاشتند به خاطر دارید؟​

بله کاملاً واضح یادم هست (با خنده). هیچگاه فراموشم نمیشود. زمانی که مادر ارتا جهت زایمان رفت، مدت زمان طولانی سپری شد تا من را صدا کرده و تولد فرزندم را به من اطلاع دهند. این در شرایطی بود که برخی اشخاص که پیش و بعد از مادر آتا به اتاق زایمان رفته بودند، خیلی زودتر نوزاد شان به دنیا آمده و خبرش را به خانواده‌اش رسانده بودند.
مواجهه با این درنگ موجب شد که به اتاق پرستاری مراجعه کرده و علت این امر را از آنها جویا شوم که آنها در جواب بیان کردند که فرزندتان متولد شده است و ما شما را صدا کردیم. اما گویا در بین سر و صدای زیاد شما متوجه نشدید. پسر شما در بخش نوزادان در کنار کانتر قرار دارد.

پس از آن که خودم را به بخش نوزادان رساندم، نوزادی با پوست قرمز با دماغی بزرگ را در داخل سبد نگهداری نوزادان دیدم. در آن دم، خودم را سرزنش کردم که بابک نباید هیچ وقت دماغ بزرگ دیگران را به سخره می گرفتی، حالا بیا و ببین که پسر خودت با چه دماغ بزرگی متولد شده است! به سرعت دستبند شناسایی او را بر روی دستش نگاه کردم که اطمینان یابم، فرزند من است.

پس از خواندن دستبند، مطمئن شدم که بله فرزند خودم است. پس از آن بستگان و دوستانی که برای عیادت می آمدند تا آرتا را می دیدند، بیان می‌کردند که چه اندازه این پسر شبیه بابک است.‌ در افکارم با خود می‌گفتم که کجای این پسر به من شباهت دارد؟ (با خنده) ولی به تدریج، زمانی که آرتا بزرگتر شد، شباهت او به من نیز افزایش یافت.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

همین که چشم تان به آرتا افتاد حس پدر شدن در شما جوانه زد؟​

در همان دقایق شکوفا شد، ولی مدت زمانی طول کشید که به طور کامل احساس پدر بودن را لمس کنم. پدر شدن حس شگفت آوری است، چرا که این احتمال هست که حتی قادر نباشید به طرز صحیحی فرزندتان را بغل کنید. ولی در قبال او مسئول بوده و او قسمتی از وجود شما را تشکیل می دهد. نخستین بار که پدر شدن را با همه سلولهای وجودم احساس کردم، زمانی بود که آرتا من را بابا صدا کرد و ابراز محبت را فرا گرفت.‌ اما قشنگ ترین صحنه ای که از ارتباط پدر و پسری بین ما شکل گرفت، مربوط به دو سال پیش است.‌

در آن هنگام ارتا فقط دو سال داشت. ما مسافرتی به شمال داشتیم که در طی این سفر، در کنار یکی از دوستان دیرینه ام به حالت مزاح در حال کشتی گرفتن بودیم. در این شرایط آرتا با دیدن این صحنه باور کرد که من و دوستم در حال دعوا هستیم و او من را میزند. لذا ناخودآگاه به سمت دوستم رفته و با دستان کوچکش مشت هایی را به دوستم وارد کرد، تا به شکلی از من جانبداری کند. او با شیوه خودش به حمایت از من پرداخته بود. این صحنه و احساس و رفتار آرتا، بسیار مرا تحت تاثیر قرار داد و لحظه ای از خاطرم فراموش نمیشود.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

چه چیزی را در آرتا ببینید حال تان خوب می شود؟​

بابک جهانبخش و پسرش آرتا

شفقت و عشقی که در وجود آرتا هست. آرتا با سن و سال کمی که دارد، لکن محبت و مهرورزی را کاملاً درک میکند و به آن آشناست. ولی این جریان همانقدر که موجب خرسندی و نشاط در من می شود، به همان نسبت دغدغه و نگرانی را در وجودم ایجاد میکند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

اما شما با وجود این که دوست داشتید آرتا شبیه بچه های عادی تربیت شود اما ناخودآگاه با انتشار تصاویرش در فضای مجازی او را شریک شهرت تان کردید.​

