- Dec
- 1,032
- 3,703
- مدالها
- 4
خوب من چیزی نفهمیدم میشه شما بگینذکر شده!
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!خوب من چیزی نفهمیدم میشه شما بگینذکر شده!
سابهای که باید درش تاپیک رو ایجاد کنید:
![]()
داستانک
forum.romanbook.ir
دقت داشته باشید موضوع حتماً باید طنز تلخ باشه![]()
داستان کوتاه
forum.romanbook.ir
در سایت هم میرهسلام آیا داستانک فقط برای مسابقه خواهد بود یا وارد سایت هم میشه؟
جایزه نقدی نداره؟مشاهده فایلپیوست 130893
بسمه الحق
با سلام خدمت تمامی کاربران و نویسندگان گرامی!
مانند پارسال، قراره از اسفند ماه تا اول فروردین مسابقهای برای نویسندگان خوش قلم انجمن داشته باشیم.
در این مسابقه باید با ژانر (طنز تلخ_کمدی سیاه) تا اول فروردین ماه داستانک یا داستان کوتاهی به اتمام برسونید!
لازم به ذکرِ:
• نیاز به ارسال در تاپیک تأیین ناظر نیست.
• در پست اول ذکر کنید که برای مسابقه است.
• اثر نباید دارای محتوای خلاف انجمن و عرف جامعه باشد.
(مهلت شرکت در این مسابقه تا هفتهی اول اسفند میباشد)
جوایز:
نفر اول: تگ برترین، مدال طلای مسابقات + ۲۰۰ لایک
نفر دوم: تگ برترین، مدال نقرهی مسابقات
نفر سوم: تگ حرفهای، مدال برنز مسابقات
سوالات خود را در نمایه یا خصوصی @DELVIN. بپرسید!
•ارشد بخش کتاب•
توی سایت قرار میگیره.جایزه نقدی نداره؟
یا مثلا چاپ داستان؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک