- Jul
- 150
- 1,706
- مدالها
- 2
نام اثر:مجموعه داستانک درماندگان
نویسنده:احمد آذربخش
ژانر:تراژدی ، اجتماعی
۳۰
غذا تقریباً آماده شده بود ..
بچه ها سر سفره نشسته بودند ..مادر غذا را آورد
و در ظرفهای دخترک و پسرک ریخت ، سپس بقیه اش را برای خودش و شوهرش گذاشت ..
دخترک گفت : مامان این چیه ؟
مادر گفت : بخور می فهمی ..
پسرک گفت : عه ، من مرغ نمیخورم گوشت گوساله میخوام.. مادر کمی خورد و گفت : بخور عزیزم گوشت قرمز دیگه نیست گرون شده فعلأ پول نداریم بخریم ، کلی برای مدرسه تون هزینه کردیم ..
بجاش کمی مرغ با دل و جگر سرخ شده درست کردم و کلی پیاز داغ و رب و فلفل ریختم توش خوشمزه شده .. دخترک با اخم به ظرف غذا نگاه میکرد ولی پسرک مجبور به خوردن غذا شد..
این مدت پدر خانواده ساکت نشسته بود و گفت : اممم ، واقعا خوشمزه ست اگه نخورین من همشو میخورم.. ببینید بچهها ، از الان به بعد دیگه نمیتونیم مثل قبل خرج کنیم ، همه چیز بخریم ، غذاهای مختلف بخوریم و یا ریخت و پاش های دیگه .. باید از الان یادبگیریم با همه اینها کنار بیایم .. درسته ، گرونی خیلی تلخه .. اونقدر تلخه که با هزارتا چاشنی هم که بخوریش شیرین نمیشه .. !! میدونم گرونی اصلا قابل هضم نیست..
بزرگتر که شدین می فهمین چی میگم ..
پسرک گفت: آره بابا چقدر پیاز داغهاش خوشمزه شده ..
نویسنده:احمد آذربخش
ژانر:تراژدی ، اجتماعی
۳۰
غذا تقریباً آماده شده بود ..
بچه ها سر سفره نشسته بودند ..مادر غذا را آورد
و در ظرفهای دخترک و پسرک ریخت ، سپس بقیه اش را برای خودش و شوهرش گذاشت ..
دخترک گفت : مامان این چیه ؟
مادر گفت : بخور می فهمی ..
پسرک گفت : عه ، من مرغ نمیخورم گوشت گوساله میخوام.. مادر کمی خورد و گفت : بخور عزیزم گوشت قرمز دیگه نیست گرون شده فعلأ پول نداریم بخریم ، کلی برای مدرسه تون هزینه کردیم ..
بجاش کمی مرغ با دل و جگر سرخ شده درست کردم و کلی پیاز داغ و رب و فلفل ریختم توش خوشمزه شده .. دخترک با اخم به ظرف غذا نگاه میکرد ولی پسرک مجبور به خوردن غذا شد..
این مدت پدر خانواده ساکت نشسته بود و گفت : اممم ، واقعا خوشمزه ست اگه نخورین من همشو میخورم.. ببینید بچهها ، از الان به بعد دیگه نمیتونیم مثل قبل خرج کنیم ، همه چیز بخریم ، غذاهای مختلف بخوریم و یا ریخت و پاش های دیگه .. باید از الان یادبگیریم با همه اینها کنار بیایم .. درسته ، گرونی خیلی تلخه .. اونقدر تلخه که با هزارتا چاشنی هم که بخوریش شیرین نمیشه .. !! میدونم گرونی اصلا قابل هضم نیست..
بزرگتر که شدین می فهمین چی میگم ..
پسرک گفت: آره بابا چقدر پیاز داغهاش خوشمزه شده ..