بله دقیقاً، تصور می‌کنم که حتی شهرت آرتا بیشتر از من بوده و طرفداران علاقه مضاعفی به او دارند. ممکن است تصور آن دور از ذهن باشد، ولی در حقیقت اسبی از این کار نداشتم. چرا که آرتا به جزئی از وجود من تبدیل شده و اصلاً از من منفک نیست. حتی عکس پروفایل من در شبکه تلگرام نیز، تصویر دو نفره من با آرتا است. به قدری وجود من با آرتا آمیخته است که ناخودآگاه در هنگام فعالیت در صفحه اینستاگرامم، نسبت تصاویر او با من یکسان است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

کلا بچه دار شدن چه حسی برای شما دارد؟​

با وجود همه مشکلات و پستی و بلندی هایی که بچه دار شدن داشته ولی لذت های شگفت آوری هم با خود ایجاد کرده و احساس زیبایی در زندگی به انسان قالب می شود. به طور مثال در ایامی که آرتا در منزل نیست، به طور مداوم احساس گم شدن چیزی را در خانه دارم و حتی احوال معمول و همیشگی‌ام از بین میرود.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

تابه حال شده برای آرتا کم گذاشته باشید؟​

به عقیده من پدر بودن تنها از این جنبه نیست که شما صرفاً در حال کار بوده و پولی را کسب کنید که به واسطه آن موجب گذران زندگی شوید. از دیدگاه من پدر بودن و مادر بودن به این معناست که شما با وجود همه تکالیف و مسئولیت هایی که در زندگی به دوش دارید، در ابعاد معنوی نیز کاملاً برای فرزندتان گام برداشته و فعالیت هایی را داشته باشید.‌ اذعان دارم که به علت تعدد کارها و اموراتی که به آن مشغول هستم در حیطه کارهای معنوی، به اندازه کافی برای ارتا وقت نگذاشته و این جریان موجب رنجش خودم می شود.

بابک جهانبخش با توجه به روحیات آرتا تصور می‌کند که پسرش هم در عرصه موسیقی فعالیت خواهد کرد. چرا که علاوه بر اظهار تمایل آرتا به این بخش، به طور مداوم آهنگ های او را گوش می کند.‌

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

آرتا پز خواننده بودن شما را به دوستانش در مهد هم می دهد؟​

بله کاملا به من می بالد (با خنده) از آنجا که هنوز سن و سال کمی داشته و در دوران کودکی به سر می‌برد، این جریان که مطرح کند پدرش خواننده بوده، جریان لذت بخشی را با خود دارد. ولی در هنگامی که آرتا را به مسئولین مهد می سپارم، از مربیان خواهش می کنم که با او همچون سایر کودکان رفتار و برخورد داشته و وجه تمایزی میان او و سایرین در نظر نگیرند.‌ با وجودی که کاملاً واقف هستم که علی رغم همه این توصیه ها، آرتا همچنان برای آنها بسیار خاص بوده و این دیدگاه ویژه بودن، یکی از دغدغه های من است.

از این رو آرتا را جهت تحصیل در دوران ابتدایی، در یک مدرسه دولتی نام نویسی کردم که از این طریق در بین بچه های معمول رشد کرده و بزرگ شود. ممکن است این شرایط کمک زیادی به تربیت صحیحش داشته و خاص بودن را در او کمرنگ تر کند.‌

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

فکر می کنید آرتا بعدها که بزرگ شود به چه چیز شما افتخار می کند؟​

تصور می‌کنم که به سلامت افکار و وجودم افتخار کند. چرا که هیچ وقت قصد سوء استفاده از شهرت و معروفیتم را نداشته و همواره کوشش دارم که از درست ترین و سالم ترین روش، مسائل نادرست را پشت سر بگذارم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

در صورتیکه پسرتان بخواهد راهی غیر از موسیقی را برود کمکش می کنید؟​

پسر من هم یک انسان است و طبیعی است که حق انتخاب دارد. به اعتقاد من هر مسیری که به آن علاقه داشته انتخاب کند. ولی بیشتر در نظر دارم که همچون انسان های معمولی زندگی کند. چرا که از این طریق آرامش زیادی بر او حاکم میشود. شما خودتان را در جای یک بازیگر تصور کنید. گاهی مورد تمجید و ستایش قرار گرفته و گاهی انتقاد و اعتراض، حتی به شکل کلمات زشت و رکیک به او وارد میشود. برخی مواقع الطاف بسیاری بر او روا داشته و حتی دوستش دارند. ولی من همواره حرمت زیادی نسبت به مردم و احساسات آنها قائل هستم. لاکن این عنوان در عین محبوبیت و شهرت، شرایط سختی را با خود به همراه دارد. من بسیار تمایل دارم که فرزندم از زندگی معمول و متداولی برخوردار شود.

بالا پایین