جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده | بابک جهانبخش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط شیر کاکائو با نام خواننده | بابک جهانبخش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 450 بازدید, 63 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده | بابک جهانبخش
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2
تا به حال شده هنگام اجرای یک آهنگ در کنسرت، شعر را فراموش کنید؟

بله در این موقعیت گزینه‌های مختلفی را می توانیم انتخاب کنیم. یا اینکه خواندن آهنگ را به صورت همنوایی به مردم واگذار کرده یا با شعر نادرست به ادامه کار پرداخته و این که در نهایت اعتراف می کنم که شعر از خاطرم فراموش شده است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2
شده که اتفاق بدی هنگام اجرای کنسرت ها برایتان رخ داده باشد؟

بله با تاسف چنین جریانی برای من اتفاق افتاد. برای مثال در یک کنسرت ۱۲ بار پی درپی در برج میلاد اجرا کردم و از آنجا که شدیدا دچار سرماخوردگی بودم، قبل از اجرای هر کنسرت آمبولانس به آنجا اعزام می شد و آمپول دگزا به من تزریق می‌کردند و من بدین ترتیب قدم بر روی استیج می گذاشتم. این جریان تاثیر زیادی بر عملکرد سیستم ایمنی من هم گذاشته و بسیاری از افزایش وزن و لاغر شدن هایم نیز ببرگرفته از آن بود که اثرات خود را نمودار کرد.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2
در همه اجراهای خود زنده می خوانید؟

بله همواره من اجرا هایم را زنده برگزار کرده‌ام. چون اعتقاد دارم در صورتی که قرار باشد پلی بک بخوانم، پس چه لزومی به برگزاری کنسرت است. اجرای کنسرت به این معناست که خواننده به طور زنده اقدام به خواندن ترانه کند. از دیدگاه من خواندن ترانه و بازیگری امری ذاتی است و در زمان هایی که شروع به خواندن می کردم، با دیدن خودم تمایل داشتم که همیشه صادقانه رفتار کرده و مقلد شخصی نگردم و یا در جایی شخص دیگری قرار نگیرم.

هم اکنون نیز کاملاً مدعی هستم که در طی سرتاسر دوران فعالیت حرفه‌ای ام، از آنجا که هیچ وقت به تقلید صدای کسی نپرداخته‌ام، کسی نیز مشاهده نشده که صدایش مشابه صدای من باشد.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2
برای آینده و شغل آرتا هم فکر می کنید؟

بله اغلب اوقات. در درجه اول در اندیشه سلامت جسمی او هستم که همواره سالم بماند و اینکه آرزو دارم در هر حیطه ای که خودش به آن علاقمند بوده، به موفقیت برسد. گرچه تصور می‌کنم او نیز به عرصه موسیقی وارد شود. چرا که تمایل زیادی به موسیقی داشته و همواره ترانه های من را زیر لب زمزمه می کند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

آرزویتان برای پسرتان چیست؟​

آرزو دارم که از یک زندگی آرام و آسایش خاطر برخوردار شود. چرا که فکر می کنم هیچ چیزی ارزش مبادله با آرامش را نداشته، حتی اگر میلیاردها پول را در قبال آن دریافت کنید. در بسیاری از مواقع اشخاصی را دیده ام که در بهترین امکانات و شرایط آرامش ندارند. ولی متوجه میشوی در یک خانواده ای که تمکن مالی اندکی دارند، لذت و رونق بسیاری حاکم بوده و بین اعضای آن جاریست. در این شرایط است که متوجه میشوی این خنده ها از ته دل بوده و رنگ واقعیت دارد و نه آن لذت های واهی و گذرایی که به واسطه پول و مادیات در زندگی مهیا می شود. در حقیقت طمع موجب سلب آرامش از زندگی می شود. تصور می کنم که این توصیه اکثر پدرها به فرزندانشان است که طمعکار نباشند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2
توبه کردم و آلبوم هایم را دیرتر منتشر می کنم

بابک جهانبخش در قسمت دیگری از این مصاحبه، با بیان خستگی ایجاد شده از برگزاری کنسرت های متعدد چنین گفت که: «انتشار زود به زود آلبوم هم تبعاتی دارد که برای اینکه به آن مبتلا نشوم قصد دارم آلبوم هایم را با فاصله زمانی بیشتر منتشر می کنم.»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2
بلیت کنسرت ها گران نیست بلکه درآمدهای مردم کم شده

بابک در خصوص شکوه و گلایه بسیاری از مردم نسبت به بالا بودن بلیط کنسرت ها بیان کرد: «من معتقدم قیمت بلیت گران نیست بلکه درآمد و دریافتی مردم اندک است که نمی توانند به کنسرتها بیایند.» او در ادامه گفت که در تمامی کشورهای دنیا مبلغ بلیط کنسرت و سینما چند برابر گرانتر از نرخ مصوب ایران است.
با مطرح کردن این امر که آمادگی دارد تا کنسرت هایش را با قیمتی ارزان، در قسمت های جنوب شهر برگزار کند، بیان کرد: «من حتی حاضرم دستمزدم از بابت کنسرتها را به پایین ترن مبلغ برسانم تا افراد بیشتری به سالن های برگزاری کنسرت بیایند اما متاسفانه هزینه سالن های برگزاری کنسرتها بسیار بالا است و تهیه کنندگان کنسرت باید بیشتر مراعات دوستاران هنر را بکنند.»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

فوتبال ورزش حرفه ای​

یکی از بخش های مهم زندگی من، ورزش فوتبال است. پست تخصصی که من در آن بازی می کردم، فوروارد و هافبک راست بود. زمانی هم که در آلمان سکونت داشته و در تیم بوخوم به عنوان بازیکن رده سنی پایین حضور داشتم، در یکی از دوره ها در جایگاه کاپیتان یکی از تیم ها حاضر شده و به بازی پرداختم. رنگ لباس تیم ما هم به رنگ آبی بود.

از فوتبالیست های کشورمان که جهانبخش علاقه زیادی به آن ها دارد، می توان به احمدرضا عابدزاده و خداداد عزیزی اشاره کرد. همچنین او دارای کمربند مشکی در رشته کاراته است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

استقلالی ام​

زمانی که از کشور آلمان به ایران برگشتیم، به این علت که همه اعضای خانواده من در زمره طرفداران تیم استقلال بودند، من نیز طبیعتاً به این تیم گرایش یافتم. پس از آن نیز در مدرسه فوتبال باشگاه مذکور ثبت نام کردم.

بازی فوتبال من در سطح مطلوبی بوده و رشد و پیشرفت مناسبی در این زمینه داشتم. ولی از آن جهت که اخلاق و رفتار من با بچه هایی که در آنجا حضور می یافتند، تفاوت چشمگیری داشت. لذا برخی رفتارهای نادرست و بی حرمتی ها به مزاج من خوش نمی‌آمد و پذیرفته نبود. این موقعیت دلیلی شد که کاملاً فوتبال را کنار بگذارم.

نکته قابل توجه در این است، چون همه اطلاع داشتند که من قبلاً در آلمان ساکن بودم، انتظار یک بازی فوتبال در حد یورگن کلینزمن را از من داشته و من را در قالب یک آدم فضایی تصور می کردند. حتی توجهی به گلزنی های من نداشته و توقعاتی فراتر از حد معمول را از من درخواست می‌کردند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,597
4,758
مدال‌ها
2

ساز تخصصی​

زمانی که من در سال های نوجوانی بودم، به نواختن پیانو و گیتار مشغول شده و پس از آن آهنگسازی و تنظیم آن را آغاز کردم.

بالا پایین