جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی خواننده های ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Mahi.otred با نام خواننده های ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 17,441 بازدید, 760 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده های ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

بیوگرافی بهزاد لیتو خواننده​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
بهزاد لیتو متولد 5 اسفند 1370 در تهران ، خواننده و آهنگساز رپ فارسی است

فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی صدا از دانشگاه دبی می باشد که با آهنگسازی شروع و به سمت خوانندگی رفت و حالا ترانه سازی هم می کند

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

تهرانی و خواهرش​

بهزاد داورپناه با نام هنری بهزاد لیتو که اصالت اصفهانی دارد در شهر تهران به دنیا آمد و تنها یک خواهر کوچکتر خجالتی و بسیار درسخوان بنام نیکی دارد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
پدر و پدربزرگ اش نسل در نسل در کار صادرات سنگ بودند و از خیران مدرسه ساز می باشند ، مادربزرگ اش نقاش و مادرش از علاقمندان طراحی داخلی است

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

آشنایی با موسیقی رپ​

از دوره راهنمایی خیلی موسیقی رپ گوش می دادم یادم می آید رپ فارسی اون موقع به این شدتی که الان هست نبود ولی رپرهای قدیمی که بهشون گوش میدادم

همچنین رپرهای آمریکایی مثل Dr Dre، Snoop Dogg و … که با گوش دادن به آهنگاشون به رپ علاقمند شدم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

از شعر و انشا تا رپ​

راستش همیشه شعر و انشاء نوشتن را دوست داشتم ، حس می کردم نوشتن آرومم میکنه و راحت تر می تونستم حرفی که تو دلم را بزنم

از این رو شروع کرد به رپ نوشتن و قافیه ساختن ، دیگه این کار همش تکرار شد که تصمیم به ضبط کردن کردنشون گرفتم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12

فعالیت حرفه ای​

اول که اینکار رو شروع کردم آهنگ هام رو از روی بیت های اینترنتی ضبط می کردم بعد 3 سال یا 4 سال تصمیم گرفتم کارامو حرفه ای تر کنم

با چند آهنگ ساز آشنا شدم که توی آهنگ سازی کمک کردند ، بعد به گروه پایدار ملحق شدم و با هدف مخصوصی جلو رفتم

بالا پایین