جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی خواننده های ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Mahi.otred با نام خواننده های ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 17,402 بازدید, 760 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده های ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

صدور مجوز از ارشاد​

آرمین در چند سال اخیر فعالیت موسیقی زیرزمینی خود را قطع کرد و حتی برای کسب مجوز نیز آثارش را از سال 92 به ارشاد میفرستاد اما موفق نشد که نشد

در نهایت با شرکت ترانه شرقی وارد همکاری شد تا اینکه اسفند 1398 مجوز او برای فعالیت با نام اصلی اش آرمین زارعی توسط ارشاد صادر شد

البته مجوز او برای آهنگ های تلفیقی است نه پاپ

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

مدلینگ​

در چند سال اخیر آرمین بصورت جدی بعنوان مدل با صنعت های مختلفی چون پوشاک، عطر فروشی و نوشیدنی های مختلف همکاری داشت

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

ازدواج​

هنوز بصورت رسمی خبر ازدواج او تایید نشده اما عکس های مشترک زیادی از او با دختر خانمی حتی در پیج شخصی اش وجود داشت که حالا پاک شده است

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

شغل دوم​

در کنار مدلینگ و موسیقی، سالهاست در پوشاک سرمایه گذاری کرده و یک فروشگاه در مجتمع تجاری نارون دارد، با این حال از نظر خانوادگی هم وضع مالی خوبی دارد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

پیشنهاد بازیگری​

چند بار به من پیشنهاد بازی در فیلم شد که اتفاقا نقش اول هم بود اما هرچه فکر کردم دیدم نقش هایی که برایم در نظر گرفته بودند در پوزیشن من نبود

کاراکترا شبیه خودم نبود و نمی توانستم آن نقش را بازی کنم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

مرتضی بمب روحیه بود​

مرتضی پاشایی پسری با اخلاق های کاملا متفاوت بود، بمب انرژی مثبت بود و همیشه به من روحیه می داد از من خیلی تعریف می کرد و خیلی به من میدان می داد

این را تا به حال جایی نگفته ام اما دوتا از مطرح ترین آهنگ هایم به نام چیزی شده و مبارک باشه را در استودیوی مرتضی خواندم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

فوتبالی نیستم​

با اینکه امیرحسین فشنگچی از دوستان نزدیک است اما اهل فوتبال نیستم، نه پرسپولیسی ام و نه استقلال اما دربی و بازی رئال و بارسا را می بینم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده