جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده های ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Mahi.otred با نام خواننده های ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 17,059 بازدید, 760 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده های ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

اثرات اولین آلبوم​

هدف من فاصله گرفتن از خواننده‌ هایی است که الان هم‌ سطح آنها هستم
همین که مجاز شدم، برای من به منزله صعود چند پله‌ ای بود حضور من در تلویزیون و خواندن تیتراژ برنامه بعضیا و اجراهای بزرگ‌ تر در شهرستان‌ ها اتفاقاتی هستند که پس از آلبوم به‌ وجود آمد. پرتگاه توانست من را به اهدافم نزدیک‌ تر کند

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

نقید و بررسی در bbc​

جلیلی از خواننده‌ هایی است که آلبوم‌ های او در کتاب پاپ‌ نامه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته‌ اند، برنامه موسیقی هفت شنبه بی‌ بی‌ سی فارسی به بررسی ترانه‌های جلیلی پرداخته است وی در ابتدا به صورت مشترک با ع . م با تکثیر آثاری به صورت زیرزمینی فعالیت خود را آغاز نمود

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

اهداف بزرگی را در سر دارم​

مطمئن هستم که می‌ توانم اتفاقات خوبی را رقم بزنم

واقعا نمی‌ دانم برای رسیدن به صد در صد اهدافم چند سال یا چند آلبوم باید بگذرد، در موسیقی ایران هیچ چیز مشخص و قطعی نیست و ممکن است خواننده‌ ای با کاری که از دیدگاه منتقدان ضعیف است، بسیار موفق ‌شود اما در مقابل کارهایی هم هستند که با حضور بهترین افراد تولید می‌شوند اما آن‌ طور که شایسته است شنیده نمی‌ شوند، به همین دلیل همیشه با تمام داشته‌ هایم وارد میدان می‌ شوم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

آهنگسازی​

آهنگسازی حس یک خواننده است، بیشتر خواننده ها خودشان کار آهنگسازی انجام نمی دهند و فقط می خوانند اما من دوست دارم در روند آهنگسازی حس خودم نیز دخیل باشد به این معنا که علاوه بر حس یک ترانه سرا حس خودم هم باشد و این بحث جدا از خواندن است چون در خوانندگی هم باید حس وجود داشته باشد.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

ازدواج​