جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده های ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Mahi.otred با نام خواننده های ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 16,829 بازدید, 760 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده های ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

بیوگرافی علی زند وکیلی​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

بیوگرافی علی زند وکیلی​

علی زند وکیلی متولد 25 بهمن 1365 در شیراز ، خواننده و نوازنده است

تحصیلکرده هنرستان موسیقی از تهران می باشد که از تنبک نوازی به خوانندگی در گروه زند بند رسید و حالا با سبک موسیقی تلفیقی سنتی و پاپ می درخشد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

خانواده 12 نفره​

بعنوان فرزند هشتم خانواده بعد از هفت دختر به دنیا آمد و دو برادر کوچکتر از خود بنام محمد و امین دارد ، پدرش لرستانی و اصالتا اهل پلدختر می باشد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

تولد یکسالگی مجلل​

از آنجایی که پدرم همواره دوست داشت بعد از 7 دختر فرزند پسری داشته باشد پس از بدنیا آمدنم ، من را به شکل ویژه ای دوست داشت

به همین خاطر تولد یک سالگی ام را به شکل ویژه ای برپا کرد و به اندازه یک عروسی مجلل و فاخر برای آن هزینه کرد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

از نوادگان کریم خان زند​

همانطور که از نام خانوادگی ام بر می آید من از نوادگان نسل هفتم کریم خان زند هستم که از لرستان بخاطر علاقه اش به شیراز آمد و آنجا را پایتخت ایران کرد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

موسیقی از 3 سالگی​

از سال 1368 وقتی سه ساله بودم زمانی که دوستان هنرمند پدرم می دیدند که با قابلمه و دبه مدام ریتم می گیرم به پدرم پیشنهاد دادند برایم تنبک بخرد

او هم خیلی زود اینکار را انجام داد و فضایی برایم ایجاد کرد که به شکل جدی به موسیقی بپردازم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

از هنرستان موسیقی​

سال 1377 در 12 سالگی وارد هنرستان موسیقی در شیراز شدم و سنتور و پیانو را یاد گرفتم تا اینکه 14 سالگی به تهران رفتم و سال 1381 از آنجا فارغ التحصیل شدم

بالا پایین